Sayfa 157/1002 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Cevabım var ama gerek yok.

Yan tarafımızda ARABAYA kolileri yüklüyorlar..İşin ucundan da olsa belki yardımımız dokunur.Hz. İbrahimin karınca olayı..

Dua-maddi yardım-kan vermek VE BU İŞLERE YARDIMCI OLMAKTAN BAŞKA elimizden bir şey gelmez..Deprem bölgesine gitsem hem yaş hem de nitelik olarak işe yaramam...orada depremzede durumuna düşülüyormuş(nitelikli insan arıyorlar..inşaat işçici-kömürde çalışmış,akut ,kepçe kullanan...)

Sormuşlar yetkiliye deprem vergilerini neden depreme karşı alınacak önlemlere harcamadınız diye
    Cevap
    Deprem vergileri depreme ilişkin şeylere harcanacak dşye bişey yok

O zaman neden deprem vergisi diye topluyorsunuz.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Pazartesi salı yapılan işlemlerin tamamı iptal edilsin....Borsanın açılması o gün utanç vericidir....İnsanlar canlarını kurtarma peşindeyken bu yamyamlar borsayı açmaları bana hiç iyi niyetli, gelmedi....Bunlar istifa edinceye kadar uğraşacam.....
    Sırf neraktan soruyorum
    Pazartesi sattım çarşambada parayı havale ettimiptal etsen ne olacak
    Pazartesiyi iptal edin demeyeceeksin. Pazartesiyi neden iptal etmediniz. Bundan kimler ne kadar faydalandı açıklayın bilelim diyeceksin
    Diyeebiliyorsan
    Sırf yönetimi eleştirmemek için 40 takla atıyonuz.
    At bi taklada görelim
    bir halt olacağı yok.

niye asker gitmeli acilen dediğimi şimdi anlarlar

https://twitter.com/mustafaekmn721/s...55480822218753

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
    https://www.reddit.com/r/Turkey/comm...t=share_button

Bu tepkiler yüzünden Tweeter kapalı diyorlar. Görüntüde tepkiler çok yüksek.

Not : reddit in arama motoru Google yakın zamanda geçmesi bekleniyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    https://www.reddit.com/r/Turkey/comm...t=share_button

Bu tepkiler yüzünden Tweeter kapalı diyorlar. Görüntüde tepkiler çok yüksek.
    secbul millet patlama noktasına geldi.

göz göre göre yalan söylendi ilk gün. herşey kontrol altında ulaşmadığımız yer kalmadı dendi. 4 .cü gündeyiz göçükten hala sesler geliyor

tamam çok büyük alan anlarız da. böyle bir durumda hem yalan söylemek hemde bu organizasyonu koordinasyonu sağlayamamak birde gönüllüleri abuk subuk nedenler ile başlarından savmak.

olayda kasıt var .. olan bu

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sırf neraktan soruyorum
    Pazartesi sattım çarşambada parayı havale ettimiptal etsen ne olacak
    Pazartesiyi iptal edin demeyeceeksin. Pazartesiyi neden iptal etmediniz. Bundan kimler ne kadar faydalandı açıklayın bilelim diyeceksin
    Diyeebiliyorsan
    Sırf yönetimi eleştirmemek için 40 takla atıyonuz.
    At bi taklada görelim
    Sen kendini iyi bilirsin....objektif bakacan....at gözlüğü ile değil.....Taklayı kimin attığı forumdaki herkes bilir.....

8. Kredili mal taşıyana sabırlar dilerim son 5-6 yıl öncesine kadar kredili taşıdığım (kredi şu an olsa sanırım yıllık %45-50 dir) hatta temerrütüm bile oldu (temerrütü hiç sormayın ticari temerrüt faizi işetiyorlar günlük %1-2 gibi korkunçtu)...
    Tabi o zaman ki toyluk hırs adrenalin vs...
    Allah korusun o zamandan beridir bir daha asla ihtiyacım olan para vs ile kredi ile işim olmadı...
    Ancak ve ne hikmetse çalıştığım aracı kurumda birkaç milyon TL lik damga vergisini ödediğim kredim olmasına rağmen pandemi başında krediyi kapattılar neden diye çok sorgulamadım zaten kullanmıyordum ama krediyi kapatma nedeni olarak kendilerini garantiye almak dediler kısaca...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 157/1002 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •