Bizim sitede 75 tl asansör , bahçe bakýmý genel giderler kapalý garaj vs...
Müstakil deðil tabi 52 daireli 3 apartmanlý
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim sitede 75 tl asansör , bahçe bakýmý genel giderler kapalý garaj vs...
Müstakil deðil tabi 52 daireli 3 apartmanlý
Isýnma içinde mi sayýn Dudu?
Geçen perþembe, babamýn emekli maaþýný taþýmak için vakýfbank' a gittik. Þu anda maaþ nakli almýyoruz dediler... hemen karþýsýndaki iþ bankasýna girdik. Sýra numaramýz gelene kadar 40 dk. bekledik. M.t. kimlik kartýný aldý, iþleme baþladý ve yerinden kalkýp koridora gitti. tam 17 dk. koridorda sýra bekleyenlerle sohbet etti. babam sinirlendi ve aldý fotokopisini yýrttý attý. Adam piþkin piþkin demez mi '' efendim siz zaten 89 yaþýndasýnýz, kaç ay maaþ alacaksýnýz da size promosyon verelim '' Ölürmüsün, öldürürmü sün..... bakalým þikayetimizi yazdýk.
Bu arada þekerbank tan düz mevduata 13,50 aldýðýný yazan birisi vardý. Cuma günü iki ayrý þekerbank þubesine sordum. 12,40 tan yukarýsý mümkün deðil diyorlar...
Acizane tavsiyem, Ýþ bankasý, Ziraat, Garanti, Akbank bunlarla mevduat iþiniz yok, özel bankacýlýk hizmeti almýyorsanýz maaþýnýzý almak içinde bunlarý seçmeyin. Dayýmýn maaþýný vekaleten ben alýyorum, Ziraat`den alýyordum, promosyon için 2 adet otomatik fatura talep ettiler (þimdilerde kalkmýþ galiba) tamam dedim maaþý baþka bankaya taþýyorum ve gittim Deniz banka taþýdým. Bu arada adamýn tasarruflarýna %9.25 aylýk mevduat faizi uyguluyordu Ziraat onuda çektim gittim %12.50 ile Odea` ya yatýrdým, vadesi önümüzdeki hafta doluyor %13 alacaðým sanýrým.
Not: Benim dayýmda 85 yaþýnda, eðer banka görevlisi bana sizin babanýza söylenen laflarý etme saygýsýzlýðýný gösterse ona edeceðim laflarýdý burada site yönetimi tarafýndan kabul görmeyeceði için paylaþmýyorum.
Henüz %13 üzeri faiz düz mevduat hesaplarýnda çevremde görülmedi , amma velakin 13.90 ve 14 oranlarý geçen hafta teminatlý swaplarda teklif edildi.
Yer Ýmleri