Sayfa 145/1024 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Ultraekin Yazıyı Oku
    %14 e çıkma poransiyeli olan mevduat faizi sözkonusu ..Bende dolar çok düştü diyorum ama sanki 3.5× ler gelecek gibi ..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %14 faizler hem 16 Nisan öncesi hem sonrası için zor gibi görünüyor. Olursa şaşarım. İşleyen tek sektör betoncuların ipini çekmek olur bu durum.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    %14 faizler hem 16 Nisan öncesi hem sonrası için zor gibi görünüyor. Olursa şaşarım. İşleyen tek sektör betoncuların ipini çekmek olur bu durum.
    umutabi biraz önce inşaatçı partililerin olduğu bir toplantıya kısa bir ziyaret yaptım.öyle hayaller var ki akıl almaz.16 nisan sonrası kredi faizlerinin 20 yıl vade %5 olacağına çok inanmışlar ve yeni inşaatlara hız vermeye karar verdiler. yorum yapmadan daha fazla sinirlenmemek için ayrıldım.

3. Glp 11.75 mi oldu o zaman en fazla 1-1.5 puan üstü mevduat olur daha yukarısı olmaz.

Tl mevduatta tepeye ulaşıldı artık düşüş başlar..

Yarın dolar alıp fibaya yatıracağım.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi biraz önce inşaatçı partililerin olduğu bir toplantıya kısa bir ziyaret yaptım.öyle hayaller var ki akıl almaz.16 nisan sonrası kredi faizlerinin 20 yıl vade %5 olacağına çok inanmışlar ve yeni inşaatlara hız vermeye karar verdiler. yorum yapmadan daha fazla sinirlenmemek için ayrıldım.
    Sadece bir olasılık görüyorum, faizler belki fed `e bağlı el mahkum yükselmek zorunda kalabilir, betoncular , en azından YANDAŞ olanlar boyacı küpü gibi kullanılacağına kesin gözüyle baktığım VARLIK FONU tarafından sübvanse edilir. Eldeki tüm fonlar bence 1-2 sene rahat idare eder sonrası ise allah kerim.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Her ne kadar inşaat`cı camiayla fazla teşviki mesaim olmasada bende sizin tanık olduğunuz cinsten beklentilerin olduğunu duyuyorum.

Tekrar ediyorum bunların elinde kalan tek işleyen sektör beton, eğer o sektörde sıfırı tüketirse gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Bu arada konu beton değil biliyorum , beton topiği var oraya yazmam gerekir fakat orada bulunanların çoğu betoncu , olumsuz yazdığımda bir anama küfretmedikleri kalıyor. Öte yandan betonun banka mevduat faizleriyle çok yakın ilişkisi olduğuna inandığım için bu konuyu dile getirdim. Neyse yazıyı forum konusuyla ilgili olarak bağlayayım, geçen hafta Cuma Akbank swap için %13.25 vermiş diye bir arkadaştan bilgi aldım. Veren yer özel bankacılık şubesi, 5 K nın altı ancak taşımalı swap yapıyorlar diye biliyorum , bu oran tamamı orada kalmalı 5 K ve üzeri için alınmış bir oran sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Her ne kadar inşaat`cı camiayla fazla teşviki mesaim olmasada bende sizin tanık olduğunuz cinsten beklentilerin olduğunu duyuyorum.
    sizin dediğiniz gibi dar alanda değil, her isteyene %5 faizli 20 yıl kredi verileceğini söylediler.yani geniş düşünüyorlar. bu para nereden bulunur? bence matbaa harici bir çare kalmıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    sizin dediğiniz gibi dar alanda değil, her isteyene %5 faizli 20 yıl kredi verileceğini söylediler.yani geniş düşünüyorlar. bu para nereden bulunur? bence matbaa harici bir çare kalmıyor.
    o faiz hayal.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 145/1024 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •