Günaydın hayırlı kazançlar.
Printable View
Günaydın hayırlı kazançlar.
Kayyum neyi bekliyor acaba? Hisselerde blokaj kalksın hakimiyeti kuracak duruma gelsinler öyle tarih verelim diye bekliyor sanki.
Mevzuat ortada, durum açıkça yeni hakim ortağın zorunlu hlsse geri alımını gerektiriyor mu? ve Danıştayın verdiği gerekçelerin hangisi gerçekleri yansıtıyor?
Peki olay yeterince açık değilmi? Herseye ayar verildiği çok çarpıcı şekilde görülemiyor mu?
Bugünde uyduruk KAP haberî yapan şirket...
Şirketinizin savunucusu, sözde KY dostu hocaların hocasının dediği , 2017 yılı 3 aylık finansal tabloda sözde yazdığı gibi daha ttk 399/6 göre de 4 aylık süre bile dolmadan sözde mahkeme kararıyla belirlenen bağımsız denetçi hakkında açıklama yapılmasını bekler olduk!!! Uyutulma!!!
Uyuturlar!!!
İdare mahkemeside kararını diretecekti, değil mi!!! Uyuturlar!!!
Eskiden üstten üsten yazın alırsınız diyenler şimdide altan altan yazın alırsınız der oldu!!! Ne günlere kaldınız!!!
Sizleri hedef fiyatları için kullananlardan sakının!!!
Şirketin , hdfefçilerin ve gündelikçilerin tokmakçıları buyruz söz sizin!!!
GK diyip milletin gazı ne güzel alınır , öğrenmiş oldunuz!!!
OLAĞANÜSTÜ DİYİP OLAĞAN GK için çaba sarf edersen kime hizmet ettirilirsin acep!!!
Ticaret Kanunu.Net
Search
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı
Oca 8th, 2013 @ 04:28 pm › Ticaret Kanunu.Net
↓ Leave a comment
1
inShare
Olağanüstü genel kurul toplantısı, şirket için lüzumu halinde veya zorunlu ve ivedi sebepler çıktığı takdirde yapılan ve gündemini toplantı yapılmasını gerektiren sebeplerin oluşturduğu toplantılardır.
Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Zamanı
Olağanüstü genel kurul toplantısı, şirket için toplantının yapılmasını gerektiren durumların ortaya çıktığı zamanlarda yapılır.
Olağanüstü Genel Kurulu Çağrıya Yetkili Olanlar
Olağan genel kurullar, görev süresi sona ermiş olsa bile yönetim kurulu tarafından toplantıya çağrılır. Yönetim kurulunun mevcut olmaması veya devamlı olarak toplanamaması yahut toplantı nisabının oluşmasına imkan bulunmaması halinde, TTK m. 410/2’ye göre, mahkemeden izin alan pay sahibi genel kurulu toplantıya çağırabilir.
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının Gündemi
Olağanüstü genel kurul toplantısının gündemini, toplantı yapılmasını gerektiren sebepler oluşturur.
Categories: 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu
Tags: Genel Kurul, Olağanüstü Genel Kurul, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı
Ya doktor simdi su mahkeme belgelerini suraya yapistiracaksin seni utandiracaksin ama biliyorum ki utanmazsin...
Senin canin sıkıliyor memsa topiginde kimseyi bulamadin herhalde...
Onun icin hani bir laf vardur ya bir lafa bakarim diye baslayan onun icin sana zaman harcamaya yazik
Eskiden buradaki arkadaslar etkilenir diye yaziyordum. Artik arkadaslar herkesi tanidi.
Onun icin sana bedava bilgi yok artik kendin cal kendin oyna...
Belki ara sira o da tenezzul edersem sana yazarim...
Bilgi senin tavrinla edinilmez once nasil bilgi paylasilir nasil insanlarla tartisilir onu ogren tamam cancagazim...
Hadi sen oyna biz alkisliyoruz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arıştırmak okumak ve okuduğunu anlamak lazım!!!!
Olağan genel kurul toplantısı;
Şirket organlarının seçimine,
Finansal tablolara,
Yönetim kurulunun yıllık faaliyet raporuna,
Kârın kullanım şekline,
Dağıtılacak kâr ve kazanç paylarının oranlarının belirlenmesine,
Yönetim kuruluüyelerinin ibraları ile faaliyet dönemlerini ilgilendiren ve gerekli görülen diğer konulara ilişkin müzakereler yapmak ve karar almak üzere
her hesap dönemi için yapılan toplantılardır.
Olağan Genel Kurul Toplantı Zamanı
Olağan genel kurul toplantısı, her hesap dönemi sonundan itibaren üç ay içinde yapılır. Buna göre hesap dönemi takvim yılı olan şirketlerde toplantılar yılın ilk üç ayı içinde (31 Mart’a kadar), özel hesap dönemi olan şirketlerde ise, hesap döneminin bittiği günü izleyen ilk üç ay içinde yapılır. Esas sözleşme değişikliği Bakanlık iznine tabi olan şirketlerde bu amaçla yapılacak genel kurul toplantıları, ancak bu izin alındıktan sonra yapılır.
Olağan Genel Kurulu Çağrıya Yetkili Olanlar
Olağan genel kurullar, görev süresi sona ermiş olsa bile yönetim kurulu tarafından toplantıya çağrılır. Yönetim kurulunun mevcut olmaması veya devamlı olarak toplanamaması yahut toplantı nisabının oluşmasına imkan bulunmaması halinde, TTK m. 410/2’ye göre, mahkemeden izin alan pay sahibi genel kurulu toplantıya çağırabilir.
Olağan Genel Kurul Toplantısının Gündemi
Olağan genel kurul toplantısının gündeminde sırasıyla şu hususlar bulunur:
a. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
b) Yönetim kurulunca hazırlanan yıllık faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi.
c) Denetçi raporlarının okunması.
ç) Finansal tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki.
d) Yönetim kurulu üyelerinin ibrası.
e) Kârın kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi.
f) Yönetim kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi hakların belirlenmesi.
g) Faaliyet yılı içinde yönetim kurulu üyeliklerinde eksilme meydana gelmiş ve yönetim kurulunca atama yapılmış ise atamanın genel kurulca onaylanması.
ğ) Görev süreleri sona ermiş olan yönetim kurulu üyelerinin seçilmesi, şayet esas sözleşmede görev süreleri belirtilmemişse görev sürelerinin tespiti.
h) Denetçinin seçimi.
ı) Lüzum görülecek sair hususlar. Lüzum görülen sair hususlar gündeme açıkça yazılmalıdır. Görüşülecek konu önceden tespit edilip gündeme yazılmadan, “lüzum görülecek sair hususlar†şeklinde bir gündem maddesi belirlenemez.
Kanun ve esas sözleşme gereği genel kurulun yetkisinde olan ve olağanüstü genel kurul toplantı gündemini oluşturan her türlü konu, olağan genel kurul toplantı gündemine yazılabilir. Azlığın süresi içinde müracaat etmesi halinde, görüşülmesini istediği konular yönetim kurulu tarafından gündeme alınır. Yapılan denetim sonucunda veya herhangi bir sebeple Bakanlıkça, şirket genel kurulunda görüşülmesi istenen konuların gündeme konulması zorunludur.
Gündem, genel kurulu toplantıya çağıran tarafından belirlenir.
Categories: 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu
Tags: Genel Kurul, Olağan Genel Kurul
h) maddesinî yapınca buralarda olmazsın inşallah!!!!
O gün kime hizmet ettiğin ortaya çıkacak aslında!!!
Azlık hakkınızla;
1- Şirkete verilen tüm cezaları YK rücu etmiyecekseniz
2- KY hiçbir getirisi olmayan ÇAĞRI işine neden olan BİRLEŞMEYİ de İPTAL ettirmiyecekseniz!!!
Sizi uyuturlar, atı alan ÜSKÜDARI geçer !!!
SPK da BLOKEYİ çözerse!!! Amaç KY gazını alıp elini kolunu bağlamaksa!!!
Kim başarılı???
Avukatınızın bunları düşünemidiğini mi ??? Zannediyorsunuz??? Yoksa ahh ahhh bursa grubu ahh!!!
Drtuss
Burda sadece kişileri eleştirerek herseye muhalif duruşunuz var. Ve sadece çatışmacı bir yaklaşım içinde yazdığınız için anlatmaya çalıştığımız bazı şeyler pek anlaşılır olamıyor.
Birazda kavgasız çatışmasız şekilde tespitlerinizi ve bilgilerinizi paylaşmaya çalışsanız nasıl olur?
Mesela operasyoncular yatırımcıyı ekarte etmek için bugüne kadar şirkette neler çevirdiler konusunda tespitlerinlz nelerdir? Mevcut koşullarda yatırımcılar lehine olabilecek argumanlar nelerdir?
sizin analiz perspektiflerinize göre yatırımcıların haklarını koruyabilmesi için neler yapması etkili olur?
Bak biz mahkemeleri 170-180 kisi actik bunlardanda mi bir arkadasin yok.
Bak onun e devletine gir bak...
Yani senaryoyu kuruyorsun kendin oynuyorsun..
Gercekten komik duruma dusuyorsun. Artik gulmuyorumda aciyorum sana... Ilgisizlik boyle birsey demek...
Yazik hocam yazik insanlara tepeden bakmayi birakir, hep kendini hakli zannetmezsen, seni de seven bulunur...
Şirketin avukatlığına soyunanlara sadece SON CÜMLEYİ OKU DERİM!!!
Gündemi KAYYUM mu belirlermiş??? Avukat mı???
Kime hizmet ettiğini okuyup bilgilenince anlarsınız!!!
Cahil kalmamak lazım!!!
İnsanların gözünün içine baka baka yalan yazmamak lazım!!!
SÖZ UÇAR YAZI KALIR be cancağızımmm
İşine gelmez!!!
Gündem, genel kurulu toplantıya çağıran tarafından belirlenir.
:) :)
Avukatın dilekçesini okusan aydınlanırsın!!! Bence sana yollasın da sende milleti aydınlat!!!
Uyutma!!!!
Hala takildi denetciye Allah'im ya gk sunulacak tabi...
Doktor kendini kitliyorsun baska yazilanlari da algilamiyorsun. Ben senin derdini biliyorum. Memsada ayrilma hakki problemi oluyor burada bize uyarliyorsun birseyler ogrenmek icin
Simdi bagimsiz denetci probleminiz var yine bize uyarladin birseyler ogrenebilir miyim diye...
Bu tavirla sana bir harf bile yok. Git arastir...
Bir de ben Ankara Turkiye'nin baskenti desem sen yok deyip Osmanli Tarih kitaplarini gosterip Istanbul diyeceksin.
Seninle tartismamiz bana ta da forumdakilere birsey kazandirmiyor.
Bu tavirlarina, saygisizligina, iftiralarina, yalan ve carpitmalarina devam ettigin surece...
Hak ettigin sekilde tavir gorursun...
Bak cancagazim mahkemeler Bakirkoy'de hakim nasil karar vermis burada harcadigin vaktin 1/10 ini harcamazsin bir bakiver... Gundem maddelerine ne demis... Kayyim niye toplamiyormus, blokeli lotlar hepsinin cevabi bakirkoy ve 9 idarede...
Bi zahmet be cancagazim arastiriver biraz hazir bilgi yok...
Gündemi kim belirlermiş!!!
Öğrenmiş oldun!!!
Azlık avukatı mı? Kayyum mu?
Merak etme!!!
Bağımsız denetçi seçimi maddesinde; yönetim kurulu kararıyla belirlenen 2016 yılı bağımsız denetçi firması yazınca maddede anlarmısın yoksa kıvırtırmısın görecek millet!!!
Daha mahkeme diyor??? Şirket seni tablo da yazdıklarıyla kandırıyor diyoruz, şirket bizi çok seviyor bugüne kadar hiç kandırmamışki şimdi kandıracak der gibisin!!!
Uyutma, uyutulma!!!
Bak cancagazim hala kendin caliyor kendin oynuyorsun...
Isin tuhafi bazen de calmadan oynuyorsun...
Bak 170-180 kisi mudahil davaya birini bul mahkemeye baktir... Ya da bir av arkadasin varsa ona baktir daha ne diyeyim. Mahkeme yazisini buradan sinirlenip paylasacagimi dusunuyorsan yine hayal pesindesin
Seni arastirmaya yonlendirecegim artik...
Hala ne yaziyorsun... Git bak mahkeme gundem maddelerini nasil belirlemis ulas evraga buradan paylas o zaman sen mi haklisin ben mi belli olur... Bosuna havanda su dovuyorsun.
Hadi yine bir suru vaktimi aldin.
Sen biraz daha yaz ve oyna
1. Evet şirkete verilen bütün cezalar YK ye rücu ettirilmeli.
2. Bu saatten sonra şirket birleşimini iptal ettirmek teknik olarak mümkün değil. Çünkü daha önce dolaşımda görünen hisse sayısı 45 milyon civarındayydı, ve şirket birleşimi sonrası hemen dolaşıma yüksek miktarda hisse sundukları için şimdi ise 145 milyon civarında hisse var. Bu dolaşımdaki hisseleri tekrar ayrıştırmak mümkünü m değil. Yani şirket birleşimi iptal olacak ve şirket tekrar 60 milyon lira düşürülürse dolaşımdaki hisselerin tasnifi mümkün değil. Yani şirket birleşiminin iptali teknik olarak mümkün olamaz.
Şirket birleşimi bir çok açıdan zt lehine ve aşırı şekilde yatırımcılar aleyhine olduğunu birleşme öncesi ve sonrası bilançolardan değişen finans yapılardan ve birleşme sürecinde birleşen şirketle olan Sis iplik ile ilgili örtülü kalmış bir çok durumdan ( birleşmede değerlendirmeye alınan Sis ipliğe ait iki hotellim üs hakkını kaybetme olasılığı, Sis iplik ve iştiraklerinin bir çok yüklü miktardaki ticari alacağının teminatlandırılmamış olması gibi) kolaycaca görülebilinir
Bu gerekçelerle adil fiyattan çağrı ve buda olmazsa şirket fesih edilmedi ancak yatırımcıların haklarını koruyucu olabilir gelinen koşullar içinde.
Acı ama gerçekler!!!
Beceremediğiniz , 45. Günde bir türlü yapılamayan, milletin gazını aldığınız GK maddelerini nasıl belirlendiğini millete anlat!!!
OLAĞANÜSTÜ diyip OLAĞAN GK yapmak için CAN ATAN 170 kişi :) selam olsun sizlere, uyutulma...
40 yıllık arıcılık yaparım böyle süzme sini görmedim
Ticaret bakanlığına danışınız!!!
Bir GK kararı ya ;
1- İPTAL DAVASI İLE
2- YENİ BİR GK KARARI İLE iptal edilirler!!! Der
Bu 2. Maddeyi bilmiyorsanız SUSUNUZ!!!
Yok ben biliyorum sordum ve cevabını aldım diyorsanız!!! Şirketin savunucusu formatına dönersiniz!!!
Bu KOZU KULLANMAYAN AZLIK, helede BLOKELER kalkmadan kullanmıyorsa bence akıl yoksunudur!!!
QUOTE=1prometheus;627992]1. Evet şirkete verilen bütün cezalar YK ye rücu ettirilmeli.
2. Bu saatten sonra şirket birleşimini iptal ettirmek teknik olarak mümkün değil. Çünkü daha önce dolaşımda görünen hisse sayısı 45 milyon civarındayydı, ve şirket birleşimi sonrası hemen dolaşıma yüksek miktarda hisse sundukları için şimdi ise 145 milyon civarında hisse var. Bu dolaşımdaki hisseleri tekrar ayrıştırmak mümkünü m değil. Yani şirket birleşimi iptal olacak ve şirket tekrar 60 milyon lira düşürülürse dolaşımdaki hisselerin tasnifi mümkün değil. Yani şirket birleşiminin iptali teknik olarak mümkün olamaz.
Şirket birleşimi bir çok açıdan zt lehine ve aşırı şekilde yatırımcılar aleyhine olduğunu birleşme öncesi ve sonrası bilançolardan değişen finans yapılardan ve birleşme sürecinde birleşen şirketle olan Sis iplik ile ilgili örtülü kalmış bir çok durumdan ( birleşmede değerlendirmeye alınan Sis ipliğe ait iki hotellim üs hakkını kaybetme olasılığı, Sis iplik ve iştiraklerinin bir çok yüklü miktardaki ticari alacağının teminatlandırılmamış olması gibi) kolaycaca görülebilinir
Bu gerekçelerle adil fiyattan çağrı ve buda olmazsa şirket fesih edilmedi ancak yatırımcıların haklarını koruyucu olabilir gelinen koşullar içinde.[/QUOTE]
"Susun" demişsin ama bunu diye bilmeniz için öncelikle okuduklarınızı anlayabilme yetkinlikte olsa. Biz mevzuat gereği şirket birleşimi iptal edilmesi mümkün değil ve böyle bir girişimin dayanağı yok diye bir şey yazmadık. Sorun birleşmeden hemen sonra yüksek miktarda piyasaya sunulmuş hisselerde oluşan takaslarda diye yazdık.
Sadece birleşimden hemen sonra ihracı sonrasında dolaşıma sunulan hisselerin sayısı çok artması ve hisselerin çok değiştirmesinden ve oluşan yeni hisse dağılımından sonra, şirket birleşimini iptal edip yeniden hisse tasnifi yapılmasına olanak yok ve bu aöıdanda iptal davasının kabul görmesi mümkün değil diye yazdık.
Eeee çok bilen doktor! anlat bize bakalım, şirket birleşimi öncesi 60 milyon hisse nin 45 milyonu dolaşımda idi, ve şirket birleşimi sonrası 588 milyon oldu ve dolaşıma dönüşüm yüksek miktarda dolaşımdaki hlsse sayısı yaklaşık 145 milyonu buldu. ve bu dolaşımdakiler sürekli el değiştirmiştir. şirket birleşimi iptal edilecek olursa bu dolaşımdaki 145 milyon lotun kimlere ait olan hisseler kervan veya sis iplik hisseleri olarak tasnif edilebilir?
Sürekli "siz bilmiyorsunuz susun, ben çok zekiiyşm ben çok biliyorum" diyorsun ya, hadi açıkla durumu?
Çok bilen adam! Eğer şirket birleşim sonrası kervan iştiraklerin elindeki hisseler ve zt ye ait bir kısım hisse dolaşıma sunulmasaydı, ve dolaşımdaki hisseler eskiden olduğu gibi 45 milyonda kalsaydı, teknik olarak şirket birleşiminin iptali ve hisselerin birleşmeye konu olduğu şekilde aynı hissedarlara tasnifi ile ancak mümkün olabilirdi.
bu olağanüstü genel kurul şirket hisselerindeki blokeler kalkmadan toplanmaz.
azınlık hakkına sahip ortaklar özel denetçi isteyebilir
blokeli hisselerin çözülmesi hisse için olumludur
iyi gelecek 6 aylık blançodan sonra belki bist yakın izleme pazarından çıkarabilir
bloke çözülürse şirketin kredi bulması vaya borçlarını yapılandırması kolaylaşır
hissesi yakın izleme pazarında olan şirketin kredi bulması imkansıza yakındır
Şefaatdinç çık aradan zeka düzeyini millete okutma!!!
LOT sayısı sanırım sana DERT oldu!!!!
SPK ya ZT dert olsun!!!
Sana ne oluyor!!!
O lotları piyasaya kim sürdüyse ona DERT OLSUN!!!
Uyutma milleti!!!
Boynunuzun üstündeki kafatasını boşyere taşımamak lazım!!!
Sen bu hamleyi at bakim!!!
Ortalık ne olur???
Kimin MİLYON HİSSESİ heba olur!!! Kim piyasaya sürdüğü gelir elde ettiği hisseleri geri almak zorunda kalır!!!
Kim bu olayı temizler???
Uyutun milleti!!! Her zamanki gibi!!!
Ahh ahhh şu 170 kişi içindeki bunları sorgulayan çıkmaz mı???
Bence düşünün!!!
2-3 maddelik OLAĞANÜSTÜ GK yapmak varken nasıl gaza gelip 2015/2016 yılı OLAĞAN GK yaptıranlar...
40 yıllık arıcıya selam olsun????
Tek LOT kervan yok ki bende???
Senin gibi Süzmelik bal olayım!!! Senin gibileri uyutmasınlar süzme yerine koymasınlar!!!
Borsanın bigehanıkesilip, bilgisizliğin ortaya çıktıkça yeni manevralarla olayı görünmez yapmaya çalışıyorsun sürekli. Burda yatırımcıların şirket birleşimi iptal edilirse lorların nasıl tasnif edileceğini falan dert ettiğide yok.
Burda mesele bu aşamaya gelmiş bu lorların tasnif edilmesinin teknik olarak mümkün olmadığı bir durumda ilgili devlet kurumların ve hukuğun şirket birleşimini iptal etme gibi bir talebide pek dikkatte almayacağıdır.
Bilge kesilmişmiş ama yeni tartışma alanlar yaratarak lafazanlıkla kendini sağa sola atarak eksikliğini örtüyorsun sürekli.
Özel denetçi atanması konusuna gelince. Zaten frecelll in da belirttiği gibii grubun bu yönde bir talebi olmuş.
Şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla senin kimseye bilgi aktaracak Zksdsr konulara hakim olmadığın çok açık. sadece yaygaralar üretip duruyorsun duruyorsun:) bazen o kadar çirkefleşiyorsun ki acaba çirkef ruhunumu beslemeye çalışıyor diye düşünmeden edemiyoruz.
Hissesi bile yokmuş ama yıllardır kervan yatırımcıların dert etmiş kendine. İlginç tarafı borsada o kadar sorunlu hisse daha varken sadece kervan dert edinmiş be kervan yatırımcıları aydınlatmayı kendine görev edinmiş aylardır. . Bu muhteşem bilgilerinle gidip yakın izleme veya diğer pazarlardaki diğer sorunlu hisseler konusunda da yatırımcılarına ışık saç:) bu bilgeliğini diğerlerinden esirgeme! :)
Ayrıcs Kervan yatırımcılarının senin aktaracağıın bütünü göremeyen bölük börçük bilgilere ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum. sadece gölge etme çirkeflikte üretme yeter.
gülmemek elde değil. adamın tahtası kapalı , tahtası kapanmadan önce hisse fiyatı 13 kuruştu.gelip burda yazıyor.niye yazıyor? neden yazıyor? bu adamla sidik yarışına girmeyin? 2 milyon kusur memsa almış zamanında, kol gibi girmiş tahtası kapalı çıkartamıyor. bi zamanlar memsaya şahin der dururdu kervana ise mercedes.. kervan oldu en kötü gününde bile 36 kuruştayız ki 54 üde gördü.memsa tahta kapalı...adama sormazlar mı? ki adam yerine bile koyulmaz normal şartlardada... yahu senin tahtan kapalı ilk önce açtırmaya uğrassana burda işin ne?
adama sormazlarmı ? BU SORUYA ERKEK GİBİ CEVAP VERİR, MALUŞ ŞAHIS. O KADAR ÇOK BİLİYORSUN HERŞEYİDE; NEDEN MEMSANIN GENEL KURULUNDA GÖNDERDİĞİN VEKALET KABUL EDİLMEDİ? BU ADAM VEKALET GÖNDERDİ Bİ ARKADAŞINA ; EKSİK HAZIRLATMIŞ, VEKALETİ GENEL KURULDA KABUL GÖRÜLMEDİ..YAHU VEKALET HAZIRLATMAKTAN ACİZ..
ŞİMDİ MEMSANIN TAHTASI KAPALI BURDA GÖNÜL EYLENDİRİYOOOO...
İNŞALLAH memsanın tahtası açılırda insanlar mağdur olmaz..ben şu işe yaramaz, ilaç şirketlerinden avanta alan şahsın bile mağdur olmasını istemem.neden? sonuçta en dip noktalardada olsa belki içinde insanlık kıvılcımı vardır diye düşünüyorum.
ama illa ki şunu der bu ; konumuz memsa değil kervan? bizde biliyoruz... ama cevap basit. sen kendi donunu dikemiyorsun , afedersın toton gözüküyo, gelmişin burda kervancılık oynuyon?
ne uzman beeee, iyi ki varsın......
demedi demeyin bu uyanık bizi sizi onu konuşturmaya çalışıyoo...çatlamaya devam et..sen faikle bi hesabını gör hesabın bittiğinde buraya gel... gerçi senin tahta açılıncaya kadar biz memsa ya geliriz azizim... kervan ihya etsin, memsayada uğrarız...az mı 13 kuruştan alıp 20 kuruştan satma imkanı verdi, ekmeğini çok yedik memsanın... adamın biri şu an tahtası kapalı kendini yiyor...
yatırım tavsiyesi değildir..kafanıza göre takılın...
ha unutmadan bu adamın kervandan kiminle bağlantısı var? ilk önce kendi açıklasın? tabii yüreği var ise...gelmiş bura ya algı yapıcam diye uğraşıyo...niye bu kadar çok zorluyosun? zoruna giden ne? 20 kuruşlar dönemi bitti cancazım... 10 kuruşlar dönemi bitti...alıceysen al...kütahyalı baban bile aldı, bi sen almadın? babanın sözünü dinlesene? 38 kuruşlarda sonuçta kuruş...bir zamanlar 19 kuruştu be...aynı rakamları görmek isteyenler , yazıp yazıp duruyo..
Hiştt sakin ol görende bugüne kadar ifa davası , genel kurul davası açanların içinde zannedecek seni... Sen bi reel ol bakim, adın ne sanın ne, en önemlisi geçmişteki RUMUZLARIN ne!!!
Destaslar yazıp milleti uyuttuğunu zannetmiş olabilirsin!!!
Seni cismini gören var mu burada :)
Birazda Nasrettin hoca dan fıkralar oku :)
Ne demiş hoca KAZANIN DOĞURDUĞUNA İNANDIN ŞİMDİ KAZANIN ÖLDÜĞÜNE mi inanamıyosun :)
O hisseler nasıl doğduysa KY düşen aklını kullanıp yok etmeye çabalamasıdır!!! Bu koz 40 yılda bir gelir!!! Bloke hisseler kalkmadan!!! Ben yazınca bi tek senden SES çıkması da çok İLGİNÇ :)
Burdaki MİLLETİ SAF YERİNE koymayı bırakın !!! Uyuttuğunuzu zannetmeyin!!!
BİRLEŞME yi İPTAL ETTİRİRSE KY , SPK ya ZT ye dert olsun!!! Yeri gelir SPK herkesin elindeki hisse sayısını azaltır, hisse fitatını yeniden mi belirler vs... Mesala kalan hîsseleri NOMİNAL FİYAT biçer mi??? Ne bileyim bu TÜRKİYE de ilk olur!!!
Aman sen dert etme , çok sevdiğin SPK ŞİRKET ZT nin derdi olsun be cancağızım :)
buna acıyın yaw 2 milyon lotu var memsa da:) üzülüyo:) tahtası kapalı yazık ona:) kendi memsa sayfalarında forumlarında topiclerinde yazamıyo:) yazık burda yazsında rahatlasın..
benden sana tavsiye!!! şimdi memsanın tahtası kapalı ya..açılıncaya kadar vekaletname nasıl hazırlanır öğreniver cancazım..
adama sordum? çok bilmişe? madem çok bilmişsin, hazırladığın arkadaşına gönderdiğin vekalet niye geçersiz oldu? altı üstü bi vekalet yahu..
vekalet hazırlamayı KÜTAHYAYA GELDİĞİNDE BABANA Bİ DANIŞ BERABER HAZIRLAYIVERSİN SANA:)
şu adama herkes sorsun? memsanın genel kuruluna vekalet yapmaktan acizsin neden burda akıl verirsin?
cevap basit... 40 yıllık arıcılık yapan bi arkadaş vardı, NE DEMİŞTİ SANA? SENİN GİBİ SÜZME GÖRMEDİM...
KÜTAHYAYA GELDİĞİNDE ÖĞRETİRİZ SANA VEKALET HAZIRLAMAYI...adam memsa genel kurulunda geçersiz vekalet gönderiyo arkadaşına dolayısıyla vekaleti geçersiz gelmiş burda yazıyoooo...yazık la sana...
Birilerinin hisseden düşmesi için zamanı kendilerinde sorun görmeyip ky ezilsin en az 5 yıl diplere mahkum olsun incin hesapları işletilsin düşüncesinde olanları çok gördük. Mensada da aynı hesabı yapanlar varsa ne güzel işte o hesabı yapanlar sırf ky kazanmasın pastanın yüzde yüzünü ben yiyeyim diyenler varsa böylece onlar da en az 5 yıl bu şekilde aval aval oyanda bu yanda vakit geçirirler. ama yıl daha ömrü var mı yok mu onun garantisi yokken ky yi yıllarca diplere mahkum edip bezdirmeyi hedeflerler. Pastadan büyük pay alamamışlar ya. ky nin kanını emememişler ya. beklesin ne olur ki düşüncesindedirler. Onlar kaç yıl daha yaşayaaklarının garantisini tapu olarak belge ile almılardır ( öyle zannederler). Mensadaki ky nin kanını emmek için her kimler fırıldaklık işlerin peşinde iseler inşallah varını yoğunu kaybederler. Bendeniz bu tarz edepsizlerin bedel ödeleri için ömrümü feda edecek karaterliğimle gurur duyarım. Hani bunu sizin drtosssss a karşı yazdığınız yorumunuza katıldığımdan yazıyorum kaldı ki bu drtossssssss un ne tip bir ayak olduğu belgelenmiş. kervanda bir tek lotum yok diyor ancak kervanın bir sonraki senaryosunu adeta film yönetmeni gibi yazmayı da biliyor. Bu zeka dehası olduğundan değil elbet. Biz neyin ne olduğunu bilecek karakterde kişilik olduğumuzdan diyoruz ya bu drtossssss bedel ödemeye pek hevesli dir kendisi. Ne ayaksın drtosssssssssssssss kervan için yeni senaryon yorumlarda boy boyyyyyyyyyyyy. hesap peşindeki edepsizlerden misiniz. Bir tek tolun yok ama kervanın senaryosuna tam hakimsin. YTD
Gına geldi....
nedir paylaşamadığınız..
dr elinde senet yok, okuduğum kadarıyla, buradaki üyelere yardımcı olmaya çalışıyorsun diyeceğim o da değil.
nedir amacınız..
her akşam kavga kavga tartışma,
topiği kapatacağım en zonunda.
Yazacaklarını yazdın,beşer defa, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın manası nedir.
okuyanlar anlamıştır artık.
3 kuruşluk senedin başlığına gelmekten, şikayetleri silmekten, yoruldum/k artık.
YETER.
Admin 4 yıldır çektiğimiz çile yetmedi bir de bununla mı uğraşalım. bizler hangi psikoloji ile yatıp kalkıyoruz ortada iken bir de bunun mesajları ile tam tahrik oluyoruz adeta