Sindoma abi levyeyi benden önce vurmuş ereğli ye
akşamda bana dikkat et levyeye dediydi.:he:
Printable View
bilisiniz son zamanlarda koyine kafayı takmıştım....
Ereğli shortların bir kısmını 38 kademe aşağıdan verdim...
Diğerleri devam...
Yapı Kredi yatırım Tofaş için hedefi 73 TL ye revize etmiş..
19.80 ler tutar zannetmiştim, basıp geçti hayvanlar, shortları taşısam eyiymiş
eregl-asels vd bilanço ilan edenlerden gelen eksileri banka alarak telafi ediyor.. bakalım senas sonu nasıl oynanacak, son saate kadar stand-by modunda kalır gibi gözüküyo şimdilik, garan-akbnk yüzde 2,5 oldu, bunu yüzde 4-5 yapabileceklerine pek ihtimal vermiyorum
VIOB da her nevi sistemi denedim.bana göre, en güzel işleyen ANA YÖNÜ TAHMİN EDİP, o yönde tek yönlü sistemle poz. almak...
3 hafta önce ,artık sadece long/flat olacağım demiştim...bu açıdan karlı oldu...kanımca hala long/flat iş yapar...BIST100 DE
1485 altında ısrarlı kapanış olmadıkça LONG/FLAT...
KISA VADEDE ÇOK SERT YÜKSELDİK VE TÜM GÖSTERGELER AŞIRI ALIMDA. bir geri çekilme yakışır...veya 1485 e tekrar değmesi
Yoncayı da gelirse 9.70-9.80 seviyesinden şortlamayı düşünüyorum sindoma abi :)
%100 katılıyorum. Çok net hatırlıyorum tüpraş yazılarınızıda. Ben de 80 tl den bedava mal veriyorlar yazdığımda 40-60 a gelsin alırız yazanlar vardı. Oralara gelsin, o zamanda 20TL den almaya çalışırlar. Ruhu ayı olan adam hisse misse alamaz. Ucuzun ucuzu vardır der alamaz. Ben de ucuz bulduğum yerden girerim, gerisine bakmam...
Eregliyi 7-8 tl den aldım, o günden beri trade ederek taşımaya devam ediyorum. En son 17 altına sarktığında %100 kredi ile aldım. Öle bir noktaya geldi ki hesabımda günlük trade etmeme izin vermiyordu. Aracı kurumla pazarlıklar, ek kredi sistemleri tanımlamalar, bankada ki fonları aracı kuruma alarak ek kredi limiti açmalar... O şekilde mala boğulmuştum ama niye boğulmiyim, di mi? Bedava mala hayır mı diyelim, 15'e düşebilir diye mi bekleyelim :)
Buralarda kendime nefes aldırmak adına mecburen kredileri sattım artık ama hepsini satmam. Eregli bu fiyatlara çok ucuz...
https://i.hizliresim.com/b4camgm.png
yonca saatlik formasyonda belirttiğim 9.45 üzeri günlük kapanışlara gerekli ,
düşeni kırarsa 9.60-65 takip ediceğimiz bant
altın kapılarımız kan oldu tayfuuuun :)
erdemir palası boğaları çifter çifter mezbahaya yolluyor :plc:
Boğaları lime lime doğrayıp parçapincik edip üüüle mezbahaya yolluycak sanırım pala
Dikkate aldığım 5 sayımdan 3ünün özeti aşağıda.
(aslında dün yayınlayacaktım ama mahallenin delisi ile uğraşmak istemedim)
SP500 sayımlarının en mantıklı görüneni mavi sayımı, Nasda.q sayımlarının en mantıklı görüneni ise siyah sayımı destekliyor.
Ben ise siyah sayıma daha yakınım. Ama diğerlerine göre de tedbirimi alıyorum.
NOT: TAM SAYIM İÇİN TÜM ETİKETLERİN BAŞINA 5.1 EKLEMEK GEREKİR
https://resimyukle.link/img/4Nei0z.png
Şimdilik uzak olasılık olarak düşündüğüm diğer iki sayımı ve daha da uzatan 3 sayımı yapıştırmadım çünkü yukarı yönlü çok fazla uzatan sayımlar.
Sayımı çok uzatan 5 sayımdan daha az uzatan 2 tanesi aşağıda. Şimdilik dikkate almıyorum. Durum değişirse tekrar dönerim. https://resimyukle.link/img/4NeYFi.png
140.50 üzeri saatlik de kalırsa Tup barı gönderirler piyasaya:)
şişst ..reis konuşuyor dikkat susun..:kahkah:şöyle bi eyt amariga desede şortları kapasak ne gözel olurdu:)
yakın vade kademeler sapık sapık yani...100 puan falan spread oluyor...bu ne lan? ilk kez mi vade sonu yaşıyorsun denyo PALA?
Aralık vade 1646 ilk kademe long pozisyonu açılmıştır. Düzeltme devam ederse 2. ve 3. kademelerle alım yapacağım.
bankalar ucuz diyoruz ama onlar için sadece ucuzluk yetmez...yabancıların gelmesi lazım...öyle bademlerin altına gireceği tahtalar değil onlar...yabancılarında gelmesi için ülkenin notu artmalı malum büyük fonların kuralları gereği belli not seviyesi üstündeki ülkelere giriyorlar ki bizimkisi ÇÖP style :he:
yabancı gelir ama vur kaç yapan hedge fonlar gelir onlarda zaten uzun soluklu kalmıyor...
bankalar için ülkede ciddi değişim lazım...o da kısa vadede zor...
ha yine yükseliyorlar ama ufak ufak...önceden GARAN dedin mi akan sular dururdu borsanın kralıydı...şimdi bak bir de bist100 zirveye 6.000 puan kalmış GARAN 12,40 lar dı zirvesi ama şimdi 9,40 ve ehil kehil yukarı gitmeye çalışıyor sanırsın %100 yaptı kısa vadede...
ama isterdim şahsen bankaların roket gibi gittiği gerçek bir ralli görmeyi...ama bana göre o iş ancak iktidar değişince olur...GARAN'ın buradan zirveye gitmesi de bişey değil yani hepi topu %30 daha gitse zirveye varacak zaten...biz ralli istiyoruz abi bankaların %100-200 primlendiğini görmek istiyoruz...
Erdoğan: (Osman Kavala Davası) AİHM'inkini de Konsey'inkini de dinleriz; dinledikten sonra da biz üzerimize düşeni yaparız, gereği neyse bunu yapacağız..
saatlikler ayvayı yemiş. günlük bar boyu da kısalıyor.
şort bölgesine epey yaklaştık veya tam oradayız. yarın kapanışta bakarız.
GARAN ve AKBNK %2,5 primli bist100 15 puan artıda...bunu da mı görecektik be :he:
eskiden olsa sırf şu 2 bankanın primiyle kafadan +1.000 yazmıştı...
reis bay bidona gömmedi vardır bir bildiği G20 de bişey isteriz ellehem
bugün vadenin son günü.UZLAŞMAYA uç noktadan girmek adettendir.Bu gün pek gevşeme olmasını beklemem.