Sayfa 172/470 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Bazı arkadaşlar neye göre böyle fiyat değerlemesi yapıyorlar anlamış değilim. YTM'den yapılan işlemleri kastediyorlarsa zanlarını yazmak yerine YTM'ye telefon edip işin aslını sorabilirler....
    YTM'nin satılık listesindeki Genyh hissesi 0,709 lot. Matematiği zayıf olan varsa yazı ile yazayım (sıfır virgül yedi yüz dokuz) yani (sıfır virgül) binde yedi yüz dokuz...
    Hala anlamayan varsa büyük harfle yazıyorum: 1 (BİR) LOT bile değil...
    Sanırım hisselerin çoğu, tasviye sürecindeki Toros Menkulden kalan hisseler...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. meteak

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    GEN YATIRIM HOLDİNG A.Ş. GENYH TRAMYZYO91Q3 Kaydi-MKK Hamiline 0,709

Hahahaha. Amma acsiniz, hemen 1 lotun ustune saldirmissiniz
    mete bey deneyimli birisi gibidir de ,böyle nasıl yanılmış....

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    Sanırım hisselerin çoğu, tasviye sürecindeki Toros Menkulden kalan hisseler...
    Evet gorulen o Toros.

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    mete bey deneyimli birisi gibidir de ,böyle nasıl yanılmış....
    Belki bilinmeyen birsey vardir. Hadi lotta karisma olabilir ama 500 lira? Gelsin anlatsin bize. En azindan bilgi vermeye calisiyor meteak.

Ohh oh, o 1 lotu nasil havada kapardi simdi Murat Dogan kardesimiz. Minibusle 770 kilometre giderdi fiziksel teslimini almak icin.

4. Sahi ya... Murat doğanın ruhu adem oldu... Bakınız bence müjdat uslu onu uyarmıştır... Biraz harçlık vermiştir... Sus otur oturduğun yerde.... Istinaf mistinaf gazellerini bırak, işimi bulaştırma demiştir.... Yoksa yazardı bişeyler

5.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Sahi ya... Murat doğanın ruhu adem oldu... Bakınız bence müjdat uslu onu uyarmıştır... Biraz harçlık vermiştir... Sus otur oturduğun yerde.... Istinaf mistinaf gazellerini bırak, işimi bulaştırma demiştir.... Yoksa yazardı bişeyler
    arkadaşlar uyarma gereği hasıl oldu, sayın murat doğan beye haksızlık ediyorsunuz diye düşünüyorum. adamın avukatı değilim akrabası veya arkadaşı değilim hasbel kader sizin gibi burada tanıdım. fakat anlamadığım bir konu var tahtası kapalı olan bir hisseye iyi veya kötü fiyatlardan pazar buluyor birinin nakit ihtiyacını gideriyorsa bu neden kötüleniyor? Bizlerin hali patronun bile umurunda olmazken bu insanı kazanmak yerine kaybetmeniz hakikatten bizlere bir şey kazandırmayacağı gibi kaybettirmeyeceğini belirtmek istedim....

6.  Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    arkadaşlar uyarma gereği hasıl oldu, sayın murat doğan beye haksızlık ediyorsunuz diye düşünüyorum. adamın avukatı değilim akrabası veya arkadaşı değilim hasbel kader sizin gibi burada tanıdım. fakat anlamadığım bir konu var tahtası kapalı olan bir hisseye iyi veya kötü fiyatlardan pazar buluyor birinin nakit ihtiyacını gideriyorsa bu neden kötüleniyor? Bizlerin hali patronun bile umurunda olmazken bu insanı kazanmak yerine kaybetmeniz hakikatten bizlere bir şey kazandırmayacağı gibi kaybettirmeyeceğini belirtmek istedim....
    arkadaşlar bizi ilgilendiren müjdat

Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Birincisi bu forumda akceli isler yasak.

Yapilacaksa da ortaligi sirke cevirmeden yapsin. "Cebraili, azraili, 10'dan sattim, gece hepsini 4 liradan alacagim, yok savciliktan temiz kagidi yolla gruba girmek icin, yok 24'und eladim, yok ordan buldum su fiyati Verdi 107 lotu kaldi" vs. Yani manipule etmeden.

Bu arada... Ben hic kotulemedim onu. Hatta GAMA davasinda akladim bile.

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Sahi ya... Murat doğanın ruhu adem oldu... Bakınız bence müjdat uslu onu uyarmıştır... Biraz harçlık vermiştir... Sus otur oturduğun yerde.... Istinaf mistinaf gazellerini bırak, işimi bulaştırma demiştir.... Yoksa yazardı bişeyler
    Yok be sn. Mahulli. Ceza almis su hisse islerinde.

Mujdat hocadan ne haber?

Sayfa 172/470 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •