kredi faizlerini o kadar düşürmek için ABD'ye gitmek lazım.
kredi faizlerini o kadar düşürmek için ABD'ye gitmek lazım.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Hmm ben anlamıyorum , şu anda verilen o %0.50 -0.75 faizler hep yeni inşaatlara hadi gidin sorun bakalım bu faiz oranı ile 2. el bir beton için 10 yıl ve üstü kredi kullanabiliyormusunuz ? Varsa ve uygun 2. el daire bulursanız bence hiç durmayın alın, eni sonu faizler yükselir sizin taksitler leblebi çekirdek parası olur.
Padişahlık sisteminde serflerin veya sıradan ahalinin yüksek ücret talep etme hakkı varmıdır ? Atatürk ve arkadaşlarına darbe yapıp cumhuriyeti kurdu diyenlere padişahlık hakkı tanıyacakların ileriki yıllarda ağlamaya asla hakkı olmayacaktır. Zaten ağlasalar bile artık onlara acıyacak muhalif bile olmayacaktır.
sınırsız TL olmaz enflasyon/(1+enflasyon)*Para arzı/Fiyat Düzeyi=> enflasyon sınırlıyor.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri