Sayfa 175/470 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    0.700 lot altı değil 700 lot demek insanları yanlış yönlendirmeyin bence
    bak şu mete kardeşime burada bize fırçada atmış yanlış yönlendirmeyin diye....ben bu yazıyı görmemiştim.....aslında hata benim,,,ben de kendisinin yazısını genpower sayfasından referans almıştım....yani bana da iyi oldu...mete beyi referans al sonrada fırça yı ye...ohhhhhh ne has oldu bana...

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Aman. Bir kuyuya tas atti, cikarmakla ugrasiyoruz.
    said kardeşim o kadar yeşilliği nereden topladın yaa....yoksa kendi kendine mi puan veriyorsun...bizde bir yeşil var...işin sırrı ne ki

3. Benden bi itibar puanı... Mahulli, güle güle kullan.
    Meteak, açıklama yapmadın. Verdiğin rakamları nerden edindin?

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    said kardeşim o kadar yeşilliği nereden topladın yaa....yoksa kendi kendine mi puan veriyorsun...bizde bir yeşil var...işin sırrı ne ki
    Dun hem sana hem mesuda verecektim aciklamalardan dolayi ama veremedim. Daha once verdiniz, gidip baskalarina da verin tekrar verebilmek icin diyor system. Sonra veririm.

5. Ben sadece bu hisse de yazıyorum bir de başka batıklarda feniş gibi arada bir yazılarım oluyor yani borsa dışı hisselerde yazıyorum diğer hisseler de yokum

1 lot hisse satışa sunulmaz değeri yoktur 1 lotun

6. Zamanının önde gelen filozofları toplanmışlar tartışıyorlarmış, bir grub da bunları dinliyormuş. Bunlar tartışırken konu dönmüş dolaşmış "atın kaç dişi olduğu"na gelmiş. Birisi bi tahminde bulunmuş, öteki bunu beğenmemiş, diğeri onun görüşünü çürütmek için başka iddiada bulunmuş ve böylelikle hepsi farklı bir tahminde bulunmuş. Derken evin hizmetçisi araya girmiş ve hiç birinin doğru bilemediğini söylemiş. Bunun üzerine dinleyiciler, hizmetçiye "kaç" diye sormuşlar. O da erkeğinin 40, dişisinin 36 dişi olduğunu söylemiş. Bu sefer filozoflar hizmetçiye sen nerden bileceksin diye çıkışmışlar. Hizmetçi; atlara da kendisinin baktığını, bakım yaparken merak edip saydığını söylemiş. Bunun üzerine filozoflar "ne malum doğruyu söylediğin" diye hizmetçiyi azarlamışlar. Hizmetçi de:
    Ahırda sürüyle at var, atıp tutacağınıza gidin dişlerini sayın...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Muahahahah. 1 lot icin... "Kasit var"... "Yanlis yonlendirme".... Tamamen cozutmussun be Mete.

Ne bicim yer ya.

8. 1 lot satışa sunulmaz böyle bir şey olur mu değeri yok 1 lotun

Sayfa 175/470 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •