Sayfa 147/1024 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Padişahlık sisteminde serflerin veya sıradan ahalinin yüksek ücret talep etme hakkı varmıdır ? Atatürk ve arkadaşlarına darbe yapıp cumhuriyeti kurdu diyenlere padişahlık hakkı tanıyacakların ileriki yıllarda ağlamaya asla hakkı olmayacaktır. Zaten ağlasalar bile artık onlara acıyacak muhalif bile olmayacaktır.
    Ağzınıza sağlık🖒

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    merkez bnk ve bankalar arasında stopaj sıfırdir bankalara sıkışırsan sana 11,75 den para veririm diyor yok merkez bankalara gidin vatandaşın parasını kullanın derse bankalar 13,82 den para bulması lazım banka vatandas stopaj %15 buda 13,82/0,85=11,75 eder hele büyük paraya 14,50 bürüt havada karada denizde verir ok yaydan çıktı : bravo:
    Daha önceki yazımda demiştim, bu yapılan işler üç kağıt ekonomisi, bul karayı al parayı, Alinin külahı Veliye Velinin ki Aliye işleri, Aslında çoktan 14 brüt faizler olmalıydı ama İSTEMİYOR birisi istemiyor o neden le `MIŞ gibi` ekonomisiyle Tl mevduatçılarının paralarını ucuza yiyiyorlar , ama tabi nereye kadar !..

3. Klasik bir pozisyonuna aşık yatırımcı örneği.
    Ders olarak okutulası bir durum.
    Ben böyle bir toplantıda olsaydım çıkar çıkmaz gayrimenkul arayışına girerdim.
    Öyle bir toplantıya girdiğini de hiç sanmıyorum ya neyse.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi biraz önce inşaatçı partililerin olduğu bir toplantıya kısa bir ziyaret yaptım.öyle hayaller var ki akıl almaz.16 nisan sonrası kredi faizlerinin 20 yıl vade %5 olacağına çok inanmışlar ve yeni inşaatlara hız vermeye karar verdiler. yorum yapmadan daha fazla sinirlenmemek için ayrıldım.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Daha önceki yazımda demiştim, bu yapılan işler üç kağıt ekonomisi, bul karayı al parayı, Alinin külahı Veliye Velinin ki Aliye işleri, Aslında çoktan 14 brüt faizler olmalıydı ama İSTEMİYOR birisi istemiyor o neden le `MIŞ gibi` ekonomisiyle Tl mevduatçılarının paralarını ucuza yiyiyorlar , ama tabi nereye kadar !..
    üç kağıt soygun ekonomisi, amaç TLcinin parasını ucuza yemek. kasımdan sonra bu işe hız verdiler. Eved çıkarsa zaten soygun rokete bağlayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu denklem Abd de niye şimdiye kadar işlemedi ! Avrupa da da hala işlemiyor.
    orada rezerv para mevzuu var.
    biz kendi para birimimizle dışarıda borçlanma olağını çok sınırlı kullanabiliriz.
    onlar kullanır.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi biraz önce inşaatçı partililerin olduğu bir toplantıya kısa bir ziyaret yaptım.öyle hayaller var ki akıl almaz.16 nisan sonrası kredi faizlerinin 20 yıl vade %5 olacağına çok inanmışlar ve yeni inşaatlara hız vermeye karar verdiler. yorum yapmadan daha fazla sinirlenmemek için ayrıldım.
    Yalanın batsın.. Hangi ara yaptın bunu.. Hep forumdaydın ya.. MAdem sallıyorsun.. Milleti saf yerine koymadan salla..

7. Hahahaaaa
    Sesli güldüm
    İyi yakalamışsınız.
    Zaten inanan olmamıştır herhalde

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Yalanın batsın.. Hangi ara yaptın bunu.. Hep forumdaydın ya.. MAdem sallıyorsun.. Milleti saf yerine koymadan salla..

8. Telefondan yazıyor olamaz mı? Herkesi evde masaüstü bilgisayardan mı internete giriyor zannediyor bazıları. İlginç

Sayfa 147/1024 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •