Originally Posted by
Kartalbey
Bu kadar karektersiz bir sirket yonetimi olabilir mi ? Allah sizi bildigi gibi yapsin emi ! Bu Gencerler guvenilecek insanlar hic degil. Bagfasín musilaj meselesinde cok yakinan takip ettim. Kopuklu su goruntuleri fabrika icinden cekilmisti. Yavastan sosyal medyada yayildi. Daha sonra Hurriyet gazetesine haber yaptirildi. Bakanlik tarafindan olaya el konulunca akillarinca miletin elindeki kagitlara cokeceklerdi ama SPK goz alti pazarina gonderince planlari kursaklarina oturdu. O gunden bugune Bagfas nerden nereye geldi.
Simdi de EGGUB uzerinde bir oyun var algi var. Bunlar cok kotu niyetli insanlar. Gecen ay yayinladiklari KAp a bakin. Hicbir ayrinti yok. Hangi sirket EGGUB u mahkemeye vermis ? Neden vermis ? Mahkeme neden onaylanan CED i iptal etmis ? EGGUB ne zaman ust mahkemeye bas vuracak ? Kac gun icinde karsi mahkeye bas vurmasi gerekir ve surec ne kadar surer ? Hic bir aciklama yok. Nasil halka acik bir sirket yonetimi bu ? Bu haberi duydugum gunden bir gun sonra elimdeki 39 maliyetli 13400 lotu 72 den verdim. IYiki de vermisim. Bu kadar zamanda parami 2 katina cikardim. Ama elimde 2016 yilinda maliyetlendigim 16000 lot daha var. Aldigim temettulerle maliyetim 3 lu rakamlarda saniyorum. Bunlari da satmaya hic niyetim yok. Sandiga kapattim gitti.
Bugun ki kapa ne demeli.Yine hic bir ayrinti yok. Iptal davasi acilmis diyor ama acanin ismi cismi yok...
Hem bu davadan bir nane cikmaz. Olayin uzerinden 16 yil gecmis. Iskeleyi mi yikacaklar ?
Bazi arkadaslar simdi siyaset yapiyorsun diyecek, olsun. Bu CHP bu ulkenin basinda olsa bir tas uzerine tas koydurtmaz.Olani da
yakar yikar. iste bizim meselede oldugu gibi. izmirli bir firma Eggub yi Izmir mahkemesine giderek Devletin onayladigi CED olumlu kararini iptal ettirebiliyor. Mesele devleti yaptigini durdurma, islere tas koyma. Yoksa bunlarin tarihi eserle, dogayle hic bir ilgisi alakasi yok.Denizin icinde islem yapacak EGE GUBRE yi iptal eden mahkemeler, sit alani uzerinde (denizin uzerinde degil topragin uzerinde) islem yapan diger sirkete gozlerini kapatiyor. Cunku Turkiyedeki mahkemeler "TAM BAGIMSIZ" isliyor.
Bundan sonra ne olur ? Secim olur. RTE yeniden Cumhurbaskani olur. EGGUB kendi lehine karar verebilecek bir ust mahkemeye gider ve olumlu sonuc alir. Bu arada bu koftehorlar, doymazlar surecler sonuclanincaya kadar kucuk yatirimcinin elindeki mallari almaya calisirlar.
Kesinlikle Yatirim Tavsiyesi Degildir.