siz yokmusunuz siz biatçılar...Allah sizi bildiği gibi yapsın...
uyanmaniz için ille sevdiklerinizle mi sınanmaniz lazım???? ne zaman yeter diyeceksiz???? hangi noktada sabrınız taşacak???? taş olsa çatlar yemin ediyorum sizde çizik yok...
Printable View
Ankara DA GÜVENİLİR YERLERDEN sayılır.Haritada kuzeyi biraz riskli gibi ama merkezinde sorun yok gibi..Hele Tepelik-dağlık yerden alınırsa daha iyi..zaten ANKARA-MERKEZ hep dağ-tepe...Ama merkez olmayan ilçelerde özellikle kuzeyde sıkıntı olabilir.
Dün bir arkadaş yazmıştı...ASIL ÖNEMLİ OLAN ZEMİNMİŞ.DAĞLIK OLMASI ÖNEMLİ diye..Gözlemlerime bakınca çok haklı olduğunu düşünüyorum.
4 sene önce viop sayfasında yazı yazmadım. Beni kimle karıştırdın bilmiyorum ama yine herşeyi bilirim havasındasın.
Samimi olarak söylüyorum, ciddi davranış problemlerin var. Ego problemin ise incelemesi gereken bir konu.
Samimi olarak söylüyorum (inanıp inanmamak sana kalmış), bir uzman ile görüşmen lazım. Benim düşmanım değilsin, seni hiç görmedim, tanımıyorum. Ancak insanlara yaklaşımın, davranışın problemli. Doğru bir uzman ile çözülebilecek şeyler bunlar...
Depremin seninle ilgisi yok....Allah hepimize sabır versin.....Kolay değil....onlar şimdi öldü bizde arkalarından zamanı gelince gidecez....kaçınılmaz son....Parası olan gider 1 veya iki katlı ev alır....ama bu kapilalist baronlar hepimizi aprtmanlara topladı....paket olarak insanları 10 katlı 20 katlı tabutlara koydular.....Anlayacağınız dostlar biri bizi bu apartmanlara mahkum etti tek katlı evleri çok katlı evlere çevirdiler.....
iktidar son 10 senedir
sadece günü kurtarma derdinde. sadece bir günü.
açın şu twitteri arkadaş.. yarım edecek olanda edemiyor. adam tırı getirmiş nereye bırakacam diye soruyor yardımı. şehrin içine girilmiyor bilmediği yer yol zaten binalar yolları kapamış göçmüş.
göçük altındakiler telefon zaten çekmediği için internetten konum atabiliyor çektiği anda.
ve sen onları ölüme terk ettin.
insanlık suçu bu. suç bu.
açın şu twitteri
yok biliyom abi.
ama olurda tedirginlikden dolayi ikamet degistirecekseniz iyi arastiriniz. bize lisede ortaokukda taseli platosu saglam fikan denmisdi ama gecenlerde bir uzman antalya mersin vs bisiker dedi. ev saglam olacak zemin etudu olacak bilime aykiri ev yapilmayacak dun komsumla gorustum altimdaki evden esya alnaya gelmis.celik kafesli yatak alacakmis.cocugu ben o eve girmem diye haykiriyomus ev bahsi gecince
istan ul depreminden sonra komsumuz hemen samsuna tasindi.
Cevabım var ama gerek yok.
Yan tarafımızda ARABAYA kolileri yüklüyorlar..İşin ucundan da olsa belki yardımımız dokunur.Hz. İbrahimin karınca olayı..
Dua-maddi yardım-kan vermek VE BU İŞLERE YARDIMCI OLMAKTAN BAŞKA elimizden bir şey gelmez..Deprem bölgesine gitsem hem yaş hem de nitelik olarak işe yaramam...orada depremzede durumuna düşülüyormuş(nitelikli insan arıyorlar..inşaat işçici-kömürde çalışmış,akut ,kepçe kullanan...)
Sormuşlar yetkiliye deprem vergilerini neden depreme karşı alınacak önlemlere harcamadınız diye
Cevap
Deprem vergileri depreme ilişkin şeylere harcanacak dşye bişey yok
O zaman neden deprem vergisi diye topluyorsunuz.
Sırf neraktan soruyorum
Pazartesi sattım çarşambada parayı havale ettimiptal etsen ne olacak
Pazartesiyi iptal edin demeyeceeksin. Pazartesiyi neden iptal etmediniz. Bundan kimler ne kadar faydalandı açıklayın bilelim diyeceksin
Diyeebiliyorsan
Sırf yönetimi eleştirmemek için 40 takla atıyonuz.
At bi taklada görelim
niye asker gitmeli acilen dediğimi şimdi anlarlar
https://twitter.com/mustafaekmn721/s...55480822218753
https://www.reddit.com/r/Turkey/comm...t=share_button
Bu tepkiler yüzünden Tweeter kapalı diyorlar. Görüntüde tepkiler çok yüksek.
Not : reddit in arama motoru Google yakın zamanda geçmesi bekleniyor.
secbul millet patlama noktasına geldi.
göz göre göre yalan söylendi ilk gün. herşey kontrol altında ulaşmadığımız yer kalmadı dendi. 4 .cü gündeyiz göçükten hala sesler geliyor
tamam çok büyük alan anlarız da. böyle bir durumda hem yalan söylemek hemde bu organizasyonu koordinasyonu sağlayamamak birde gönüllüleri abuk subuk nedenler ile başlarından savmak.
olayda kasıt var .. olan bu
Kredili mal taşıyana sabırlar dilerim son 5-6 yıl öncesine kadar kredili taşıdığım (kredi şu an olsa sanırım yıllık %45-50 dir) hatta temerrütüm bile oldu (temerrütü hiç sormayın ticari temerrüt faizi işetiyorlar günlük %1-2 gibi korkunçtu)...
Tabi o zaman ki toyluk hırs adrenalin vs...
Allah korusun o zamandan beridir bir daha asla ihtiyacım olan para vs ile kredi ile işim olmadı...
Ancak ve ne hikmetse çalıştığım aracı kurumda birkaç milyon TL lik damga vergisini ödediğim kredim olmasına rağmen pandemi başında krediyi kapattılar neden diye çok sorgulamadım zaten kullanmıyordum ama krediyi kapatma nedeni olarak kendilerini garantiye almak dediler kısaca...
Hayır esas video şu eski bayan milletvekilinin ekrem imamoğluna saldırdığı videoya çok büyük tepki vardı. Yüzlerce can çıkarmış ibb ekipleri her yere ekemk yemek dağıtıyorlar
Ama o kadın köpek gibi saldırıyor
İngiliz uşapı ne işin var burada defol istanbul a git diyor
Adıyamandaki o olaydan çok daha büyük tepki aldı o yobaz örümcek kafalı lağım ağızlı iğrenç kadın
gelen almana yunana fransıza ingilize demiş mi. demezz..
amacı böyle bir günde bile şov...
bakanların hepside şov yapmaya gitmiş özelikle nebati .. insanlar göçük altında değilde efendim ikinci depremde sağa sola koşarken birbirlerine çarpımşlarda ölmüşler. göçükte falan ölmemiş
Şuan seçim olsa AKP yine yüzde 20 alır... İşte ben o yüzde 20'nin...
https://youtu.be/r6eR2vN8QE0
Biliyorum çok video seyrettiniz ama bu tam yerinden görüntüler.
Tokatlı bi sıktır git ya.
Arkadaşlar burda sorgulalmız gereken şey ptesi iptal olsun salı kalsın çarşamba gitsin değil...
Büyük resimi kaçırıyorsunuz...
Mevzuat bellidir kural bellidir...
Normal olanı kapalı olmasıydı...
Bu borsa kimler için 3 gün boyunca açık tutuldu...
13 milyon insanı etkileyen 10 ilin bir çok evi oturulamaz hale getiren bir depremde kimler için açık tutuldu...
Bence buzdagının sadece görünen yüzündeyiz...
Bu iş çok şeye gebe...
Çok canlar yanar bu işten...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgelerde) Hedefimiz 1 yıl içinde yıkılan binaların yerine konutlarımızı zemin artı 2-3-4 olmak üzere yapmak." -AA
Şu bir gerçek ki bunların yatacak yeri yok. Hatayda arkadaşım var resmen bitmiş şehir millette psikolojik sorunlar oluşmuş kolay değil dün bir Japon bilim adamı çıktı Japonya'daki böyle bir deprem her zaman olabilir dedi 8 ile 8.5 bizde normal dedi. Hatta böyle bir deprem yakın zamanda olmuş bir kişi ölmüş ölen Türk apartmandan atlamış. Biz sağlam bina yapıp bunları denetlemedikçe daha neler olur neler adam kolon kesmiş 20 yılla yargılayacaksın cezalar sert olmalı.
13767 8295725 2480985 98989823 48090324
347878 32589 090954 831229706 -0002908-
1222858 237345 238906 52308 241398098
21383 4328908 2809053 2430999053 4329009
432887 432083 4329090 00340999 985555559
18788888 21111177 32743222 0909423
RAKAMLAR VE SAYILAR
Tekrar sayılar sayılar.
Sayılarla illüzyon zamanı .
Şu kadar kişi geldi. Şu kadar miktar malzeme geldi ,şu kadar yardım yapıldı vesaire vesaire.
Bir damla göz yaşı bile bu rakamlardan çok büyük.
Göz yaşları gizlenemez.
Pazartesi borsanın açılması yanlıştı bu doğru.
Ama benim gibi hiç işlem yapmadıysan sorun olmamalı
YOOOK.
pazartesi ve salı nasıl olsa buralardan döner döndürürler deyip,
deprem nedeniyle satanın, satmak zorunda kalanın
mağdurun, garibanın, sıkıntıdaki adamın malını ucuza kapattığını zanneden
hatta krediyle alım yapan uyanıkları
sağlam kazığa oturttularsa bundan niye rahatsızsın.
onlara ölene kadar mogombo...
Depremde ölenlere rahmet kalanlara sabır dilerim.
niye ağlasınlar hocam neden üzülsünler.
orda millet depremden göçükten falan değil.. koşuyorlarmış böyle birbirlerine çarpmışlar falan öyle bir şekilde derken ölüvermişler.
yani ağlanırmı buna..
şaşarsın sadece nebati de zaten hiç üzgün bir hal yoktu böyle şaşkın falan da değildi yani kendisi fıkra anlatıyor gibi anlattı.