Sayfa 176/1024 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bizim sitede 75 tl asansör , bahçe bakımı genel giderler kapalı garaj vs...
    Müstakil değil tabi 52 daireli 3 apartmanlı
    SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim aidatim aylik 1035 TL.

Ev mustakil, site genis.

Guvenlik, yesil alan bakimi v.s cok tutuyor.

Yiyen de vardir illa ki, yemeyen calismaz derler bu memlekette cunku.

Syg,
    Isınma içinde mi sayın Dudu?

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim aidatim aylik 1035 TL.

Ev mustakil, site genis.

Guvenlik, yesil alan bakimi v.s cok tutuyor.

Yiyen de vardir illa ki, yemeyen calismaz derler bu memlekette cunku.

Syg,
    iş ilanlarının olduğu ünlü bir web sitesinde görmüştüm dün !! site yöneticisi aranıyordu maaş 5000 tl böyle aidata böyle maaş

4. Geçen perşembe, babamın emekli maaşını taşımak için vakıfbank' a gittik. Şu anda maaş nakli almıyoruz dediler... hemen karşısındaki iş bankasına girdik. Sıra numaramız gelene kadar 40 dk. bekledik. M.t. kimlik kartını aldı, işleme başladı ve yerinden kalkıp koridora gitti. tam 17 dk. koridorda sıra bekleyenlerle sohbet etti. babam sinirlendi ve aldı fotokopisini yırttı attı. Adam pişkin pişkin demez mi '' efendim siz zaten 89 yaşındasınız, kaç ay maaş alacaksınız da size promosyon verelim '' Ölürmüsün, öldürürmü sün..... bakalım şikayetimizi yazdık.

5. Bu arada şekerbank tan düz mevduata 13,50 aldığını yazan birisi vardı. Cuma günü iki ayrı şekerbank şubesine sordum. 12,40 tan yukarısı mümkün değil diyorlar...

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Geçen perşembe, babamın emekli maaşını taşımak için vakıfbank' a gittik. Şu anda maaş nakli almıyoruz dediler... hemen karşısındaki iş bankasına girdik. Sıra numaramız gelene kadar 40 dk. bekledik. M.t. kimlik kartını aldı, işleme başladı ve yerinden kalkıp koridora gitti. tam 17 dk. koridorda sıra bekleyenlerle sohbet etti. babam sinirlendi ve aldı fotokopisini yırttı attı. Adam pişkin pişkin demez mi '' efendim siz zaten 89 yaşındasınız, kaç ay maaş alacaksınız da size promosyon verelim '' Ölürmüsün, öldürürmü sün..... bakalım şikayetimizi yazdık.
    Acizane tavsiyem, İş bankası, Ziraat, Garanti, Akbank bunlarla mevduat işiniz yok, özel bankacılık hizmeti almıyorsanız maaşınızı almak içinde bunları seçmeyin. Dayımın maaşını vekaleten ben alıyorum, Ziraat`den alıyordum, promosyon için 2 adet otomatik fatura talep ettiler (şimdilerde kalkmış galiba) tamam dedim maaşı başka bankaya taşıyorum ve gittim Deniz banka taşıdım. Bu arada adamın tasarruflarına %9.25 aylık mevduat faizi uyguluyordu Ziraat onuda çektim gittim %12.50 ile Odea` ya yatırdım, vadesi önümüzdeki hafta doluyor %13 alacağım sanırım.
    Not: Benim dayımda 85 yaşında, eğer banka görevlisi bana sizin babanıza söylenen lafları etme saygısızlığını gösterse ona edeceğim laflarıdı burada site yönetimi tarafından kabul görmeyeceği için paylaşmıyorum.

Henüz %13 üzeri faiz düz mevduat hesaplarında çevremde görülmedi , amma velakin 13.90 ve 14 oranları geçen hafta teminatlı swaplarda teklif edildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    iş ilanlarının olduğu ünlü bir web sitesinde görmüştüm dün !! site yöneticisi aranıyordu maaş 5000 tl böyle aidata böyle maaş
    Boyle basa boyle tarak degil miydi o?

Baska bir versiyonu da vardi ama onu yazmayayim site yonetiminden tepki cekmeyelim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 176/1024 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •