Muhterem Dostlara ve Sacro Hocam'a Selamlar, Sevgiler,
Masallah, hedef buyutmussunuz. "Ver gazi Sacro Hocam, ver" diyecektim.... Aklima bu video geldi, sabah sabah azcik gulumseyin diye. Belki de aglarsiniz guzelim ulkemiz ne hale gelmis diye....O tercihi size birakiyorum artik.
Ver mehteri, ver!!! Bir Mehter ile butun Avrupa'ya, hususen Almanya'ya korku saldik. Adamlar resmen titredi bea!!! Ver mehteri...
https://www.youtube.com/watch?v=bTcQaQ7JuTM
Kalin saglicakla,
freesky
Forumda teknikcilere gecir burda sacroya teknik cimz sor :-) Otokar seni bile hizaya getirmis helal olsun ;-)
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlýþýn var, hiç bir zaman teknikçilere geçirmedim. Üstten satýp alttan alan adama helal olsun da dedim çoðu kez becerebiliyorsa. Lafým tekniðe bakýp hisseyi ve firmayý olmadýk klasmana sokanlara, felaket senaryosu çizenlereydi. Bu görüntüyü Otokar topiðinde de paylaþtým, orada geçiriyor olsam niye orada özellikle paylaþayým? Ayrýca bunu paylaþmam tekniðe göre hareket edecem anlamýna gelmiyor, benimkisi sadece fikir edinmek. Þimdiye kadar hiç al sat yapmadým, teknikle de hareket etmedim. Sen en son denetmen olayýný çok fazla abarttýn dostum, takýlma boþver.. Oradaki konu teknik temel konusu deðildi ama sen konuyu özellikle oraya çekiyorsun. Buradaki diðer insanlarýn müdahil olmadýðý konuyu burada tartýþmaya gerek yok bence. Topiði meþgul ettim, herkesten özür. Bereketli kazançlar..
Teknikcilere laf cakan uvyara gosterdigin destek. :-) Hic laf etmemissin canim birazcik palavracilikla suclamissin o kadar. Bu da birsey degil yani :-))))
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Yer Ýmleri