Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8185 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    madem bir şey saklamıyorsun o zaman soranlara direkt şube ve mt adı ver faydalansınlar mertlik budur yoksa burada kimsenin alamadığı oranları yazmak marifet değil yukarı telden yazarak itici bir tarzla aksine insanların zamanını tüketiyorsun.
    seni ve diğer kişiyi muhatap alıp karşılık vererek burada boşuna sayfa kirliliği yarattım. Kimliğimi ortaya çıkaracak şube ve mt ismi yazacak kadar aptal değilim. Yazdığım oranlara inanmayan beni ENGELLESİN böylece okuma zahmetinde bulunmaz.Ben başkalarının yazdıklarından faydalanıyorum benim de faydam dokunsun dedim.Piyasada zaten herkesin alabildiği 13.00 mevcutken bana gelen 13,50 ''teklifini'' yazdım afaki diye nitelendirilebilecek bir oran değil altı üstü yarım puan fark.Sen alamıyorsan ya da sana teklif etmiyorlarsa o senin sorunun. Senin gibiler insanı forumdan soğutuyor. Sanki cebime para giriyor oran yazınca.
    Son düzenleme : memorex; 26-03-2017 saat: 10:44.

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    seni ve diğer kişiyi muhatap alıp karşılık vererek burada boşuna sayfa kirliliği yarattım. Kimliğimi ortaya çıkaracak şube ve mt ismi yazacak kadar aptal değilim. Yazdığım oranlara inanmayan beni ENGELLESİN böylece okuma zahmetinde bulunmaz.Ben başkalarının yazdıklarından faydalanıyorum benim de faydam dokunsun dedim.Piyasada zaten herkesin alabildiği 13.00 mevcutken bana gelen 13,50 ''teklifini'' yazdım afaki diye nitelendirilebilecek bir oran değil altı üstü yarım puan fark.Sen alamıyorsan ya da sana teklif etmiyorlarsa o senin sorunun. Senin gibiler insanı forumdan soğutuyor. Sanki cebime para giriyor oran yazınca.
    yine yüksek perdeden konuşmuşsun. ben ne alıyorsam banka vade miktar yazarım. özelden şube ve mt ismi de veririm. saklayacak bir şeyim yok. yok mt adımı sızdırırmış falanda filanda hikayesiyle kimseye caka satmadım, satmam, satmaya kalkmayı da kendi adıma namertlik sayarım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Bu tarz ben ortaya attım ispat aşamasında genelde ya kurum çalışanı olurlar yada komisyoncu .
    Tecrube ile sabittir.
    Forex topiclerin de çok olmuştur.
    300 kontrat işleme aa ben 1 pip le yaparım derler.
    Nerden deyince gel sana hesap açalım da gör olur.

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    iyi de o oranlardan kimse yararlanamaz ki. niye buraya yazıp senin gibi böbürleneyim. onlar birkaç defa yapılmış vefa borcu kıstasında iyilikler. yoksa burada bazıları gibi artistlik yapmanın anlamı yok. zaten mesleğimiz artistlik değil.
    okuma konusuna gelince ben miktar yaz dedim minimum 1 milyon ama 1 milyona başka 5 milyona başka 100 milyona başka oran alırsın. millete salak demeden önce saygı duymayı öğrenmen lazım. yoksa karşındaki topluluk üst perdeden konuşan her artiste kanacak salak değil.
    Belki sen yararlanamazsın ama birileri yararlanır.
    Ocak ayında burada bir arkadaş taşımalı swaplı mevduat oranı yazınca uyandım, sormaya başladım ,daha önceleri düşük oranlar çıkıyor diye sormayı bırakmıştım.Beni uyandıran o arkadaşa teşekkür ederim ,takma adını hatırlayamadım kusura bakmasın.
    Nasıl ki geçmişte bankalar aralarında anlaşıp oranlara tavan koyarak milleti kerizlemeyi hak bildilerse buradan onların oyununu bozacak bilgilendirmeler yapmak bizlere de haktır.
    Paramla niye böbürleneyim ''kişi kendinden bilir işi'' anladın sen onu artizzzz.
    Son düzenleme : memorex; 26-03-2017 saat: 11:51.

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Paramla niye böbürleneyim ''kişi kendinden bilir işi'' anladın sen onu artizzzz.
    şu bile terbiyeni ve karakterini ortaya koyuyor ne diyeyim.
    herkes kimin nasıl böbürlendiğini anlıyor.
    diyeceğim banka oran miktar ve ürün yaz insanları ıvır zıvırlarınla uğraştırma.
    yazmayan bana göre namerttir.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    şu bile terbiyeni ve karakterini ortaya koyuyor ne diyeyim.
    herkes kimin nasıl böbürlendiğini anlıyor.
    diyeceğim banka oran miktar ve ürün yaz insanları ıvır zıvırlarınla uğraştırma.
    yazmayan bana göre namerttir.
    senin yazdığını sana iade ettim ama onu da anlayamamışsın beyin bedava...
    yanıltıldığını düşünüyorsan engelle beni yazdıklarımı görme ,umarım bunu yapmayı becerebilirsin.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •