Sayfa 191/1003 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    kimsenin dikkatini çekmemiş yazık...Neyse siz gidin Ereğli alın tavan yapcakmış
    Sindoma abi levyeyi benden önce vurmuş ereğli ye
    akşamda bana dikkat et levyeye dediydi.
    Hamdım Piştim Yandım

2. bilisiniz son zamanlarda koyine kafayı takmıştım....

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu iş kolay demiyorum hatta ayırıyorum bazen burada kavga ettiğim insanlar oluyor ,
    teknik 2 çizgi 2 indikatör olmadığını çok kere yazdım.
    oyunu okuyamadığın sürece teknik dediğin çizgiler bir yere kadar.
    saatlik formasyon grafı arkada 9.10 attım 9.40-45 hedef verdim git bak bakalım foruma veya kuşa kaç kişi görmüş bu formasyonu.
    dip not. okulunda okuyup kuş ta yazan emek hırsızları var burayı takip eden onlar benim grafları çalmayı sever .
    gelelim senin hodri meydanına , benden graf istiyorsun sen ne koyacan ortaya , senin graf nerede.
    yeri gelmişken, ben de övmeyi ihmal etmiyeyim seni
    tahtaları okuyuşunla tebrikleri hak ediyorsun

4. Ereğli shortların bir kısmını 38 kademe aşağıdan verdim...
    Diğerleri devam...

5. Yapı Kredi yatırım Tofaş için hedefi 73 TL ye revize etmiş..

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ereğli shortları da kapattım, shortla uğraşılacak bi gün değil, full banka devam, isctr bu kadar geride kalmayı haketmiyor, tavan olsa şaşırmam
    19.80 ler tutar zannetmiştim, basıp geçti hayvanlar, shortları taşısam eyiymiş

eregl-asels vd bilanço ilan edenlerden gelen eksileri banka alarak telafi ediyor.. bakalım senas sonu nasıl oynanacak, son saate kadar stand-by modunda kalır gibi gözüküyo şimdilik, garan-akbnk yüzde 2,5 oldu, bunu yüzde 4-5 yapabileceklerine pek ihtimal vermiyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İşte bunları buralarda mesela herkes geçmişe bakınca oo şuradan alınırmış diyebiliyor. Ama o nokta geliyor, fark ediyorsun, davul çalışyorsun, kimse alamıyor.

Çünkü bu millete ucuz mal satamazsın abi.

Çok iyi anladım borsanın psikolojisini.

VIOP'da sistem yapılamayacağına katılmıyorum. Yapacağım, ya da o sistem beni yapacak ama mutlaka bir şeyler olacak.
    VIOB da her nevi sistemi denedim.bana göre, en güzel işleyen ANA YÖNÜ TAHMİN EDİP, o yönde tek yönlü sistemle poz. almak...

3 hafta önce ,artık sadece long/flat olacağım demiştim...bu açıdan karlı oldu...kanımca hala long/flat iş yapar...BIST100 DE
    1485 altında ısrarlı kapanış olmadıkça LONG/FLAT...

KISA VADEDE ÇOK SERT YÜKSELDİK VE TÜM GÖSTERGELER AŞIRI ALIMDA. bir geri çekilme yakışır...veya 1485 e tekrar değmesi

8. Yoncayı da gelirse 9.70-9.80 seviyesinden şortlamayı düşünüyorum sindoma abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 191/1003 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •