Sayfa 153/1002 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Herkesin farklı bir tarzı var forumda.

Kasıtlı yanlış yönlendirmeler, hakaretler olmadığı sürece kendi adıma kimsenin yazdıklarından rahatsız değilim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kıymetli maden sadece bunlarmı var viopta...

Dolar cinsinden xag, xau, xpd, xpt
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    1999 da borsayi isleme kapayip actiklarinda %100 e yakin dusus olmus baktigimda. Bu kadar da primli degilmis tabi borsa.. ama ben yinede en kotu 3600 den donus beklerim ..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    2018 den sonra kaç kez daha badire atlattım bir şekilde, bu sefer arkamdan ruhuma fatiha okursunuz.

grafik açıp baktın mı Allah aşkına.
    %100 bişey nasıl düşer

100 den 1 e inmesi lazım.

aşağıdaki grafikte deprem sonrası ilk açıldığı günün üstüne getirdim.
    1 önceki bar 16/8/1999 a ait. https://imgyukle.com/f/2023/02/08/QRVqXM.png
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    1999 seçiminde bir kere diplerde değildi...

endeks 18 iken , 10 ay sonra 16 Agustos kapanışı 58 olmuş...yani 3 kat artmış endeks var..

derken deprem sonunda max. %20 düşmüş...Bu forum giyotin gibidir..lütfen araştırarak yazalım..

BIST100, 5700 iken düşüş verilmeyip şuanda uç noktaların konuşulması enteresan...

Bir arkadaş vardı..bıst100: 1780 iken (rusya savaşında) habire MUTLAKA 100 gn. test edilmelidir diyordu...tabiki olmadı..

O da kayboldu gitti..GUNDİNİN düşüş versiyonu.

Çogunluk (long) hissede...daha da moral bozmanın anlamı yok..üstelik grafiklere bile bakmadan konuşarak..

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Bear bull ve abka borsa acilinca dusmez diye dusunuyorlar diye anladim.. bakalim neler olacak..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanıltıcı ve panik oluşturacak bir söylem var..üstelik tamamen yanlış...grafiğe bile bakılmamış..ÜSTELİK BENİM agzımdan yanlış söylenip: yükseliş beklediğim ifade edilmiş...Ben bunu tekzip edince mi haksız oluyorum..
    Son düzenleme : ABKA; 09-02-2023 saat: 10:15.

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hiç tartismadiginiz sorun yaşamadığınız kimse var mı forumda ? Ben ne zaman sizin mesajınızı görsem mutlaka ya biriyle tartışıyorsunuz ya birini küçümseyip dalga geciyorsunuz .. Böyle yaptığınız da elinize ne geçiyor merak ediyorum .. Şu yazdığınız mesajı daha düzgün yazılamaz mı ? Daha öncede uyardım sizi ama bir değişiklik yok ..
    Bravo, gerçekleri birinin söylemesi gerekli idi. Umarım bu arkadaş kendi iyiliği için davranışlarını gözden geçirir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. https://www.theverge.com/2023/2/8/23...exoplanet-demo

Google ın chat gpt ye rakip çıkardığı google bard hata yapıyor yanlış bilgiler veriyor diye dün google hisselerini biraz hırpalamışlar.

tabi şirketin değeri trilyon dolar seviyelerinde olunca biraz hırpalanınca 100 milyar dolar düşüyor piyasa değeri.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

İlla kumar oynuycan duramadın.

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

birkaç gün idare et işte. oralarda barbut at.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bravo, gerçekleri birinin söylemesi gerekli idi. Umarım bu arkadaş kendi iyiliği için davranışlarını gözden geçirir.
    Şimdi bu arkadaş geçmişte(4 sene önce) yaşadığımız ama DÜNYA GÖRÜŞÜMÜZN FARKLI olmasından kaynaklanan bir olaydan kaynaklanan bir durummdan dolayI ,bu şekilde araya girmesine cevap versem ...YANİ TAŞ ATANA TAŞ ATSAM...HAKSIZ MIYIM?

bURASI EKONIMİ FORUMU..borsa çakılırken tek yorum yapma..ancak kimsenin işine yaramayan 1 daklık sistem görüntüsünü ver....

sonra durumdan vazife çıkararak laf at...Bu mu senin fazilet anlayışın...

GRAFİKLERLE-ANALİZLERLE EN TEPEDE okadar kişiyi etkiledim ki(hisse almamaları için..) gelen dualar var..

Sayfa 153/1002 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •