Sayfa 187/964 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. h) maddesinî yapınca buralarda olmazsın inşallah!!!!

O gün kime hizmet ettiğin ortaya çıkacak aslında!!!

2. Azlık hakkınızla;

1- Şirkete verilen tüm cezaları YK rücu etmiyecekseniz

2- KY hiçbir getirisi olmayan ÇAĞRI işine neden olan BİRLEŞMEYİ de İPTAL ettirmiyecekseniz!!!

Sizi uyuturlar, atı alan ÜSKÜDARI geçer !!!

SPK da BLOKEYİ çözerse!!! Amaç KY gazını alıp elini kolunu bağlamaksa!!!

Kim başarılı???

Avukatınızın bunları düşünemidiğini mi ??? Zannediyorsunuz??? Yoksa ahh ahhh bursa grubu ahh!!!

3.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Bugünde uyduruk KAP haberî yapan şirket...

Şirketinizin savunucusu, sözde KY dostu hocaların hocasının dediği , 2017 yılı 3 aylık finansal tabloda sözde yazdığı gibi daha ttk 399/6 göre de 4 aylık süre bile dolmadan sözde mahkeme kararıyla belirlenen bağımsız denetçi hakkında açıklama yapılmasını bekler olduk!!! Uyutulma!!! Uyuturlar!!!

İdare mahkemeside kararını diretecekti, değil mi!!! Uyuturlar!!!

!!
    Drtuss

Burda sadece kişileri eleştirerek herseye muhalif duruşunuz var. Ve sadece çatışmacı bir yaklaşım içinde yazdığınız için anlatmaya çalıştığımız bazı şeyler pek anlaşılır olamıyor.

Birazda kavgasız çatışmasız şekilde tespitlerinizi ve bilgilerinizi paylaşmaya çalışsanız nasıl olur?

Mesela operasyoncular yatırımcıyı ekarte etmek için bugüne kadar şirkette neler çevirdiler konusunda tespitlerinlz nelerdir? Mevcut koşullarda yatırımcılar lehine olabilecek argumanlar nelerdir?

sizin analiz perspektiflerinize göre yatırımcıların haklarını koruyabilmesi için neler yapması etkili olur?

4. Bak biz mahkemeleri 170-180 kisi actik bunlardanda mi bir arkadasin yok.

Bak onun e devletine gir bak...

Yani senaryoyu kuruyorsun kendin oynuyorsun..

Gercekten komik duruma dusuyorsun. Artik gulmuyorumda aciyorum sana... Ilgisizlik boyle birsey demek...

Yazik hocam yazik insanlara tepeden bakmayi birakir, hep kendini hakli zannetmezsen, seni de seven bulunur...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. Şirketin avukatlığına soyunanlara sadece SON CÜMLEYİ OKU DERİM!!!

Gündemi KAYYUM mu belirlermiş??? Avukat mı???

Kime hizmet ettiğini okuyup bilgilenince anlarsınız!!!

Cahil kalmamak lazım!!!

İnsanların gözünün içine baka baka yalan yazmamak lazım!!!

SÖZ UÇAR YAZI KALIR be cancağızımmm

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Arıştırmak okumak ve okuduğunu anlamak lazım!!!!

Olağan genel kurul toplantısı;

Şirket organlarının seçimine,
    Finansal tablolara,
    Yönetim kurulunun yıllık faaliyet raporuna,
    Kârın kullanım şekline,
    Dağıtılacak kâr ve kazanç paylarının oranlarının belirlenmesine,
    Yönetim kuruluüyelerinin ibraları ile faaliyet dönemlerini ilgilendiren ve gerekli görülen diğer konulara ilişkin müzakereler yapmak ve karar almak üzere
    her hesap dönemi için yapılan toplantılardır.

Olağan Genel Kurul Toplantı Zamanı
    Olağan genel kurul toplantısı, her hesap dönemi sonundan itibaren üç ay içinde yapılır. Buna göre hesap dönemi takvim yılı olan şirketlerde toplantılar yılın ilk üç ayı içinde (31 Mart’a kadar), özel hesap dönemi olan şirketlerde ise, hesap döneminin bittiği günü izleyen ilk üç ay içinde yapılır. Esas sözleşme değişikliği Bakanlık iznine tabi olan şirketlerde bu amaçla yapılacak genel kurul toplantıları, ancak bu izin alındıktan sonra yapılır.

Olağan Genel Kurulu Çağrıya Yetkili Olanlar
    Olağan genel kurullar, görev süresi sona ermiş olsa bile yönetim kurulu tarafından toplantıya çağrılır. Yönetim kurulunun mevcut olmaması veya devamlı olarak toplanamaması yahut toplantı nisabının oluşmasına imkan bulunmaması halinde, TTK m. 410/2’ye göre, mahkemeden izin alan pay sahibi genel kurulu toplantıya çağırabilir.

Olağan Genel Kurul Toplantısının Gündemi

Olağan genel kurul toplantısının gündeminde sırasıyla şu hususlar bulunur:

a. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.

b) Yönetim kurulunca hazırlanan yıllık faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi.

c) Denetçi raporlarının okunması.

ç) Finansal tabloların okunması, müzakeresi ve tasdiki.

d) Yönetim kurulu üyelerinin ibrası.

e) Kârın kullanım şeklinin, dağıtılacak kâr ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi.

f) Yönetim kurulu üyelerinin ücretleri ile huzur hakkı, ikramiye ve prim gibi hakların belirlenmesi.

g) Faaliyet yılı içinde yönetim kurulu üyeliklerinde eksilme meydana gelmiş ve yönetim kurulunca atama yapılmış ise atamanın genel kurulca onaylanması.

ğ) Görev süreleri sona ermiş olan yönetim kurulu üyelerinin seçilmesi, şayet esas sözleşmede görev süreleri belirtilmemişse görev sürelerinin tespiti.

h) Denetçinin seçimi.

ı) Lüzum görülecek sair hususlar. Lüzum görülen sair hususlar gündeme açıkça yazılmalıdır. Görüşülecek konu önceden tespit edilip gündeme yazılmadan, “lüzum görülecek sair hususlar†şeklinde bir gündem maddesi belirlenemez.

Kanun ve esas sözleşme gereği genel kurulun yetkisinde olan ve olağanüstü genel kurul toplantı gündemini oluşturan her türlü konu, olağan genel kurul toplantı gündemine yazılabilir. Azlığın süresi içinde müracaat etmesi halinde, görüşülmesini istediği konular yönetim kurulu tarafından gündeme alınır. Yapılan denetim sonucunda veya herhangi bir sebeple Bakanlıkça, şirket genel kurulunda görüşülmesi istenen konuların gündeme konulması zorunludur.

Gündem, genel kurulu toplantıya çağıran tarafından belirlenir.

Categories: 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu
    Tags: Genel Kurul, Olağan Genel Kurul

6. İşine gelmez!!!

Gündem, genel kurulu toplantıya çağıran tarafından belirlenir.

Avukatın dilekçesini okusan aydınlanırsın!!! Bence sana yollasın da sende milleti aydınlat!!!

Uyutma!!!!

7. Hala takildi denetciye Allah'im ya gk sunulacak tabi...

Doktor kendini kitliyorsun baska yazilanlari da algilamiyorsun. Ben senin derdini biliyorum. Memsada ayrilma hakki problemi oluyor burada bize uyarliyorsun birseyler ogrenmek icin

Simdi bagimsiz denetci probleminiz var yine bize uyarladin birseyler ogrenebilir miyim diye...

Bu tavirla sana bir harf bile yok. Git arastir...

Bir de ben Ankara Turkiye'nin baskenti desem sen yok deyip Osmanli Tarih kitaplarini gosterip Istanbul diyeceksin.

Seninle tartismamiz bana ta da forumdakilere birsey kazandirmiyor.

Bu tavirlarina, saygisizligina, iftiralarina, yalan ve carpitmalarina devam ettigin surece...

Hak ettigin sekilde tavir gorursun...

Bak cancagazim mahkemeler Bakirkoy'de hakim nasil karar vermis burada harcadigin vaktin 1/10 ini harcamazsin bir bakiver... Gundem maddelerine ne demis... Kayyim niye toplamiyormus, blokeli lotlar hepsinin cevabi bakirkoy ve 9 idarede...

Bi zahmet be cancagazim arastiriver biraz hazir bilgi yok...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. Gündemi kim belirlermiş!!!

Öğrenmiş oldun!!!

Azlık avukatı mı? Kayyum mu?

Sayfa 187/964 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz