kredi faizlerini o kadar düşürmek için ABD'ye gitmek lazım.
Printable View
kredi faizlerini o kadar düşürmek için ABD'ye gitmek lazım.
Hmm ben anlamıyorum , şu anda verilen o %0.50 -0.75 faizler hep yeni inşaatlara hadi gidin sorun bakalım bu faiz oranı ile 2. el bir beton için 10 yıl ve üstü kredi kullanabiliyormusunuz ? Varsa ve uygun 2. el daire bulursanız bence hiç durmayın alın, eni sonu faizler yükselir sizin taksitler leblebi çekirdek parası olur.
Padişahlık sisteminde serflerin veya sıradan ahalinin yüksek ücret talep etme hakkı varmıdır ? Atatürk ve arkadaşlarına darbe yapıp cumhuriyeti kurdu diyenlere padişahlık hakkı tanıyacakların ileriki yıllarda ağlamaya asla hakkı olmayacaktır. Zaten ağlasalar bile artık onlara acıyacak muhalif bile olmayacaktır.
sınırsız TL olmaz enflasyon/(1+enflasyon)*Para arzı/Fiyat Düzeyi=> enflasyon sınırlıyor.
Ağzınıza sağlık🖒
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önceki yazımda demiştim, bu yapılan işler üç kağıt ekonomisi, bul karayı al parayı, Alinin külahı Veliye Velinin ki Aliye işleri, Aslında çoktan 14 brüt faizler olmalıydı ama İSTEMİYOR birisi istemiyor o neden le `MIŞ gibi` ekonomisiyle Tl mevduatçılarının paralarını ucuza yiyiyorlar , ama tabi nereye kadar !..
Yalanın batsın.. Hangi ara yaptın bunu.. Hep forumdaydın ya.. MAdem sallıyorsun.. Milleti saf yerine koymadan salla..
http://i.hizliresim.com/DP25zm.png
Telefondan yazıyor olamaz mı? Herkesi evde masaüstü bilgisayardan mı internete giriyor zannediyor bazıları. İlginç :party:
4.5 g miz var halbuki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok önemli bir toplantıya giriyor ve bir taraftan da foruma girip mesaj atıyor.
Sizce mümkün mü :)
Şöyle örnek vereyim adam toplantıda whatsapp tan görüşüp aynı anda e-ticaret sitesinden sipariş bile gördüm devir teknoloji devri
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
6-7 ay önce ben de önemli bir toplantıda whatsapp tan bir şeyler yazayım dedim.. Yazma işi bitince bir baktım ki, toplantı salonunda tek başımayım. Ne konuşulanları hatırlıyorum, ne de toplantının ne zaman bittiğini.. :oleyo: O kadar kolay mı, hem inşaat babalarını dinle, hem de foruma yazı yaz..
Doğru,.. devir teknoloji devri de.. teknoloji çok ilerledi de... biz ne kadar ilerledik..
Ben onu bunu bilemem... Bir kişinin telefonu da, bilgisayarı da, teknolojisi de kendisinden akıllı olmayacak..
Ben bu kişinin akıllı telefon kullanabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum.. Zaten bir yazısında da " televizyonu değiştirme eskiyi kullan, arıza yaparsa da servise gitme mahalle arasındaki tamircilere götür." diye nasihatte bulunuyordu bir arkadaşa.. Arkadaş da eylülde düğün yapacak, beyaz eşya parasını düğüne kadar dolarda değerlendiren bir arkadaş..
Ve bunu diyen bu adam 90'lı yıllarda, ek iş yaparak haftada 500 Mark kazandığını yazıyordu bir yazısında da..
Baksana şu yazısına...
Neyse..
Konu dışı başınızı ağrıttım.. Silinir birazdan bu yazılar nasıl olsa...
Bir özlü söz söyleyeyim... vee..
"İnsanlar öldüklerini anlamazlar, bunu anlayanlar etrafındakilerdir ve acı çekerler... İşte salaklık da böyle bir şeydir."
Vee.. İyi geceler diyeyim..
burası amma troll yapmış haa, reislerinden yine emir gelmiş. uyku yok bunlara.
Buradaki karşıt/zıt görüşlü forumdaşların trollük seviyesine daha ulaşmadıklarını düşünüyorum. Mesela ekşide bir imolak var imolak işte tam troll tanımı. imolak buraya gelirse Poyrazkarayel ve benzeri farklı/zıt görüşlü forumdaşları mumla ararız benden söylemesi. girin ekşiye imolak'ı görün halimize şükredin.
reel sektör bu faizlere dayanamaz..GLP 11.75 ...reel sektöre maliyeti çok yüksek olur..buda durgunluk demek..
Bloomberght: tcmb sabah saatlerinde repo'dan 5 milyar TL verdi. Bunun dışındaki kısmın GLP' den verilmesi öngörüldüğünden bugün için ağılıklı ortalama fonlama faizi 11.30 olarak oluşma ihtimali yüksek gözüküyor.
Reel sektörde imalatçıyım. İstisnasız faizin yükseldiği zamanlarda karlılık ve iş hacminde düşme olmamasına rağmen dövizin yükseldiği ve volatilitesinin yüksek olduğu dönemlerde yatırım karlılık ve iş hacmi keskin düşüyor. Reel sektörden kastiniz imalat dışı esnaf ve perakende ise faiz konusunda haklısınız ancak üretim ve sanayi daha çok döviz kurundan etkileniyor.
dolarda olan arkadaşların dolar yükselsin isteği tuttuğunuz takımın şampiyon olmasını istemek gibi bir şey :) ancak dolar artışının enflasyonu uçurduğunu bizzat fiyatlarda görüyoruz muz 9 liraya dayanmış amasya elması 7 lira !! yatırım risk demektir ! siz arsa alırsınız sizin arsadan yol geçer arkadaşınızın aldığı arsaya 10 kat izni gelir birde üstüne kaymaklı kadayıf olarak dibinden metro geçer :) zaten yatırım sepeti kavramı bu yüzden yatırımcılara önerilir riski minimize etmek için ! full bir enstrümana yatıp ekonomik gerçeklerden uzak yorum yapmanın taraftar holiganizminden bir farkı yok ! ancak şu denilebilir ben full burdayım ve inanıyorum ilerde kazanacağım bu belki anlaşılabilir ! mesela bu haberde faiz artışının aslında olmadığının savunulması gibi !! http://www.paraanaliz.com/2017/ekono...rtirmadi-8573/
Rodeo 12.75 temdit kabul edilmedi. 1 2 saat sonra tekrar pazarlık yapilacak
Dolarcılar doların yükselmesini istemezler. Düşmesini isterler ki daha çok alabilsinler.:drunk:
Arsadan yol neden geçsin .1000 lik planı belli yolu izi terk edilmiş ne olacağı belli bir toprak parçasıdır. İki kat yere 5 kat gelir o çok avanta olur tabi.tarla deseniz ok yol geçer .ama hem yolun parasını alırsınız hemde tarlanız yine değerli olur..
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Arada bahri bey siz kaziklaniyormussunuz gibi bir his var içimde :))) 9 lira elma nerde allah aşkına. 2.29 a bir elma alıyorum. Dişini kırar adamın çatır çatır ..
Biraz hissettirmis kendini 12
40 tan yukarı çıkmıyordu odea..