Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3756 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sahi ya... Murat doğanın ruhu adem oldu... Bakınız bence müjdat uslu onu uyarmıştır... Biraz harçlık vermiştir... Sus otur oturduğun yerde.... Istinaf mistinaf gazellerini bırak, işimi bulaştırma demiştir.... Yoksa yazardı bişeyler

2.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Sahi ya... Murat doğanın ruhu adem oldu... Bakınız bence müjdat uslu onu uyarmıştır... Biraz harçlık vermiştir... Sus otur oturduğun yerde.... Istinaf mistinaf gazellerini bırak, işimi bulaştırma demiştir.... Yoksa yazardı bişeyler
    arkadaşlar uyarma gereği hasıl oldu, sayın murat doğan beye haksızlık ediyorsunuz diye düşünüyorum. adamın avukatı değilim akrabası veya arkadaşı değilim hasbel kader sizin gibi burada tanıdım. fakat anlamadığım bir konu var tahtası kapalı olan bir hisseye iyi veya kötü fiyatlardan pazar buluyor birinin nakit ihtiyacını gideriyorsa bu neden kötüleniyor? Bizlerin hali patronun bile umurunda olmazken bu insanı kazanmak yerine kaybetmeniz hakikatten bizlere bir şey kazandırmayacağı gibi kaybettirmeyeceğini belirtmek istedim....

Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    arkadaşlar uyarma gereği hasıl oldu, sayın murat doğan beye haksızlık ediyorsunuz diye düşünüyorum. adamın avukatı değilim akrabası veya arkadaşı değilim hasbel kader sizin gibi burada tanıdım. fakat anlamadığım bir konu var tahtası kapalı olan bir hisseye iyi veya kötü fiyatlardan pazar buluyor birinin nakit ihtiyacını gideriyorsa bu neden kötüleniyor? Bizlerin hali patronun bile umurunda olmazken bu insanı kazanmak yerine kaybetmeniz hakikatten bizlere bir şey kazandırmayacağı gibi kaybettirmeyeceğini belirtmek istedim....
    Birincisi bu forumda akceli isler yasak.

Yapilacaksa da ortaligi sirke cevirmeden yapsin. "Cebraili, azraili, 10'dan sattim, gece hepsini 4 liradan alacagim, yok savciliktan temiz kagidi yolla gruba girmek icin, yok 24'und eladim, yok ordan buldum su fiyati Verdi 107 lotu kaldi" vs. Yani manipule etmeden.

Bu arada... Ben hic kotulemedim onu. Hatta GAMA davasinda akladim bile.

Bu Mete de bir sorduk, kayboldu gitti 1 lotuyla.

Ayrica jeneratore niye yazmis Genyh hissesini, o da muamma. Cocuklar gibi sevinmis orda halaylar, oleyler...

Gel anlat ortak. Gerci ben sizin sanal ortaginizim ama, beni de ortaktan sayiyorsunuzdur artik.

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Sahi ya... Murat doğanın ruhu adem oldu... Bakınız bence müjdat uslu onu uyarmıştır... Biraz harçlık vermiştir... Sus otur oturduğun yerde.... Istinaf mistinaf gazellerini bırak, işimi bulaştırma demiştir.... Yoksa yazardı bişeyler
    Yok be sn. Mahulli. Ceza almis su hisse islerinde.

Mujdat hocadan ne haber?

6. ceza

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok be sn. Mahulli. Ceza almis su hisse islerinde.

Mujdat hocadan ne haber?
    ceza almış olabilir ama müebbetmi yedi ki.2 aydır yok,,,benim tahmin ettiğim gibidir.Sn. müjdat beyler uyarmışlardır.Uyarmasıda doğaldır"öyle ya bu hissenin patronu benim,sen ne düşmüşşün ortalığa"diye.Benim tahminimi de yabana atmayın.Ayrıca nasılsa hisse kot dışı,maniplasyon olmaz,bir duyuma göre"patron ykb ile görüşme yolları arıyor veya görüşüyormuş...tabiki balon da olabilir.ytd

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    ceza almış olabilir ama müebbetmi yedi ki.2 aydır yok,,,benim tahmin ettiğim gibidir.Sn. müjdat beyler uyarmışlardır.Uyarmasıda doğaldır"öyle ya bu hissenin patronu benim,sen ne düşmüşşün ortalığa"diye.Benim tahminimi de yabana atmayın.Ayrıca nasılsa hisse kot dışı,maniplasyon olmaz,bir duyuma göre"patron ykb ile görüşme yolları arıyor veya görüşüyormuş...tabiki balon da olabilir.ytd
    Yok yahu. Tam 1 ay oldu. Aksama gelir lotcuklariyla.

Bu arada suresini bulmak icin bakarken hamzanin bize yazdigi kinalarin mesajini da silmisler. Kim ikide bir ispitliyor?

YKB da nerden cikti simdi? Patron Mossad'la, Trump'la da gorusse ne olacak yani? Bitmemis miydi is?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •