þimdi sadece borsa açýlsýn mý açýlmasýn mý üzerinden fikir beyan edilecek olursa .. borsa en kýsa sürede açýlmalý. benim kendi fikrimdir karþý çýkan olur olmaz saygý duyarým....
bu depremin yasý öyle 10 gün 20 gün falan deðil bunu senelerce tutacaz.
ama sadece açma kapama üzerinden konuþacak olursak borsayý açýlmalý
rusya ukraynaya savaþ açtý avrupayý amerikayý hatta kýtalarý karþýsýna alarak tonla yaptýrým yedi borsasý açýktý. benim bildiðim çok kýsa süre kapalý kaldý.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Endeks dip yaptýktan sonra Secim tahminimle uyumlu olarak bazý hisseler, lokomotif, THYOL gibi 12 ayda dolar bazlý 5 kat prim beklerim..
Bu noktadan sonra alcaðým en son hisselerden birisi THYOL
kk spk'nýn önündeyim diye tivit atmýþ. çok ilginç. bu adamlar neyi biliyor?
soyulan 380 bin depremzede var demiþler.
audentes Fortuna iuvat
Twitterdekilerin çoðu burada yazamaz.Burada mesaj yazýnca itiraz eden, baþka argüman ifade eden..
Hataný yüzüne vuran kiþiler var..
Ama twitter haremin gibi..sana itiraz eden yok..itiraz edeni engelliyorsun.zamanla SADECE SANA ILTIFAT EDEN ,ITIRAZ ETMEYEN ,MUTI,UYSAL takipçilerin oluyor..
Selçuk, Xtraderx var...O herif Kasým 2021 de 1600 iken ,''her fiyat satýþtýr'' dedi..1 ay sonra 2400 gördük.. bunu hatirlattigim için beni engelledi...
Tunç satýr...,farklý bir analiz yapýn sizi engeller...
Her kibirli ,Allah tarafýndan hezimete uðrar...
Depremzeler üzerinden ne güzel algý yapýlýyor. Deprem zedelerin mallarýna cokmusler hesapta. Keþke I fuyatlar cokulmus olsada malubalinan depremzede çok daha aþaðýdan yerine koysa. P.tesi saki iþlem iptali olsa nolcak acilista yine ayný sonuc olacak. Arastirsinlar iþlemler iptal olsun diyenlerin hepsi malda yakalanmis bazýlarý salý piyasa çok düþtü diye mala girmiþ tayfadir. P.tesi piyasa çok az eksi kapadý ve birçok hisse artý kapamisti, salý sabahý piyasa artý açtý. Madem BIST felaketin büyüklüðünü ongeremedi ve piyasayý açýk tuttu. Çok bilmiþ ve felaketi ongormus bu tayfa neden düþüþ baþlamadan satýp çýkmadý ? Boþa yaygara ve %99 u kendi parasinin derdinde.
Þuan viopta altýn ons iþlemleri açýk. Çarþambadan beri bir sürü iþlem yaptým. Þuan onsta ful pozda olsam, nasýl yapacaklar iptal iþlemini? Yani p.tesi salý iptal etmedeceklerse sonraki günlerde iptal etmeliler ki ben cuma günkü pozisyonuna döneyim. Teknik bilgisi olmayan borsayi sadece spottan ibaret satan bilmiþ bir tayfa var.
En merak ettiðim konulardan biri bu siyasiler sürekli cenaze namazlarýna vs katýlýr fotoðraf verir acaba abdest alýyorlar mý? Namaz kýlarken .çok fotoðraflarý oluyor abdest alýrken pek olmuyor.
Benim çok cenaze ile iþim olmaz ama bir keresinde abdestsizdim hala unutmam beni bilmeyenler hepden ateist filan sanmasýnlar diye düþünmüþtüm.
Bir generale Murat Ülker soruyor komutaným siz geride duruyorsunuz millet yanlýþ anlýyor diye, o da ben abdest alamadým ondan geride durdum demiþ. Bunu da unutmam.
4.Murat dizisi vardý Cihan Ünal'lý, veziri padiþahým yeniçerilerin önüne çýkmadan önce bir abdest alsanýz ne olur ne olmaz demiþti, o da haklýsýn demiþti ilk seferinde, sonra devamý var vs o da var.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri