Sayfa 160/1200 İlkİlk ... 601101501581591601611621702102606601160 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Sayın sacro zoren şuan dip seviyelerde bende bir haftadır bakıyorum almak için fakat bu hissenin topiğinde hiç olumlu şeyler yazmıyor gerçi siz tekniği paylaşmışsınız 👍Ama bu hissenin hakkı bu fiyatlar değil sizin bu hisse hakkında başka söyleyebilecek bir yorumunuz olurmu saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    dayanamadım attım grafiği elinde olan vardır paniklemesin, kazanmak isteyen vardır takip etsin, sadece insan sevgisi
    Emin ol birçok kişinin eline verdikleri için elinde bekleyen çoktur...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

3. Egelim bu avgyo da fena yakalndik iki gündür satamiuiruzda malum.taban yarın için yükseliş satış firsatimi yoksa biz satınca çıktığı yeremi döner yorumu. Benim.icin önemli

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Hukukcu42 Yazıyı Oku
    Egelim bu avgyo da fena yakalndik iki gündür satamiuiruzda malum.taban yarın için yükseliş satış firsatimi yoksa biz satınca çıktığı yeremi döner yorumu. Benim.icin önemli

Galip baba kağıtları zordur, risklidir, tehlikelidir... 2,80 civari çıktım ben... 5 kusurları gördü.. Bu tür kağıtlarda yükselişte hedef koymazsanız yada kademeli çıkmaz iseniz sorun yaşanıyor...
    Bilemiyorum, sattıktan sonra takip etmedim... Korkutma amaçlı bir operasyon da olabilir... 5-6 liraya kadar çıkabilir diye düşünmüştüm, orayı gördü sayılır... Ona rağmen 3 civari verdim, bu tür kağıtlarda kar cebe yakışır demek en doğrusu...

5. Biraz da felsefe yapalim,
    Kucuk bir cocukla bile Muhattap oldugum zaman ayağa kalkar ceketimi iliklerim.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Anlaşılan dost bulamayacaz

7. Otokar son hareketi de bugünkü haberle yapacaklar sanırım...
    Milliyet 'e göre Altay motoru için Ukrayna ile anlaşılmış... Yerli ve milli olmayacak o halde...
    Son düzenleme : egelim; 28-03-2017 saat: 10:28.

8. hocalarım emekleriniz için teşekkürler escom ve emkel hakkında görüşleriniz nedir yardımlarınızdan dolayı teşekkürler

Sayfa 160/1200 İlkİlk ... 601101501581591601611621702102606601160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •