Açıklanan zararı gerçekten dert etmemek lazım. Bu gün sıradan bir futbolcu için 2-3 yıl ödenen tutar 20-30 milyon liradır. Böyle büyük yatırımların er geç olumlu geri dönüşleri olacaktır. Sabırla bekleyen çorbayı içer.
Printable View
Açıklanan zararı gerçekten dert etmemek lazım. Bu gün sıradan bir futbolcu için 2-3 yıl ödenen tutar 20-30 milyon liradır. Böyle büyük yatırımların er geç olumlu geri dönüşleri olacaktır. Sabırla bekleyen çorbayı içer.
Güzel bir yazı (Yorumsuz)
http://www.hurriyet.com.tr/yenileneb...racak-40422384
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir
Bu günkü kapanış 4.38 civarı olsa bile yeterli .Yönü yukarı olur..4.50 civarı kapatırsada çok bekletmemiş olur grafik baya yukarıları gösteriyor....Tabi sığ ve mal toplu bir tahta...Sahibi ne derse o olur.. Şimdilik grafiği çok iyi işletiyor tahtacı......Y.T.D
Yazdığımda 4.36 -37 idi endeksin ekside olmasına rağmen beklediğimden iyi kapandı yarının iyi bir gün olacağını tahmin ediyorum ama sığ bir tahta tabi sahibi ne isterse o olur..
Çok teşekkürler sayın cefaks takası gönderiyosunuz her istediğimizde..Yatırım fin. olmasi takasta çok iyi ..
Kodesteydim
Bir kaç gün oldu çıkalı...
Sıra gelmedi buna..
Bugüne kısmetmiş...
Madem istediniz yapayım yorumumu
Ben hisse 3,5-2,5 lara düşer mi diye beklerken patron hisseyi 5 lere götürüyor...
Pehhhh
Patronun canı ne isterse o ....
Alsın turşusunu kursun hisselerinin
2017-2018 faaliyet karları açıklanınca görmek isterdim Patronun suratının halini...:thumbdown::28::shh:
saygılar/başarılar
Çok geçmiş olsun...
Çok merak ettim neden girdiniz kodese ''Hissedarları yanıltmaya teşebbüs cebren ve hile ile elindeki hisseleri ucuz fiyata sattırmak'' gibi bir suçlamaya muhatap olduysanız çok yazık olmuş. Ben şahsen sizi hiç dikkate almamıştım. Başkada dikkate alan olmamıştır. :):) ŞAKA ŞAKA
Artık size takılmayacağım. Maksat muhabbet olsun...Saygılar...Size de başarılar..
Patron EFENDİ
Yazılarıma çok kızdığını biliyorum...
Adamlarını üzerime salma...
Beni korkutamazsın/yıldıramazsın....
Gerçekleri haykırmaya devam edeceğim...
Patron EFENDİ
Sayılı gün çabuk geçer
Arnavutluk da devreye girsin faaliyet karı açıklandığında görüşeceğiz senle
Karşında olup yüzündeki o şaşkın ifadeyi görmek isterdim...
saygılar/başarılar
Bugün az,önce kapa kupon geri ödemesi haberi düşmüş, sanırım bu gün ve bu haftaki hareketin sebebi buymuş, eger yarına 4,60 üstüne atarsa alakası yok derim, yok tekrar 4,40 lara giderse sebep buymuş , oda gerçekleşti beklenti bitti anlarim, yorum yapacak varmı acaba,
İnsan korkuyor satarsam ya giderse diye, aslında beklentim 6 lar falan ama , 4 den almıştım, satıp çıkmak mi lazim acaba yoksa, yarin pişman etmez bizi umarım.
Hayat = Pişmanlıkların karesidir.
Kişisel olarak AYEN yorumum : Ayen güçlü yatırımlar yapan ve bu yatırımlarının karşılığını bir gün mutlaka alacak bir şirkettir. Bilançoya baktığımızda zararın kur farkından kaynaklandığını değerlendirebiliriz.
Buna rağmen özellikle Arnavutluk HES yatırımının tamamlanması ciroya olumlu katkıları ile birlikte zarardan kara dönerek temettü öder bir şirket haline geldiğinde değerini elbet bulacaktır. Halka açık kısmın neredeyse toplu olması anormal hareketler getirebilir. Baktığımızda işlem hacmi çok olmasa da artan bir trendde devam ediyor. Bir miktar yükselip satış gelebileceği gibi 6-8 TL bandına atma ihtimali gelebilecek bir haberle muhtemel olabilir. Kısmetten öte olmaz derler. Umarım herkesin gönlüne göre umduğu şekilde olur. Buranın borsa olduğunu unutmamak gerek. Bazen işler istemediğimiz şekle bürünebilir.
Kişisel amatör görüşlerimi paylaştım. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
ortak size katılıyorum arnavutluk konusunda kur konusunda ancak hissenin toplu olmasi patron kağıdı olmasi bazen risk olabiliyor. Hisseyi patron yukarı çekiyor çekiyor iste oralarda satmak lazım, daha fazla beklememek lazım, iki defa 5 üzerini gördü ilkinde hızla 3 lere düştü daha sonra, bilanço öncesi 5 lere getiriyorlar ve bilanço sonrası 4 lere indiriyorlar bir iki günde tekrar. Patron yukarı çıkarıp satarak bir kısmını aşağı bırakıyor , yani patron bu hissede ne derse o olur.
İki kez döndü bu kez kırabilir mi? Bakacağız. Arnavutluk'ta sona geliniyor. Bir de şuna bakmak lazım gerçekten hisse, toplu olarak patronda mı? Borsanın bu yönünü hep sevmişimdir. Bir gizem mutlaka vardır. Her şey matematik değildir.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
hüseyin türker diye bir şahıs ak yatırımdan aliniyor ve sanırım elinde 12 milyonnlottan fazla var.bu adam kimse işte...
Diğer konu birşey sorucam ortak sana bugün kapa haber düştü akşam itfa kupon geri odemesi, daha once de başka hisselerde şunu gördüm, kupon ödemesi öncesi hisse yukarı doğru bir hareket ediyor ve bu haber kapa düşünce ertesi gün hisse %5 gibi düşüyor, bugünlerde ki beklenti bundanmiydi acaba ki yükseldi, yarin yönü ne taraf olur sence, bu kupon ödemesi etkiler mi.
Hissenin düşmesini etkileyecek bir haber değil? işletmenin devamlılığı için nitelikli yatırımcıdan alınan borç paranın ödenmesi işleminden ibarettir. Güzel olan yanı ödenmesi tabii ki. Bahsettiğiniz yatırımcı (12 milyon lot sahibi) bence oldukça akıllı birisi imiş. Şuna inanırım bu tarz hareketlerin ardından sert yukarı yaparak dokunanın elini yakacak bir duruma gelebilir. Böylelikle almak ve satmak oldukça güçleşir bu da tahta yapıcının işini oldukça kolaylaştırır. İçinde yüksek risk barındırır bu durum. Eğer sürekli ekranı izliyorsanız yükseliş ve düşüşler ruh halinizi etkiler. Hissene güveniyorsan bir hedef belirleyip arkana yaslanacaksın hedefine geldiğinde daha gider mi? Boşver hiç bakmayacaksın. Sattığın kağıdı da takip listenden sileceksin. Alan hayrını görsün dersin olur biter. Akıl vermek haddime değil. Ben bu konularda oldukça acemi sayılırım. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bu hisse boğa tuzaklarını seven bir hisse dikkatli olmak gerekli. Analiz yapmak gerekirse 4,57 ile 5,00 TL arası müthiş dirençli bölge. Bu bölgeyi hacimle geçmesi gerekir ki bu aralar hacim artarak devam ediyor. 5,.00 üzerinde hisse rahatlar ve yükseliş hız kazanır diye düşünmekteyim.
%10 karla satıp çıktım, kalanlara bol kazançlar...
Bu hisse korkutuyor artik, uygun bir yerden vedalaşmak lazim haftaya artik, umar im satış fırsatı olur iyi bir yerden, cunki iki defa 5 üzerine atıp şelale gibi döküldü aşağıya...
Bu hissede uzman kesilmiş arkadaşlar beklentiyi Arnavutluk projesinin bağlamış. Arnavutluk projesi gerçekten 1.5 milyara ulaşmış bu yüklü flnans borcu eritmeye yetecek bir kaynak sağlayabiliyor mu?
Şuan şirket özsermayesi 200 milyon ama piyasa değeri 800 milyon. Hisse defter değeri 1.20 buna karşı piyasa işlem flyatı 4..50 civarı
Bugunku ciro miktarı ve faliyet karı ortada. Peki bu Arnavutluktaki sihirli projesi bittiğinde, şirket cirosu ve faliyet karı ne kadar olacak?
Mevcut borçlar cironun kaç katı, şirket net faliyet karının kaç katı? Bedelli, tahsislı sermaye artışı gibl alternatşf nakit kaynakları bulmadan şirketin bu dovlz bazlı yüklü borçları eritmesi mümkün mü?
bu konu son günlerde iyiden iyiye dillendirildi, ya bu konuşmalar patron adamları veya gerçekten doğru söyleniyor, işin ilginci hissenin %52 si patronda hali hazırda, genelde bu hisseler patron ne isterse oraya gider, patrondan başka tahtayı sallayacak 4 altına indirecek yok gibi, istese hisseyi tavan tavan yapıp 10 lirada yapar ,cunki kimsede pek mal yok, kapi gibi akyatirimda 13 milyon lot var, is yatırımda 3,5 milyon lot var, ve hergun bakıyorum aylardır hatta bir yıldan fazladır hic satmıyorlar satan olurasa alıyorlar,
Söylenilenler doğruysa hisse çok pahaliysa ve son günlerde nitekim hep konuşuluyor bu, doğruda olabilir bu. Benim 20 bin lotum var maliyet bir yildir 4 lira yaklaşık %15 kardayım ciksammi diye düşünüyorum, hisse 5 liradan 3 liraya gittiğinde de burdaydim.5 üzerini geçemiyor buda gerçek.bu konuşulanlar beni açıkçası tedirgin etti, dedimya patron yoksa bizlerdeki mali almak için boyle buralara yazdırıp korkutup sattirmakmi istiyor, hisse tam yukarı veya aşağı kırılma noktasında sanırım, çıkarsa 8 liraya da gider, düşerse en fazla 3,50 civarı onuda sanmam ama yinede bilemiyorum.
Peki buna bir aciklamasi olan var mi burda.
Hayırlısı olsun. Dediğim gibi bir hadefin olmalı. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayeni bist 30 ,50 100 den çıkarıyorlar.hisse bu haber üstüne çıkışa geçti. Haberi okuyunca bugün eyvah simdi 4 altına iner diye düşünmüştüm, patron sağolsun, patron hissesi olunca boyle işte, takmıyor haber falan. ilginc keske tekrar hepsine alsaydım diyorum bugün 4,50den satardım, yine 12 bin lot almıştım 4,26 dan bugün ortalama 4,49 ile sattım allah bereket versin, kalanlara bol kazanç.