ky nın yapacağı bir şey yok gibi
Printable View
0,50 ye ben satarım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
oradaki alıcı normal bildiğin alıcılar değil girmeye yetkisi olanları yazdım YTM TMSF gibi tüzel kişiler yani bildiğin pazar değil küçük yatırımcıya kapalı büyük yatırımcıya da kapalı zaten 700 lot ne ki istese daha yüksek fiyattan da satılabilir çok bir lot değil satışa konan
Bazı arkadaşlar neye göre böyle fiyat değerlemesi yapıyorlar anlamış değilim. YTM'den yapılan işlemleri kastediyorlarsa zanlarını yazmak yerine YTM'ye telefon edip işin aslını sorabilirler....
YTM'nin satılık listesindeki Genyh hissesi 0,709 lot. Matematiği zayıf olan varsa yazı ile yazayım (sıfır virgül yedi yüz dokuz) yani (sıfır virgül) binde yedi yüz dokuz...
Hala anlamayan varsa büyük harfle yazıyorum: 1 (BİR) LOT bile değil...
Sanırım hisselerin çoğu, tasviye sürecindeki Toros Menkulden kalan hisseler...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet gorulen o Toros.
Belki bilinmeyen birsey vardir. Hadi lotta karisma olabilir ama 500 lira? Gelsin anlatsin bize. En azindan bilgi vermeye calisiyor meteak.
Ohh oh, o 1 lotu nasil havada kapardi simdi Murat Dogan kardesimiz. Minibusle 770 kilometre giderdi fiziksel teslimini almak icin.
Sahi ya... Murat doğanın ruhu adem oldu... Bakınız bence müjdat uslu onu uyarmıştır... Biraz harçlık vermiştir... Sus otur oturduğun yerde.... Istinaf mistinaf gazellerini bırak, işimi bulaştırma demiştir.... Yoksa yazardı bişeyler
arkadaşlar uyarma gereği hasıl oldu, sayın murat doğan beye haksızlık ediyorsunuz diye düşünüyorum. adamın avukatı değilim akrabası veya arkadaşı değilim hasbel kader sizin gibi burada tanıdım. fakat anlamadığım bir konu var tahtası kapalı olan bir hisseye iyi veya kötü fiyatlardan pazar buluyor birinin nakit ihtiyacını gideriyorsa bu neden kötüleniyor? Bizlerin hali patronun bile umurunda olmazken bu insanı kazanmak yerine kaybetmeniz hakikatten bizlere bir şey kazandırmayacağı gibi kaybettirmeyeceğini belirtmek istedim....
Birincisi bu forumda akceli isler yasak.
Yapilacaksa da ortaligi sirke cevirmeden yapsin. "Cebraili, azraili, 10'dan sattim, gece hepsini 4 liradan alacagim, yok savciliktan temiz kagidi yolla gruba girmek icin, yok 24'und eladim, yok ordan buldum su fiyati Verdi 107 lotu kaldi" vs. Yani manipule etmeden.
Bu arada... Ben hic kotulemedim onu. Hatta GAMA davasinda akladim bile.
Bu Mete de bir sorduk, kayboldu gitti 1 lotuyla.
Ayrica jeneratore niye yazmis Genyh hissesini, o da muamma. Cocuklar gibi sevinmis orda halaylar, oleyler...
Gel anlat ortak. Gerci ben sizin sanal ortaginizim ama, beni de ortaktan sayiyorsunuzdur artik.
Müjdat Uslu'nun ne işi olur böyle adamlarla?
ceza almış olabilir ama müebbetmi yedi ki.2 aydır yok,,,benim tahmin ettiğim gibidir.Sn. müjdat beyler uyarmışlardır.Uyarmasıda doğaldır"öyle ya bu hissenin patronu benim,sen ne düşmüşşün ortalığa"diye.Benim tahminimi de yabana atmayın.Ayrıca nasılsa hisse kot dışı,maniplasyon olmaz,bir duyuma göre"patron ykb ile görüşme yolları arıyor veya görüşüyormuş...tabiki balon da olabilir.ytd
Yok yahu. Tam 1 ay oldu. Aksama gelir lotcuklariyla.
Bu arada suresini bulmak icin bakarken hamzanin bize yazdigi kinalarin mesajini da silmisler. Kim ikide bir ispitliyor?
YKB da nerden cikti simdi? Patron Mossad'la, Trump'la da gorusse ne olacak yani? Bitmemis miydi is?
1 lot değil 770 lot
Mete kardeşim 0.77 hatalı görmüş... Resmi duyuruda lot altı miktar satışa çıkartılmış..
Mete arkadaş yanılmış
.ama alıcının ödediği parayı nerden, yazmış... Enteresan
Mete arkadaş ta hoş görsün ama, galiba o da gitti...
0.700 lot altı değil 700 lot demek insanları yanlış yönlendirmeyin bence
burada kasıtlı olarak mı bilmiyorum ama yanlış yönlendirme var
0.700 değilde 1.000 yazsaydı bu 1000 lot olurdu demek 700 lot varmış birinde çok eskiden mustafa yılmaz yatırım dı bunun asıl adı ta o günden 10 yıl öncesinden beri adam satmamış hisseyi hiç hareket görmemiş hesabı işte o yüzden satıyorlar
büyük ihtimal sahibi ölmüş olabilir mirasçılarda habersiz se öylece kalmıştır aracı kurumda takas saklama ücreti borcu çıkarmıştır o yüzden satarlar
Kardesim rakamin onune sifir koyuldugu nerde duyuldu da 0.700 lot 700 lot olsun. Ingiliz dillerinde o 0.7 (0,7 turkce) iste.
500 lira nerden cikti?
Nerden duydun kaynagi nedir? Amma oynattin be 1 lotun icin bizi. Seviniyorduk burda.
mete kardeş,sayılsalcı değil,sözelci galiba...Ama olsun yinede sürrealist bir matematik anlayışı geliştirmiş olabilir.
Ama kendisi eski sistemle uyum sağlamaya çalışıyor hatası oradan kaynaklı...aslında 2000 yıl işlemleri hesabına göre,haklı sayılır...Ama 2000 li yıllardan sonra veya 6 sıfır atıldığı döneme yakın ,güncellendi lotlar.Mete kardeşim şu an 0.700 hisse. yani bir lottan eksik...1000 hisse bir lot sayılıyor...slmlar....bütün lot rakamındaki hatalı bakışı anladık ama,satılan fiatı nereden uydurdun,kardeşim.....
Aman. Bir kuyuya tas atti, cikarmakla ugrasiyoruz.
Mete kardeşim karizmayı fena çizdirdiniz yaaaa....ben de sizi dikkatli şekilde okurdum....eski zaman hissesi oluncaya kadar okumayacağım.... Slmlar arkadaşlara
bak şu mete kardeşime burada bize fırçada atmış yanlış yönlendirmeyin diye....ben bu yazıyı görmemiştim.....aslında hata benim,,,ben de kendisinin yazısını genpower sayfasından referans almıştım....yani bana da iyi oldu...mete beyi referans al sonrada fırça yı ye...ohhhhhh ne has oldu bana...
Benden bi itibar puanı... Mahulli, güle güle kullan.
Meteak, açıklama yapmadın. Verdiğin rakamları nerden edindin?
Ben sadece bu hisse de yazıyorum bir de başka batıklarda feniş gibi arada bir yazılarım oluyor yani borsa dışı hisselerde yazıyorum diğer hisseler de yokum
1 lot hisse satışa sunulmaz değeri yoktur 1 lotun
Zamanının önde gelen filozofları toplanmışlar tartışıyorlarmış, bir grub da bunları dinliyormuş. Bunlar tartışırken konu dönmüş dolaşmış "atın kaç dişi olduğu"na gelmiş. Birisi bi tahminde bulunmuş, öteki bunu beğenmemiş, diğeri onun görüşünü çürütmek için başka iddiada bulunmuş ve böylelikle hepsi farklı bir tahminde bulunmuş. Derken evin hizmetçisi araya girmiş ve hiç birinin doğru bilemediğini söylemiş. Bunun üzerine dinleyiciler, hizmetçiye "kaç" diye sormuşlar. O da erkeğinin 40, dişisinin 36 dişi olduğunu söylemiş. Bu sefer filozoflar hizmetçiye sen nerden bileceksin diye çıkışmışlar. Hizmetçi; atlara da kendisinin baktığını, bakım yaparken merak edip saydığını söylemiş. Bunun üzerine filozoflar "ne malum doğruyu söylediğin" diye hizmetçiyi azarlamışlar. Hizmetçi de:
Ahırda sürüyle at var, atıp tutacağınıza gidin dişlerini sayın...
Muahahahah. 1 lot icin... "Kasit var"... "Yanlis yonlendirme".... Tamamen cozutmussun be Mete.
Ne bicim yer ya.
1 lot satışa sunulmaz böyle bir şey olur mu değeri yok 1 lotun