Sayfa 164/1200 İlkİlk ... 641141541621631641651661742142646641164 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    fener in dönüşü sert ve uzun süreli olacak gibi görünüyor......

EH DEMİŞİM , AMA DAHA BAŞLAMAMIŞ BİLE FENER.....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ben artik uce bese bakmiyom.

Deli altin vuruslar var kagitlarda onlara odaklandim.

20 30 kademe kesmayor )

Direk duble triple istiyoz artik. ))

Muhterem Dostlara ve Sacro Hocam'a Selamlar, Sevgiler,

Masallah, hedef buyutmussunuz. "Ver gazi Sacro Hocam, ver" diyecektim.... Aklima bu video geldi, sabah sabah azcik gulumseyin diye. Belki de aglarsiniz guzelim ulkemiz ne hale gelmis diye....O tercihi size birakiyorum artik.

Ver mehteri, ver!!! Bir Mehter ile butun Avrupa'ya, hususen Almanya'ya korku saldik. Adamlar resmen titredi bea!!! Ver mehteri...

https://www.youtube.com/watch?v=bTcQaQ7JuTM

Kalin saglicakla,

freesky

3.  Alıntı Originally Posted by capoupascap Yazıyı Oku
    Sayın sacro sizce Otokar'ın Petkim'e benzer hareket etme ihtimali nedir?

Acemice baktığımda hareket tarzı çok benzer gibi geldi.. Siz ne dersiniz?

Forumda teknikcilere gecir burda sacroya teknik cimz sor :-) Otokar seni bile hizaya getirmis helal olsun ;-)

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Forumda teknikcilere gecir burda sacroya teknik cimz sor :-) Otokar seni bile hizaya getirmis helal olsun ;-)

Yanlışın var, hiç bir zaman teknikçilere geçirmedim. Üstten satıp alttan alan adama helal olsun da dedim çoğu kez becerebiliyorsa. Lafım tekniğe bakıp hisseyi ve firmayı olmadık klasmana sokanlara, felaket senaryosu çizenlereydi. Bu görüntüyü Otokar topiğinde de paylaştım, orada geçiriyor olsam niye orada özellikle paylaşayım? Ayrıca bunu paylaşmam tekniğe göre hareket edecem anlamına gelmiyor, benimkisi sadece fikir edinmek. Şimdiye kadar hiç al sat yapmadım, teknikle de hareket etmedim. Sen en son denetmen olayını çok fazla abarttın dostum, takılma boşver.. Oradaki konu teknik temel konusu değildi ama sen konuyu özellikle oraya çekiyorsun. Buradaki diğer insanların müdahil olmadığı konuyu burada tartışmaya gerek yok bence. Topiği meşgul ettim, herkesten özür. Bereketli kazançlar..

5.  Alıntı Originally Posted by capoupascap Yazıyı Oku
    Yanlışın var, hiç bir zaman teknikçilere geçirmedim. Üstten satıp alttan alan adama helal olsun da dedim çoğu kez becerebiliyorsa. Lafım tekniğe bakıp hisseyi ve firmayı olmadık klasmana sokanlara, felaket senaryosu çizenlereydi. Bu görüntüyü Otokar topiğinde de paylaştım, orada geçiriyor olsam niye orada özellikle paylaşayım? Ayrıca bunu paylaşmam tekniğe göre hareket edecem anlamına gelmiyor, benimkisi sadece fikir edinmek. Şimdiye kadar hiç al sat yapmadım, teknikle de hareket etmedim. Sen en son denetmen olayını çok fazla abarttın dostum, takılma boşver.. Oradaki konu teknik temel konusu değildi ama sen konuyu özellikle oraya çekiyorsun. Buradaki diğer insanların müdahil olmadığı konuyu burada tartışmaya gerek yok bence. Topiği meşgul ettim, herkesten özür. Bereketli kazançlar..

Alıntı Originally Posted by capoupascap Yazıyı Oku
    Öyle demeyin syn Uyvar onlar her zaman haklıdır Hisse şimdi bi solukta 200 olsa gelirler pişkin pişkin ee 150'yken düşecek dedik 120'ye düştü derler.
    Teknikcilere laf cakan uvyara gosterdigin destek. :-) Hic laf etmemissin canim birazcik palavracilikla suclamissin o kadar. Bu da birsey degil yani :-))))

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Muhterem Dostlara ve Sacro Hocam'a Selamlar, Sevgiler,

Masallah, hedef buyutmussunuz. "Ver gazi Sacro Hocam, ver" diyecektim.... Aklima bu video geldi, sabah sabah azcik gulumseyin diye. Belki de aglarsiniz guzelim ulkemiz ne hale gelmis diye....O tercihi size birakiyorum artik.

Ver mehteri, ver!!! Bir Mehter ile butun Avrupa'ya, hususen Almanya'ya korku saldik. Adamlar resmen titredi bea!!! Ver mehteri...

https://www.youtube.com/watch?v=bTcQaQ7JuTM

Kalin saglicakla,

freesky
    valla abi beni biliyon ben hep bogayim.

bu borsa gazla calisiyor.

etrafima baktigimdada cok guzel rallyler hala devam ediyor.

yakalanmadan bu rallyleri degerlendirmek lazim.

ama yakalanmican ;)

goster ama elletme taktigi.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by mesahin02 Yazıyı Oku
    şimdilik iyi gidiyoruz 228 geçilirse güzel olacak
    245 te bir dinlenmeyi hakeder Ama öncesinde 240 geçilmeli !
    Yatırım tavsiyesi değildir...

8. Sacro hocam, acilll... Bu Halk ne olur.. Bir süre önce almıştım, dün de çok sevindirdi ama bugün göçtü. Ne yapalım? Kendine gelir mi tez sürede?

Yalnız ben böyle hacim görmedim. Yarım saatte yarım milyar oldu...
    Açığa alanlar ve satanlar coşturuyor sanırım...

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    valla abi beni biliyon ben hep bogayim.

bu borsa gazla calisiyor.

etrafima baktigimdada cok guzel rallyler hala devam ediyor.

yakalanmadan bu rallyleri degerlendirmek lazim.

ama yakalanmican ;)

goster ama elletme taktigi.
    y.t.d.

Sayfa 164/1200 İlkİlk ... 641141541621631641651661742142646641164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •