Sayfa 179/1024 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Boyle basa boyle tarak degil miydi o?

Baska bir versiyonu da vardi ama onu yazmayayim site yonetiminden tepki cekmeyelim.

Syg,
    töbe töbe dudu bey yeni forumda yeni imaj yapmış.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    kimi kastettiysen alıntı yap o zaman, ortaya yazma ,mert ol olabilirsen! Sakladığım tek şey kimliğim.
    madem bir şey saklamıyorsun o zaman soranlara direkt şube ve mt adı ver faydalansınlar mertlik budur yoksa burada kimsenin alamadığı oranları yazmak marifet değil yukarı telden yazarak itici bir tarzla aksine insanların zamanını tüketiyorsun.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Memorex forumdaşın oranlarında bir anormallik yok, sorulması gereken ; vade ne ? Miktar ne ? Hangi tür mevduat yapılıyor ? Hangi bankalar ile çalışılıyor ? Zaten velevki bu oranlar sahte kime ne zararı var ? En azından bankayla pazarlık yaparken söylersiniz onlarda size yemini billah eder böyle oranlar olmadı der hepsi bu ...

Arkadaslar, ufak bir banka da diyelim ki piyasa %12 verirken siz %13 ile 3 ay vadeli hesap actirdiniz. Masraf kalemlerinizi hesaba katiyor musunuz, size kk, saglik policesi yada HIU gibi maliyetler cikartmayacaklarindan nasil emin oluyorsunuz. Baska bir bankaya da hesabinizdaki meblayi tasimak icin nakit olarak mi tercih ediyorsunuz yoksa subeden EFT yapilmasini mi rica ediyorsunuz ki bu da bir masraftir.

Burada okuduklarima gore herkes parasina en iyi faizi almak icin temdit gunleri baya bir yogun caba icinde..

5. Arkadaşlar, katarlıların tc'de aldığı bankalar devlet bankaları kadar sağlamdır diyebilir miyiz ?

Katar'ın kaynakları ve güçlülüğü ortada sonuçta.

Bu konuda fikriniz nedir ?

Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Arkadaslar, ufak bir banka da diyelim ki piyasa %12 verirken siz %13 ile 3 ay vadeli hesap actirdiniz. Masraf kalemlerinizi hesaba katiyor musunuz, size kk, saglik policesi yada HIU gibi maliyetler cikartmayacaklarindan nasil emin oluyorsunuz. Baska bir bankaya da hesabinizdaki meblayi tasimak icin nakit olarak mi tercih ediyorsunuz yoksa subeden EFT yapilmasini mi rica ediyorsunuz ki bu da bir masraftir.

Burada okuduklarima gore herkes parasina en iyi faizi almak icin temdit gunleri baya bir yogun caba icinde..

Hiü ısrarında olanlarla çalışmazsın, sağlık poliçesi falan diye bir şey henüz işitmedim, eft ücreti de baştan konuşulur ve hesabı yapılır ondan sonra yapacağınız transfer dişe dokunur bir fark yaratıyor mu yaratmıyor mu karar size kalıyor. Meblağ düşükse ve arada Ziraat gibi bankaların verdiği zavallı faiz farkları yoksa ben banka banka dolaşmakta pek neden görmem.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Memorex forumdaşın oranlarında bir anormallik yok, sorulması gereken ; vade ne ? Miktar ne ? Hangi tür mevduat yapılıyor ? Hangi bankalar ile çalışılıyor ? Zaten velevki bu oranlar sahte kime ne zararı var ? En azından bankayla pazarlık yaparken söylersiniz onlarda size yemini billah eder böyle oranlar olmadı der hepsi bu ...
    x veya y farketmez üstad insanlar tırım tırım araştırıyor sonra bulamayınca vakit kaybediyorlar.
    yarım doğru çoğu zaman korkunç bir yalandır.
    misal 100 milyonum var banka 1 aylığına %20 verdi.
    izmirde bir şeker bankası %20 verdi diye yüksek telden yazsam ahlaksızlık olmaz mı?
    bence olur.
    koşulllar şudur oran budur, banka budur.
    bu kadar basit.
    yanlış oran yazmak da buradaki insanlara hakaret olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Hayırlısı kaliteli bir apartman dairesi müstakile değişilmez. .görüş tabi ki..bu arada söylemeden edemeyeceğim burada aylarca yazdınız ne ucuzsa onu bulun ona girin diye ..borsayı işaret ettiniz demekki )) söz dedikten sonra yüzde 15: primlendi kısa zamanda )

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdim da okuyan, uygulayan oldu mu acaba?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 179/1024 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •