Sayfa 19/394 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 145 - 152 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ortak size katılıyorum arnavutluk konusunda kur konusunda ancak hissenin toplu olmasi patron kağıdı olmasi bazen risk olabiliyor. Hisseyi patron yukarı çekiyor çekiyor iste oralarda satmak lazım, daha fazla beklememek lazım, iki defa 5 üzerini gördü ilkinde hızla 3 lere düştü daha sonra, bilanço öncesi 5 lere getiriyorlar ve bilanço sonrası 4 lere indiriyorlar bir iki günde tekrar. Patron yukarı çıkarıp satarak bir kısmını aşağı bırakıyor , yani patron bu hissede ne derse o olur.
    İki kez döndü bu kez kırabilir mi? Bakacağız. Arnavutluk'ta sona geliniyor. Bir de şuna bakmak lazım gerçekten hisse, toplu olarak patronda mı? Borsanın bu yönünü hep sevmişimdir. Bir gizem mutlaka vardır. Her şey matematik değildir.
    Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    İki kez döndü bu kez kırabilir mi? Bakacağız. Arnavutluk'ta sona geliniyor. Bir de şuna bakmak lazım gerçekten hisse, toplu olarak patronda mı? Borsanın bu yönünü hep sevmişimdir. Bir gizem mutlaka vardır. Her şey matematik değildir.
    Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    hüseyin türker diye bir şahıs ak yatırımdan aliniyor ve sanırım elinde 12 milyonnlottan fazla var.bu adam kimse işte...

Diğer konu birşey sorucam ortak sana bugün kapa haber düştü akşam itfa kupon geri odemesi, daha once de başka hisselerde şunu gördüm, kupon ödemesi öncesi hisse yukarı doğru bir hareket ediyor ve bu haber kapa düşünce ertesi gün hisse %5 gibi düşüyor, bugünlerde ki beklenti bundanmiydi acaba ki yükseldi, yarin yönü ne taraf olur sence, bu kupon ödemesi etkiler mi.

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    hüseyin türker diye bir şahıs ak yatırımdan aliniyor ve sanırım elinde 12 milyonnlottan fazla var.bu adam kimse işte...

Diğer konu birşey sorucam ortak sana bugün kapa haber düştü akşam itfa kupon geri odemesi, daha once de başka hisselerde şunu gördüm, kupon ödemesi öncesi hisse yukarı doğru bir hareket ediyor ve bu haber kapa düşünce ertesi gün hisse %5 gibi düşüyor, bugünlerde ki beklenti bundanmiydi acaba ki yükseldi, yarin yönü ne taraf olur sence, bu kupon ödemesi etkiler mi.
    Hissenin düşmesini etkileyecek bir haber değil? işletmenin devamlılığı için nitelikli yatırımcıdan alınan borç paranın ödenmesi işleminden ibarettir. Güzel olan yanı ödenmesi tabii ki. Bahsettiğiniz yatırımcı (12 milyon lot sahibi) bence oldukça akıllı birisi imiş. Şuna inanırım bu tarz hareketlerin ardından sert yukarı yaparak dokunanın elini yakacak bir duruma gelebilir. Böylelikle almak ve satmak oldukça güçleşir bu da tahta yapıcının işini oldukça kolaylaştırır. İçinde yüksek risk barındırır bu durum. Eğer sürekli ekranı izliyorsanız yükseliş ve düşüşler ruh halinizi etkiler. Hissene güveniyorsan bir hedef belirleyip arkana yaslanacaksın hedefine geldiğinde daha gider mi? Boşver hiç bakmayacaksın. Sattığın kağıdı da takip listenden sileceksin. Alan hayrını görsün dersin olur biter. Akıl vermek haddime değil. Ben bu konularda oldukça acemi sayılırım. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Bu hisse boğa tuzaklarını seven bir hisse dikkatli olmak gerekli. Analiz yapmak gerekirse 4,57 ile 5,00 TL arası müthiş dirençli bölge. Bu bölgeyi hacimle geçmesi gerekir ki bu aralar hacim artarak devam ediyor. 5,.00 üzerinde hisse rahatlar ve yükseliş hız kazanır diye düşünmekteyim.

5. %10 karla satıp çıktım, kalanlara bol kazançlar...

6.  Alıntı Originally Posted by boğarlıyatırım Yazıyı Oku
    %10 karla satıp çıktım, kalanlara bol kazançlar...
    ortak sen sattıysan bir bildiğin vardır diye düşünüyorum boş adam değilsin bu hisseyi iyi tanıyordun.

Bugün 4,53 altına vermezler gibi görünüyor sin 10 dk da

7.  Alıntı Originally Posted by boğarlıyatırım Yazıyı Oku
    %10 karla satıp çıktım, kalanlara bol kazançlar...
    hayırlısı olsun, güle güle harca....bende haftaya 4,60 gibi görse vereceğim niyetine girdim yavaş yavaş.

8. Bu hisse korkutuyor artik, uygun bir yerden vedalaşmak lazim haftaya artik, umar im satış fırsatı olur iyi bir yerden, cunki iki defa 5 üzerine atıp şelale gibi döküldü aşağıya...

Sayfa 19/394 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •