Sayýn MAHULLÝ cümlelerinizden þunu anladým; Murat Bey istinata gittiðini kanýtla ben senin Müjdat USLU tarafýndan yönlendirilmediðine kanaat getiriyim mi.. demek istiyorsunuz.. Eðer sizi ve Kýymetli Yatýrýmcýlarý tatmin edecekse Ben Murat DOÐAN bir garip yolcu ! Hak adalet arayan bir kardeþiniz.. Kimisine göre hayin.. Kimisine göre çýkarcý... Kimisine göre devletin Ajaný... Yakýnda Rus Ajaný Yada Halk Bankasý Operasyonunda üst düzey yönetici diyen bile olacak yada oldu... Kardeþlerim Ben Bir memur adamým Kimisi Forumdan tanýr, kimisi Watsapp Gruptan Tanýr.. Kimiside Özelimden tanýr... Ben Murat DOÐAN olarak tarafýmca ÝSTÝNAT davasýna delilleri ile birlikte Bölge Ýdare Mahkemesine Gönderilmek Üzere Baþvurum oldu. Taktir Adaletindir Takdir Yüce Devletimizindir. Ben Genpower Jeneratörün Gen Yatýrým Holdingin Ödenmiþ 11.000.000 TL sermayesini el koyup yatýrýmcýlarýný maðdur ettiðini gördüm Bu maðduriyeti elimden geldiðince hak aradým... inandým ve itiraz ettim mahkemeleri takip etmeye çalýþtým. Bunun neticesinde 2016/306 nolu davada yanlýþ gördüðüm durumlarý Ýlgili Mahkemeye Baþvurdum..
Saygýlarýmla Murat DOÐAN
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri