Sayfa 188/964 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Merak etme!!!

Bağımsız denetçi seçimi maddesinde; yönetim kurulu kararıyla belirlenen 2016 yılı bağımsız denetçi firması yazınca maddede anlarmısın yoksa kıvırtırmısın görecek millet!!!

Daha mahkeme diyor??? Şirket seni tablo da yazdıklarıyla kandırıyor diyoruz, şirket bizi çok seviyor bugüne kadar hiç kandırmamışki şimdi kandıracak der gibisin!!!

Uyutma, uyutulma!!!

2. Bak cancagazim hala kendin caliyor kendin oynuyorsun...

Isin tuhafi bazen de calmadan oynuyorsun...

Bak 170-180 kisi mudahil davaya birini bul mahkemeye baktir... Ya da bir av arkadasin varsa ona baktir daha ne diyeyim. Mahkeme yazisini buradan sinirlenip paylasacagimi dusunuyorsan yine hayal pesindesin

Seni arastirmaya yonlendirecegim artik...

Hala ne yaziyorsun... Git bak mahkeme gundem maddelerini nasil belirlemis ulas evraga buradan paylas o zaman sen mi haklisin ben mi belli olur... Bosuna havanda su dovuyorsun.

Hadi yine bir suru vaktimi aldin.

Sen biraz daha yaz ve oyna

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Azlık hakkınızla;

1- Şirkete verilen tüm cezaları YK rücu etmiyecekseniz

2- KY hiçbir getirisi olmayan ÇAĞRI işine neden olan BİRLEŞMEYİ de İPTAL ettirmiyecekseniz!!!

Sizi uyuturlar, atı alan ÜSKÜDARI geçer !!!

SPK da BLOKEYİ çözerse!!! Amaç KY gazını alıp elini kolunu bağlamaksa!!!

Kim başarılı???

Avukatınızın bunları düşünemidiğini mi ??? Zannediyorsunuz??? Yoksa ahh ahhh bursa grubu ahh!!!
    1. Evet şirkete verilen bütün cezalar YK ye rücu ettirilmeli.

2. Bu saatten sonra şirket birleşimini iptal ettirmek teknik olarak mümkün değil. Çünkü daha önce dolaşımda görünen hisse sayısı 45 milyon civarındayydı, ve şirket birleşimi sonrası hemen dolaşıma yüksek miktarda hisse sundukları için şimdi ise 145 milyon civarında hisse var. Bu dolaşımdaki hisseleri tekrar ayrıştırmak mümkünü m değil. Yani şirket birleşimi iptal olacak ve şirket tekrar 60 milyon lira düşürülürse dolaşımdaki hisselerin tasnifi mümkün değil. Yani şirket birleşiminin iptali teknik olarak mümkün olamaz.

Şirket birleşimi bir çok açıdan zt lehine ve aşırı şekilde yatırımcılar aleyhine olduğunu birleşme öncesi ve sonrası bilançolardan değişen finans yapılardan ve birleşme sürecinde birleşen şirketle olan Sis iplik ile ilgili örtülü kalmış bir çok durumdan ( birleşmede değerlendirmeye alınan Sis ipliğe ait iki hotellim üs hakkını kaybetme olasılığı, Sis iplik ve iştiraklerinin bir çok yüklü miktardaki ticari alacağının teminatlandırılmamış olması gibi) kolaycaca görülebilinir

Bu gerekçelerle adil fiyattan çağrı ve buda olmazsa şirket fesih edilmedi ancak yatırımcıların haklarını koruyucu olabilir gelinen koşullar içinde.

4. Acı ama gerçekler!!!

Beceremediğiniz , 45. Günde bir türlü yapılamayan, milletin gazını aldığınız GK maddelerini nasıl belirlendiğini millete anlat!!!

OLAĞANÜSTÜ diyip OLAĞAN GK yapmak için CAN ATAN 170 kişi selam olsun sizlere, uyutulma...

5. 40 yıllık arıcılık yaparım böyle süzme sini görmedim

6. Ticaret bakanlığına danışınız!!!

Bir GK kararı ya ;

1- İPTAL DAVASI İLE

2- YENİ BİR GK KARARI İLE iptal edilirler!!! Der

Bu 2. Maddeyi bilmiyorsanız SUSUNUZ!!!

Yok ben biliyorum sordum ve cevabını aldım diyorsanız!!! Şirketin savunucusu formatına dönersiniz!!!

Bu KOZU KULLANMAYAN AZLIK, helede BLOKELER kalkmadan kullanmıyorsa bence akıl yoksunudur!!!

QUOTE=1prometheus;627992]1. Evet şirkete verilen bütün cezalar YK ye rücu ettirilmeli.

2. Bu saatten sonra şirket birleşimini iptal ettirmek teknik olarak mümkün değil. Çünkü daha önce dolaşımda görünen hisse sayısı 45 milyon civarındayydı, ve şirket birleşimi sonrası hemen dolaşıma yüksek miktarda hisse sundukları için şimdi ise 145 milyon civarında hisse var. Bu dolaşımdaki hisseleri tekrar ayrıştırmak mümkünü m değil. Yani şirket birleşimi iptal olacak ve şirket tekrar 60 milyon lira düşürülürse dolaşımdaki hisselerin tasnifi mümkün değil. Yani şirket birleşiminin iptali teknik olarak mümkün olamaz.

Şirket birleşimi bir çok açıdan zt lehine ve aşırı şekilde yatırımcılar aleyhine olduğunu birleşme öncesi ve sonrası bilançolardan değişen finans yapılardan ve birleşme sürecinde birleşen şirketle olan Sis iplik ile ilgili örtülü kalmış bir çok durumdan ( birleşmede değerlendirmeye alınan Sis ipliğe ait iki hotellim üs hakkını kaybetme olasılığı, Sis iplik ve iştiraklerinin bir çok yüklü miktardaki ticari alacağının teminatlandırılmamış olması gibi) kolaycaca görülebilinir

Bu gerekçelerle adil fiyattan çağrı ve buda olmazsa şirket fesih edilmedi ancak yatırımcıların haklarını koruyucu olabilir gelinen koşullar içinde.[/QUOTE]

7.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Ticaret bakanlığına danışınız!!!

Bir GK kararı ya ;

1- İPTAL DAVASI İLE

2- YENİ BİR GK KARARI İLE iptal edilirler!!! Der

Bu 2. Maddeyi bilmiyorsanız SUSUNUZ!!!

]
    "Susun" demişsin ama bunu diye bilmeniz için öncelikle okuduklarınızı anlayabilme yetkinlikte olsa. Biz mevzuat gereği şirket birleşimi iptal edilmesi mümkün değil ve böyle bir girişimin dayanağı yok diye bir şey yazmadık. Sorun birleşmeden hemen sonra yüksek miktarda piyasaya sunulmuş hisselerde oluşan takaslarda diye yazdık.

Sadece birleşimden hemen sonra ihracı sonrasında dolaşıma sunulan hisselerin sayısı çok artması ve hisselerin çok değiştirmesinden ve oluşan yeni hisse dağılımından sonra, şirket birleşimini iptal edip yeniden hisse tasnifi yapılmasına olanak yok ve bu aöıdanda iptal davasının kabul görmesi mümkün değil diye yazdık.

Eeee çok bilen doktor! anlat bize bakalım, şirket birleşimi öncesi 60 milyon hisse nin 45 milyonu dolaşımda idi, ve şirket birleşimi sonrası 588 milyon oldu ve dolaşıma dönüşüm yüksek miktarda dolaşımdaki hlsse sayısı yaklaşık 145 milyonu buldu. ve bu dolaşımdakiler sürekli el değiştirmiştir. şirket birleşimi iptal edilecek olursa bu dolaşımdaki 145 milyon lotun kimlere ait olan hisseler kervan veya sis iplik hisseleri olarak tasnif edilebilir?

Sürekli "siz bilmiyorsunuz susun, ben çok zekiiyşm ben çok biliyorum" diyorsun ya, hadi açıkla durumu?

Çok bilen adam! Eğer şirket birleşim sonrası kervan iştiraklerin elindeki hisseler ve zt ye ait bir kısım hisse dolaşıma sunulmasaydı, ve dolaşımdaki hisseler eskiden olduğu gibi 45 milyonda kalsaydı, teknik olarak şirket birleşiminin iptali ve hisselerin birleşmeye konu olduğu şekilde aynı hissedarlara tasnifi ile ancak mümkün olabilirdi.

bu olağanüstü genel kurul şirket hisselerindeki blokeler kalkmadan toplanmaz.
    azınlık hakkına sahip ortaklar özel denetçi isteyebilir
    blokeli hisselerin çözülmesi hisse için olumludur
    iyi gelecek 6 aylık blançodan sonra belki bist yakın izleme pazarından çıkarabilir
    bloke çözülürse şirketin kredi bulması vaya borçlarını yapılandırması kolaylaşır
    hissesi yakın izleme pazarında olan şirketin kredi bulması imkansıza yakındır

Sayfa 188/964 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •