Sayfa 18/394 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 137 - 144 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Kodesteydim
    Bir kaç gün oldu çıkalı...
    Sıra gelmedi buna..
    Bugüne kısmetmiş...

Madem istediniz yapayım yorumumu
    Ben hisse 3,5-2,5 lara düşer mi diye beklerken patron hisseyi 5 lere götürüyor...
    Pehhhh
    Patronun canı ne isterse o ....
    Alsın turşusunu kursun hisselerinin
    2017-2018 faaliyet karları açıklanınca görmek isterdim Patronun suratının halini...

saygılar/başarılar
    Çok geçmiş olsun...
    Çok merak ettim neden girdiniz kodese ''Hissedarları yanıltmaya teşebbüs cebren ve hile ile elindeki hisseleri ucuz fiyata sattırmak'' gibi bir suçlamaya muhatap olduysanız çok yazık olmuş. Ben şahsen sizi hiç dikkate almamıştım. Başkada dikkate alan olmamıştır. :):) ŞAKA ŞAKA
    Artık size takılmayacağım. Maksat muhabbet olsun...Saygılar...Size de başarılar..

2. Patron EFENDİ
    Yazılarıma çok kızdığını biliyorum...
    Adamlarını üzerime salma...
    Beni korkutamazsın/yıldıramazsın....
    Gerçekleri haykırmaya devam edeceğim...
    Patron EFENDİ
    Sayılı gün çabuk geçer
    Arnavutluk da devreye girsin faaliyet karı açıklandığında görüşeceğiz senle
    Karşında olup yüzündeki o şaşkın ifadeyi görmek isterdim...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Patron EFENDİ
    Yazılarıma çok kızdığını biliyorum...
    Adamlarını üzerime salma...
    Beni korkutamazsın/yıldıramazsın....
    Gerçekleri haykırmaya devam edeceğim...
    Patron EFENDİ
    Sayılı gün çabuk geçer
    Arnavutluk da devreye girsin faaliyet karı açıklandığında görüşeceğiz senle
    Karşında olup yüzündeki o şaşkın ifadeyi görmek isterdim...

saygılar/başarılar
    sen konuş birader, sen konuştukça hisse coşuyor...

6. Bugün az,önce kapa kupon geri ödemesi haberi düşmüş, sanırım bu gün ve bu haftaki hareketin sebebi buymuş, eger yarına 4,60 üstüne atarsa alakası yok derim, yok tekrar 4,40 lara giderse sebep buymuş , oda gerçekleşti beklenti bitti anlarim, yorum yapacak varmı acaba,

İnsan korkuyor satarsam ya giderse diye, aslında beklentim 6 lar falan ama , 4 den almıştım, satıp çıkmak mi lazim acaba yoksa, yarin pişman etmez bizi umarım.

7. Hayat = Pişmanlıkların karesidir.
    Kişisel olarak AYEN yorumum : Ayen güçlü yatırımlar yapan ve bu yatırımlarının karşılığını bir gün mutlaka alacak bir şirkettir. Bilançoya baktığımızda zararın kur farkından kaynaklandığını değerlendirebiliriz.
    Buna rağmen özellikle Arnavutluk HES yatırımının tamamlanması ciroya olumlu katkıları ile birlikte zarardan kara dönerek temettü öder bir şirket haline geldiğinde değerini elbet bulacaktır. Halka açık kısmın neredeyse toplu olması anormal hareketler getirebilir. Baktığımızda işlem hacmi çok olmasa da artan bir trendde devam ediyor. Bir miktar yükselip satış gelebileceği gibi 6-8 TL bandına atma ihtimali gelebilecek bir haberle muhtemel olabilir. Kısmetten öte olmaz derler. Umarım herkesin gönlüne göre umduğu şekilde olur. Buranın borsa olduğunu unutmamak gerek. Bazen işler istemediğimiz şekle bürünebilir.
    Kişisel amatör görüşlerimi paylaştım. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Hayat = Pişmanlıkların karesidir.
    Kişisel olarak AYEN yorumum : Ayen güçlü yatırımlar yapan ve bu yatırımlarının karşılığını bir gün mutlaka alacak bir şirkettir. Bilançoya baktığımızda zararın kur farkından kaynaklandığını değerlendirebiliriz.
    Buna rağmen özellikle Arnavutluk HES yatırımının tamamlanması ciroya olumlu katkıları ile birlikte zarardan kara dönerek temettü öder bir şirket haline geldiğinde değerini elbet bulacaktır. Halka açık kısmın neredeyse toplu olması anormal hareketler getirebilir. Baktığımızda işlem hacmi çok olmasa da artan bir trendde devam ediyor. Bir miktar yükselip satış gelebileceği gibi 6-8 TL bandına atma ihtimali gelebilecek bir haberle muhtemel olabilir. Kısmetten öte olmaz derler. Umarım herkesin gönlüne göre umduğu şekilde olur. Buranın borsa olduğunu unutmamak gerek. Bazen işler istemediğimiz şekle bürünebilir.
    Kişisel amatör görüşlerimi paylaştım. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    ortak size katılıyorum arnavutluk konusunda kur konusunda ancak hissenin toplu olmasi patron kağıdı olmasi bazen risk olabiliyor. Hisseyi patron yukarı çekiyor çekiyor iste oralarda satmak lazım, daha fazla beklememek lazım, iki defa 5 üzerini gördü ilkinde hızla 3 lere düştü daha sonra, bilanço öncesi 5 lere getiriyorlar ve bilanço sonrası 4 lere indiriyorlar bir iki günde tekrar. Patron yukarı çıkarıp satarak bir kısmını aşağı bırakıyor , yani patron bu hissede ne derse o olur.

Sayfa 18/394 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •