Bizim sitede 75 tl asansör , bahçe bakımı genel giderler kapalı garaj vs...
Müstakil değil tabi 52 daireli 3 apartmanlı
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim sitede 75 tl asansör , bahçe bakımı genel giderler kapalı garaj vs...
Müstakil değil tabi 52 daireli 3 apartmanlı
Isınma içinde mi sayın Dudu?
Geçen perşembe, babamın emekli maaşını taşımak için vakıfbank' a gittik. Şu anda maaş nakli almıyoruz dediler... hemen karşısındaki iş bankasına girdik. Sıra numaramız gelene kadar 40 dk. bekledik. M.t. kimlik kartını aldı, işleme başladı ve yerinden kalkıp koridora gitti. tam 17 dk. koridorda sıra bekleyenlerle sohbet etti. babam sinirlendi ve aldı fotokopisini yırttı attı. Adam pişkin pişkin demez mi '' efendim siz zaten 89 yaşındasınız, kaç ay maaş alacaksınız da size promosyon verelim '' Ölürmüsün, öldürürmü sün..... bakalım şikayetimizi yazdık.
Bu arada şekerbank tan düz mevduata 13,50 aldığını yazan birisi vardı. Cuma günü iki ayrı şekerbank şubesine sordum. 12,40 tan yukarısı mümkün değil diyorlar...
Acizane tavsiyem, İş bankası, Ziraat, Garanti, Akbank bunlarla mevduat işiniz yok, özel bankacılık hizmeti almıyorsanız maaşınızı almak içinde bunları seçmeyin. Dayımın maaşını vekaleten ben alıyorum, Ziraat`den alıyordum, promosyon için 2 adet otomatik fatura talep ettiler (şimdilerde kalkmış galiba) tamam dedim maaşı başka bankaya taşıyorum ve gittim Deniz banka taşıdım. Bu arada adamın tasarruflarına %9.25 aylık mevduat faizi uyguluyordu Ziraat onuda çektim gittim %12.50 ile Odea` ya yatırdım, vadesi önümüzdeki hafta doluyor %13 alacağım sanırım.
Not: Benim dayımda 85 yaşında, eğer banka görevlisi bana sizin babanıza söylenen lafları etme saygısızlığını gösterse ona edeceğim laflarıdı burada site yönetimi tarafından kabul görmeyeceği için paylaşmıyorum.
Henüz %13 üzeri faiz düz mevduat hesaplarında çevremde görülmedi , amma velakin 13.90 ve 14 oranları geçen hafta teminatlı swaplarda teklif edildi.
Yer İmleri