şimdilik iyi gidiyoruz 228 geçilirse güzel olacak
Printable View
Hocam karel için yorum alabilir miyiz . dün ihale haberi ile 2,97 yapıp sonra 2,60 lara kadar düşürdüler. bugün 2,51 i gösterdiler teknik olarak nereleri takip etmeliyiz ?
2 - 3 ay tuğçelik taşıdım dayanamadım trade yapayım diye çıktım bugün neredeyse tavanı gördü, kısmet değilmiş. Biri Hktas grafiği paylaşmıştı hoşuma gitti yaklaşık 1 aydır da onu taşıyorum bugünün tesellisi oldu. Çelebi için de sabrın karşılığını alırsak Sacro üstada yemek ısmarlayacağım :)
Zaten motor olayı ile son dağıtım yapılabilir diye düşünmüştüm ben de...
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Halkbank genel mudur yardımcısı Zarrabı davasından dolayı bu akşam ABD de tutuklanmış bunun hisseye etkisi ne olurki
Hekts bugun iyi kapadi.
Fincanin tamamladi. Artik zirve kirma kaldi diye dusunuyorum.
Tam projeksiyonuma uygun hareket ediyor.
2.45 ve 50 destek konumunda. 2.65 ve 70 gecilip ustunde kalicilik devam ederse yeni trend baslatabilir.
Ben artik uce bese bakmiyom.
Deli altin vuruslar var kagitlarda onlara odaklandim.
20 30 kademe kesmayor :))
Direk duble triple istiyoz artik. :)))
Endeks hakkında ne düşünüyorsunuz sayın Sacrosanct .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
89.300'lerin latına gelmediği sürece bence sıkıntı yok.
Çok takılmayın endekse. mesela düne göre dolarda bugün 2 lira yukarda idi ama endeks hem artı açtı hemde doları almalarına rağmen satış bile gelmedi. yarında bugüne göre 3 lira yukarda dolar yani satış gelmeyebilir.
Kağıt bazlı bakmak lazım ben artık endeksin sadece artımı eksimi olduğuna bakıyorum :D
Eğer endeksi verdikçe verirlerse durup bi noluyoz demek lazım onun haricinde endekse bakmaya bile gerek yok bana göre :D
Tşkr ler ustacm. Sadece yukarı düşünceniz devam ediyor mu diye öğrenmek istedim . Seçim sonrası ortalık durulduktan sonra 100bin inancım benimde var .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mesajin AFYON ile ilgili bölümüne dikkat....
sayin sacro bunu benim topiktede paylasabiliyormuyuz.... teknik olarak bilen arkadaslardan biri bu yaziyi benim topikte paylasabilirmi ?
bundan baska yazilarda var orda olmasini istedigim ama teknolojiyle aram iyi degil biri yardimci olabilirse sevinirim ....
bir diger soruda şu : alinti yaptigimiz mesajin sadece bir kismini alabiliyormuyuz ?
bilgisayarda yolu az cok biliyorum ama uygulamayi dhaa tam anlayamadim ...
Alcar ve İhlas hakkında görüşlerinizi alabilir miyiz ?Teşekkür ederim...
paylaşabilirsiniz.
Mesela yazıyı bulup alıntı dediniz ya.
sonra [QUOTE=Aksakal;198343] mesela sizin alıntınızda bu yazıyor. köşeli sılaşa kadar silmek istediğiniz bölümü silin asıl yazı kalsın.
Sonra o yazının tümünü seçip kopyalayın yada kesin.
Ondan sonra kendi topiğinize girip normal mesaj yazdığınız yere girin ve yapıştırın. Sonra altına ilave yazmak istediklerinizi yazıp gönderin.
[QUOTE=Sacrosanct;198560]paylaşabilirsiniz.
Mesela yazıyı bulup alıntı dediniz ya.
sonra Teşekkür ederim Sayın Sacro ...
fakat ilk denemem basarisiz.... benim topikteki son paylasimima bakip hata nerde nasil yapmali bi yol gosterirseniz sevinirim ...
dilerseniz ozel mesaj ile yazin sizin topige fazlasiyla gereksiz icerik girdi benim yuzumden ....
Sayın sacro sizce Otokar'ın Petkim'e benzer hareket etme ihtimali nedir?
Acemice baktığımda hareket tarzı çok benzer gibi geldi.. Siz ne dersiniz?
http://i.hizliresim.com/j8WOL9.png
http://i.hizliresim.com/j8WGqg.jpg
http://i.hizliresim.com/p0WpMN.jpg
EH DEMİŞİM , AMA DAHA BAŞLAMAMIŞ BİLE FENER.....
Muhterem Dostlara ve Sacro Hocam'a Selamlar, Sevgiler,
Masallah, hedef buyutmussunuz. "Ver gazi Sacro Hocam, ver" diyecektim.... Aklima bu video geldi, sabah sabah azcik gulumseyin diye. Belki de aglarsiniz guzelim ulkemiz ne hale gelmis diye....O tercihi size birakiyorum artik.
Ver mehteri, ver!!! Bir Mehter ile butun Avrupa'ya, hususen Almanya'ya korku saldik. Adamlar resmen titredi bea!!! Ver mehteri...
https://www.youtube.com/watch?v=bTcQaQ7JuTM
Kalin saglicakla,
freesky
Forumda teknikcilere gecir burda sacroya teknik cimz sor :-) Otokar seni bile hizaya getirmis helal olsun ;-)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlışın var, hiç bir zaman teknikçilere geçirmedim. Üstten satıp alttan alan adama helal olsun da dedim çoğu kez becerebiliyorsa. Lafım tekniğe bakıp hisseyi ve firmayı olmadık klasmana sokanlara, felaket senaryosu çizenlereydi. Bu görüntüyü Otokar topiğinde de paylaştım, orada geçiriyor olsam niye orada özellikle paylaşayım? Ayrıca bunu paylaşmam tekniğe göre hareket edecem anlamına gelmiyor, benimkisi sadece fikir edinmek. Şimdiye kadar hiç al sat yapmadım, teknikle de hareket etmedim. Sen en son denetmen olayını çok fazla abarttın dostum, takılma boşver.. Oradaki konu teknik temel konusu değildi ama sen konuyu özellikle oraya çekiyorsun. Buradaki diğer insanların müdahil olmadığı konuyu burada tartışmaya gerek yok bence. Topiği meşgul ettim, herkesten özür. Bereketli kazançlar..
Teknikcilere laf cakan uvyara gosterdigin destek. :-) Hic laf etmemissin canim birazcik palavracilikla suclamissin o kadar. Bu da birsey degil yani :-))))
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro hocam, acilll... :) Bu Halk ne olur.. Bir süre önce almıştım, dün de çok sevindirdi ama bugün göçtü. Ne yapalım? Kendine gelir mi tez sürede?
Yalnız ben böyle hacim görmedim. Yarım saatte yarım milyar oldu...
Açığa alanlar ve satanlar coşturuyor sanırım...
bende uyuya kalmışım halkb daldım hocam yorum mümkünse :notr:
Gözaltına alınan vatandaş bugun mahkeme karşısına çıkıyor.
Tutuklanırsa tutuklanma gerekçesi suçlamalar önem arz eder.
Petkm tas trkcm tas hekts tas varmi otesi.
Prkme de bence dibi gordu dondu buralardan diye dusunuyorum.
Halk bank ile ilgilihersey olabilir yorum yapmak istemiyorum.
Asagi attigi bacaga kadar yine satis gelebilir.
Buradan yavas yavasta toplayabilir.
Sogumasi lazim bence 1 2 hafta ondan sonra bakilir.
Bugun bu tatgd yi iyi goruyorum.
Tam destekte ve satis yemiyor.
7.50 stoplu mal alinabilir.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...-kadar/129215/
Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını ihlal etmek suçlamasıyla dün ABD'de tutuklanmasının ardından dolar/TL güne yükselişle başladı.
3,66'yı gören dolar bankalararası piyasalada 3,64-3,65 bandında hareket ediyor. Dolar dün 3,62 civarında işlem görüyordu. Euro 3,93'ün üzerinde seyrediyor.
Yaşanan jeopolitik gelişmeler ve referandum öncesi piyasalar küresel tarafta ise Güney Afrika'ya ilişkin gelişmeleri ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl kaç faiz artışı yapacağını izlemeye devam ediyor.
Küresel piyasalarda dolar, Fed'in bu yıl yapması öngörülen faiz artırımlarını destekleyen güçlü ABD ekonomik verilerinin etkisiyle son günlerde gördüğü dört buçuk ayın dip seviyelerinden uzaklaşıyor.
ABD Başkanı Trump'ın geçirmeye çalıştığı ilk büyük yasa tasarısını partisinden gerekli desteği toplayamayarak geri çekmesinin ardından bu hafta 98.858'e kadar gerileyerek 11 Kasım'dan bu yana en düşük seviyeyi gören dolar endeksi 99.751'e yükseldi.
tknsada maliyetim 3.52
3.45 40 gibi stopum var dediklerim aynen gecerli.
3.66 yukari yonde kirilirsa trend baslatir stop olursada oluruz yapcak bisey yok. bu rakamlar nereye dogru ihlal edilirse dusuncem o yonde degisir.
surekli soru sormaniza gerek yok, rakamlari takip edin.