Sayfa 155/1002 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    büyük Türkiye masalı sadece 60 saniyede inanan inanmayan herkesin üzerine yıkıldı...

erinmeyin, goygoycu ortak yayın yapan kanallar yerine olayın merkezindeki insanların çektiği videolara, haykırışlarına, çaresizliklerine bakın...

80 saat sonra bile hiçbir çalışma olmayan, sevdikleri enkaz altında çığlık çığlığa depremden değil, soğuktan,susuzluktan, aldığı basit yaralardan ölen insanlara kulak verin...

devlet sahadaymış, aksini söyleyen şe...sizmş, alç..mış,namussuzmuş...bizzat yaşayanlara yaşadıkları şeyi yaşamadıklarını mı kabul ettirmeye çalışıyorlar????? yoksa birşey olmadı diyince öyle olduğuna inanmamızı bekliyorlar????
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2. insanlarda ciddi ciddi İstanbuldan gitme fikri oluşmaya başlamış...

tabiki durumu olanlardan bahsediyorum...

saatli bomba üstünde oturuyoruz...

ama ne zaman patlayacak bilmiyoruz...

çünkü böyle bir deprem olurda ölürsen şanslısın istanbulda...

20 milyona kimse yardım edemez...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    olayı fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok...

birileri için borsanın açık kalması gerekiyordu...

yukarıda anlattım...

hükümetin halkı değilde kişileri korumaya yönelik kararlar aldıgını hepimiz biliyoruz...

atom bombası atılsa açık kalması gerekiyordu...

salı günü meydanı boşalttılar herifte işini gördü...

bu şuna benzer ben tecavüzü görmezden gelicem sende işini bitir...

çarşamba zaten kimse satamadı...

gaz almak için iptal oldu çarşamba...

samimilerse salıyı iptal ederlerdi hala takası gerçekleşmedi...

1,5 milyar satış yapan kimse yatırım finansmandan en büyük o...

tecavüz için yol açılan birisi var...

aynı şey bankaların 10 tavan gittiğinde vbts nin çalışmaması gibi...
    Pazartesi salı yapılan işlemlerin tamamı iptal edilsin....Borsanın açılması o gün utanç vericidir....İnsanlar canlarını kurtarma peşindeyken bu yamyamlar borsayı açmaları bana hiç iyi niyetli, gelmedi....Bunlar istifa edinceye kadar uğraşacam.....

4. SPK: Yatırım ve Emeklilik Fon İşlemleri Durduruldu

maşallah çok hızlılar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    insanlarda ciddi ciddi İstanbuldan gitme fikri oluşmaya başlamış...

tabiki durumu olanlardan bahsediyorum...

saatli bomba üstünde oturuyoruz...

ama ne zaman patlayacak bilmiyoruz...

çünkü böyle bir deprem olurda ölürsen şanslısın istanbulda...

20 milyona kimse yardım edemez...
    Akıllı olan gider bence.....sıkışmış bir şehirde deprem olursa malesef kimse kimseyi kurtaramaz mümkün değil..... yıkılan binanın enkazını kaldırmak kolay değil.....kimse kimseyi kandırmazsın....heleki çarpık kentleşme de varken.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    büyük Türkiye masalı sadece 60 saniyede inanan inanmayan herkesin üzerine yıkıldı...

erinmeyin, goygoycu ortak yayın yapan kanallar yerine olayın merkezindeki insanların çektiği videolara, haykırışlarına, çaresizliklerine bakın...

80 saat sonra bile hiçbir çalışma olmayan, sevdikleri enkaz altında çığlık çığlığa depremden değil, soğuktan,susuzluktan, aldığı basit yaralardan ölen insanlara kulak verin...

devlet sahadaymış, aksini söyleyen şe...sizmş, alç..mış,namussuzmuş...bizzat yaşayanlara yaşadıkları şeyi yaşamadıklarını mı kabul ettirmeye çalışıyorlar????? yoksa birşey olmadı diyince öyle olduğuna inanmamızı bekliyorlar????
    Yahu yapma Ali başkesen....dünya tarihinde az görülen depremlerden.....hangi devlet olursa olsun altından kalkamaz....kimse bana insanlık dersi vermezsin....binalar YIKILIYOR VE SEN O ANDA ACİZ KALIYORSUN....Aynı anda 10 il ve binlerce ilçe ve köy .....Gerçeği görmek lazım....Afad gibi devasa bir kurum bile altından kalkamaz.....onun yanında gönüllüler....onun yanında her kurumun kurtarma ekibi var.....buna rağmen böyle bir afette yıkılan binalarda insanları kurtar kolay değil....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Akıllı olan gider bence.....sıkışmış bir şehirde deprem olursa malesef kimse kimseyi kurtaramaz mümkün değil..... yıkılan binanın enkazını kaldırmak kolay değil.....kimse kimseyi kandırmazsın....heleki çarpık kentleşme de varken.....
    İç Anadolu’da deprem açısından en güvenli iller olan, Konya, Karaman, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Yozgat gibi illere sanayiyi ve nüfusu kanalize etmeye yönelik planlama yapılmalı.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ben sile agvaliyim.akilliyim .adana ya kactim.istanbul depreminden sonra 2 tane de 7 ustu burda gorduk etti 3.
    naparsaniz yapin benim oldugum yere kacmayiniz.
    akilliymisim ama yarim akilli.

not yazim tarzima bakmayiniz.cok yuk var dostum.aklet uzeri kazak var 3 gundur gomleksiz geziyom.usutmusum ama kafayibelkide
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 155/1002 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •