Bizim sitede 75 tl asansör , bahçe bakımı genel giderler kapalı garaj vs...
Müstakil değil tabi 52 daireli 3 apartmanlı :)
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bizim sitede 75 tl asansör , bahçe bakımı genel giderler kapalı garaj vs...
Müstakil değil tabi 52 daireli 3 apartmanlı :)
Isınma içinde mi sayın Dudu?
Geçen perşembe, babamın emekli maaşını taşımak için vakıfbank' a gittik. Şu anda maaş nakli almıyoruz dediler... hemen karşısındaki iş bankasına girdik. Sıra numaramız gelene kadar 40 dk. bekledik. M.t. kimlik kartını aldı, işleme başladı ve yerinden kalkıp koridora gitti. tam 17 dk. koridorda sıra bekleyenlerle sohbet etti. babam sinirlendi ve aldı fotokopisini yırttı attı. Adam pişkin pişkin demez mi '' efendim siz zaten 89 yaşındasınız, kaç ay maaş alacaksınız da size promosyon verelim '' Ölürmüsün, öldürürmü sün..... bakalım şikayetimizi yazdık.
Bu arada şekerbank tan düz mevduata 13,50 aldığını yazan birisi vardı. Cuma günü iki ayrı şekerbank şubesine sordum. 12,40 tan yukarısı mümkün değil diyorlar...
Acizane tavsiyem, İş bankası, Ziraat, Garanti, Akbank bunlarla mevduat işiniz yok, özel bankacılık hizmeti almıyorsanız maaşınızı almak içinde bunları seçmeyin. Dayımın maaşını vekaleten ben alıyorum, Ziraat`den alıyordum, promosyon için 2 adet otomatik fatura talep ettiler (şimdilerde kalkmış galiba) tamam dedim maaşı başka bankaya taşıyorum ve gittim Deniz banka taşıdım. Bu arada adamın tasarruflarına %9.25 aylık mevduat faizi uyguluyordu Ziraat onuda çektim gittim %12.50 ile Odea` ya yatırdım, vadesi önümüzdeki hafta doluyor %13 alacağım sanırım.
Not: Benim dayımda 85 yaşında, eğer banka görevlisi bana sizin babanıza söylenen lafları etme saygısızlığını gösterse ona edeceğim laflarıdı burada site yönetimi tarafından kabul görmeyeceği için paylaşmıyorum.
Henüz %13 üzeri faiz düz mevduat hesaplarında çevremde görülmedi , amma velakin 13.90 ve 14 oranları geçen hafta teminatlı swaplarda teklif edildi.
Telefon kaydını koy ozaman .düz mevduata bu kadar uçmaz.
Hayırlısı kaliteli bir apartman dairesi müstakile değişilmez. .görüş tabi ki..bu arada söylemeden edemeyeceğim burada aylarca yazdınız ne ucuzsa onu bulun ona girin diye ..borsayı işaret ettiniz demekki :))) söz dedikten sonra yüzde 15: primlendi kısa zamanda :))
bana da atışlar serbest geliyor yanıltıcı olmayalım.:whistling:
he he Julia teyze he......
Haftaya vadem doluyor 14.50 oranımı cuma gününden garantiledim pazarlıkla üstüne de çıkartacağım.Çok merak edenler Akbank'ın herhangi bir özel bankacılık şubesini arasınlar ''dışarıda euroya 2.20 alırsam taşımalı swaplı mevduat oranınız nedir?'' diye sorsun.
Şekerbank'ın o şubesini de yazardım ama bankacılar tarafından tanınmak istemediğim için yazamam sadece İzmir'de ki bir şubesi diyeyim gerisi sizin telefon trafiğinize kalsın.
Geçen hafta küçük bankalardan birine uğradım. Pazartesi günüydü saat 11:55. Banka şubesinde bir tek ben vardım.
Bu Cuma günü 15:05 büyük bankalardan birine uğradım. Gözlerime inanamadım. Yine şubede bir tek ben vardım. Cuma normalde bankaların en kalabalık olduğu günlerdendi eskiden.
Küçük banka ataşehirdeydi. Büyük banka üsküdarda.
3-4 ay önce aynı küçük bankaya uğradığımda benzer bir durum vardı. Sadece benden başka 1 kişi daha vardı. Ancak büyük banka belirgin bir biçimde 3-4 ay önce kalabalıktı.
Özellikle büyük bankaya şaşırdım.
Buyuk banka alfabenin 28. harfiyle baslayan mı...benim kız yegende istanbul subesinde calşyor...sayılı musteri varmıs...kredi talep edenlerin %80 i red oluyormus...zira bunlar mevcut kredi borclarını bile duzenli odemeyenlemiş.kalteli yeni musteri yok denecek kadar az.zaten hangi akıllı bu ortamda zorda değilse niye kredi ceksin ki...
Sube mudurude hedefleri tutmayınca calışanlaına sinir asabiyet yapıyormus...eski yıllarda aldıgı ballı primler iptal olacağı için oda kafayı yemiş....bi tufan ki sormayın...ortalık toz duman..eldekini muhafza etmek bile basarı bugunlerde.....ytd
Sn. umutabi,
Sorunuzun cevabını sn. Dudu vermiş, dolaylı olarak. Yüksek aidatlı siteler daha çok çocuklar nedeniyle tercih edilmektedir. Günümüz koşullarında çocukların ebeveyn gözetiminde olmadan sokağa çıkabilmesi bu siteler dışında pek mümkün değil maalesef.
Dikkat ederseniz hem benim hem de sn. dudu'nun mesajında "çocuk" vurgusu bu yüzden var. Bu tür sitelerde yaşamanın aidat dışında da dezavantajları var, çocukların hatırına katlanıyoruz.
Memorex forumdaşın oranlarında bir anormallik yok, sorulması gereken ; vade ne ? Miktar ne ? Hangi tür mevduat yapılıyor ? Hangi bankalar ile çalışılıyor ? Zaten velevki bu oranlar sahte kime ne zararı var ? En azından bankayla pazarlık yaparken söylersiniz onlarda size yemini billah eder böyle oranlar olmadı der hepsi bu ...
Arkadaslar, ufak bir banka da diyelim ki piyasa %12 verirken siz %13 ile 3 ay vadeli hesap actirdiniz. Masraf kalemlerinizi hesaba katiyor musunuz, size kk, saglik policesi yada HIU gibi maliyetler cikartmayacaklarindan nasil emin oluyorsunuz. Baska bir bankaya da hesabinizdaki meblayi tasimak icin nakit olarak mi tercih ediyorsunuz yoksa subeden EFT yapilmasini mi rica ediyorsunuz ki bu da bir masraftir.
Burada okuduklarima gore herkes parasina en iyi faizi almak icin temdit gunleri baya bir yogun caba icinde..
Arkadaşlar, katarlıların tc'de aldığı bankalar devlet bankaları kadar sağlamdır diyebilir miyiz ?
Katar'ın kaynakları ve güçlülüğü ortada sonuçta.
Bu konuda fikriniz nedir ?
Teşekkürler.
Hiü ısrarında olanlarla çalışmazsın, sağlık poliçesi falan diye bir şey henüz işitmedim, eft ücreti de baştan konuşulur ve hesabı yapılır ondan sonra yapacağınız transfer dişe dokunur bir fark yaratıyor mu yaratmıyor mu karar size kalıyor. Meblağ düşükse ve arada Ziraat gibi bankaların verdiği zavallı faiz farkları yoksa ben banka banka dolaşmakta pek neden görmem.
x veya y farketmez üstad insanlar tırım tırım araştırıyor sonra bulamayınca vakit kaybediyorlar.
yarım doğru çoğu zaman korkunç bir yalandır.
misal 100 milyonum var banka 1 aylığına %20 verdi.
izmirde bir şeker bankası %20 verdi diye yüksek telden yazsam ahlaksızlık olmaz mı?
bence olur.
koşulllar şudur oran budur, banka budur.
bu kadar basit.
yanlış oran yazmak da buradaki insanlara hakaret olur.
seni ve diğer kişiyi muhatap alıp karşılık vererek burada boşuna sayfa kirliliği yarattım. Kimliğimi ortaya çıkaracak şube ve mt ismi yazacak kadar aptal değilim. Yazdığım oranlara inanmayan beni ENGELLESİN böylece okuma zahmetinde bulunmaz.Ben başkalarının yazdıklarından faydalanıyorum benim de faydam dokunsun dedim.Piyasada zaten herkesin alabildiği 13.00 mevcutken bana gelen 13,50 ''teklifini'' yazdım afaki diye nitelendirilebilecek bir oran değil altı üstü yarım puan fark.Sen alamıyorsan ya da sana teklif etmiyorlarsa o senin sorunun. Senin gibiler insanı forumdan soğutuyor. Sanki cebime para giriyor oran yazınca.
35 gün için swap oranı %13.70, alt sınır 5 milyon ve üstü ,bakın geçen Cuma bu oran Akbank özel bankacılıktan alınmıştır, şube istanbulda , forumda taşımalı diye tabir edilen swap için başka bir bankada euro`ya %2 oran bulunursa swap getiriside %13.90 oluyordu, hem taşımalıda alt limit de 1 milyon `a düşüyor. Öte yandan bu taşımalı swap Akbank özel bankacılığın bir şubesinden yapılırken başka bir şubesi biz taşımalı yapmıyoruz , sıcak bakmıyoruz diye kıvırdı. Yani demem o ki siz yinede burada paylaşılan oranları fazla absürt bulmayın.
yine yüksek perdeden konuşmuşsun. ben ne alıyorsam banka vade miktar yazarım. özelden şube ve mt ismi de veririm. saklayacak bir şeyim yok. yok mt adımı sızdırırmış falanda filanda hikayesiyle kimseye caka satmadım, satmam, satmaya kalkmayı da kendi adıma namertlik sayarım.