Hisse PD/DD
ISCTR : 0.62
GARAN : 0.69
AKBNK : 0.59
VAKBN : 0.69
YKBNK : 0.74
HALKB : 0.80
Printable View
Hisse PD/DD
ISCTR : 0.62
GARAN : 0.69
AKBNK : 0.59
VAKBN : 0.69
YKBNK : 0.74
HALKB : 0.80
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=698
Ayetullahta ben oluyorum. :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=711
Sayfanın ortaları 5686 no:lu gönderi tarih 10.08.2022 hisse 5,61. daha sonra verilen temettü arındırılmış şekilde hisse 12 eylül de 12,53 gördü.
Sonra o ara yazıları tek tek okuyabilirsiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=728
Sayfanın en altı zaten buna yorum yok.Seviyeli Mükemmel bir analiz olmuş.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=734
SAyfa sonlarına doğru 3 hafta sonra 12,53 görülecek olan hissede 7,56 da net bir telkin geliyor. :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=736
Hemen sayfanın en üstü peş peşe iki yorum. Ayetullah ben oluyorum.:) Vatandaşa bir kez HANs dedim çemkirmediği şekil kalmadı.
Bir de vatandaşa teşekkür edecekmişim gördüğünüz gibi mükemmel dünya üstü finansal analizleri için.
Ve sayfanın altında daha önce bir kez yazdığım bir yazıyı alıntılamış uyarı yapmışım.Sonra çok değil 3 hafta içinde o Eylül şelalesi olmuş.
Ve bu arkadaştan arada sayfaları okuyun yazdıklarını gelinen noktada bir sürü hakaret yazısı yazılmış tarafıma ve hala bu kişi herşeyi bilmiş bizde Ayetullah olmuşuz. :)
O yüzden hiçkimse kusurabakmasın ben olması gerektiği gibi adil bir şekilde korunmuş olsam zaten tasvip etmeyeceğim şekilde kendi haklarımı savunmak durumunda kalmazdım.
Yani şu an takınılan sevimli tavırlara kanmayın.
Sayın yönetim sözverdim ama öyle yazılar var ki en azından bu kadarını yapmadan duramadım. :)
Sayın Zdx aslında Türkçede bir söz vardır , herkes kimin ne MAL olduğunu çok iyi biliyor , ama maalesef site yöneticileri ya siyaseten yada işlerine öyle geldiği için bilmemekte ısrar ediyor. Siz konunuzda çok haklısınız. Bu zat banada çok hakaret etti ve site yönetimi bunları görmemezlikten geldi. Adaletin kılıcı keskindir ben gerekli mercilere gerekli bildirimleri yapacağım. Site yönetiminin bundan kuşkusu olmasın.
Herşeyi sadece kendisinin bildiğini düşünen, yazı yazdığı topikleri sahiplenip başka yazılara/paylaşımlara tahammül edemeyen o kişi bana da burada bir çok kere hakarette bulundu, açığa satışla ilğili bir çok paylaşımı bilgisiz/deneyimsizliğinden dolayı sürekli eleştirdi, paylaşımlarımla diğer yatırımcıların yararlanmasını engelledi, Burada moderatöre ve site sahibine yazdım, ama yanıt alamadım, o kişinin hep korunduğunu gördüm, devam etseydi bende suç duyurusunda bulunacaktım,
Değerli @Zdx ve başka 2 arkadaş ile bu konuda çok yazıştık, site yönetiminin adil davranmayarak o Platin Üye ye ceza vermediğine bir çok kere şahit olduk!
Beni sikayet ettigin zat yazdiklarina itiraz etmisti!!! Bu forumda 20 kisi daha ayni sekilde sebep-sonuc iliskisi kurmana, sermaye piyasalarini Aciga-Satisa indirgemene itiraz etti. Yoksa koyulan dataya kimsenin itirazi olamaz, hatta bu hakkini ben gecmiste savunmusum millet niye koyuyorsun dediginde.
Philip Capital'den araci kurumun parasi ile gunluk islem yapiyorsun. Pek anlami olmayan verileri israrla 50 topige koyup onemliymis gibi gostererek neyi nasil manipule etmeye calistigini bilemem. Birsey manipule ediyorsun demiyorum, ama 3-5 ay ekrana bakan birisinin aciga satisin 30 hisselerinin fiyatlamalarini etkilemekten ziyade, fiyatlamalarin sonucu oldugunu anlayacak kapasitede olmamasi beni tereddutte birakiyor. Daha once gel iddiasina girelim deneyelim dedim, kabul etmedin.
Admin bu yaziya niye ceza versin. Borsanin aciga satisa indirgenmeye calisildigi her yazinin altina da yazarim gorursem.
Hep degisimi savundum, hep guzel gunler gelecek dedim hem halkim hem borsacilar icin... ama ayni-tas-ayni-hamam. Halbuki simdi gelecege umutla bakiyor olacaktik.
Yeni bir donem artik. Artik burda yatirimla hicbir isim olmaz. BofA usulu olmayan para ve olmayan mal ile islem yapacagim. Koyun-bacak.
Yolun açık olsun robot işlem filan yapacaksan elin taşı kuşu kredisi filan bize de öğret üstat bak hala müzikal dernek kurma telaşım var para lazım son çare mektup yazmak zenginlere …
Alın teriyle trade edip stabıl artan geliri robotla yakalamak isteriz nispeten
Hayırlı kazançlar bol şans 666
2 milyon dolar lazım bu parayı Özkaynak ile değil elin yalı elin kuzuydu koyunu ile kazanabiliriz ama ponzi olmaz adamın parasını aldıysak namusla trade etmek şart banka kredisi alıp bastıranlar ödemeyen yurtdışına kaçanlar veya şntşhar edenler de çok duyduk , namus ve dürüstlük en önemlisi bu dünyada !!!
Paramla İstanbul Kemerburgazdan 1 bahçeli daire zor alıyorum sınırlı teknoloji ve ekiple halk eğitim merkezleri misali merdiven altı müzik akademisi veya okulu ,kurmak istemiyorum
Bir 2 sistem önerdiler baktım bist 100 uygun değil hayır dedim 15 dk grafikte aslında trade edilse ciddi kar almak mümkün hacimli tahtalardan !
Sanırım 666 ile yollarımız kesişiyor ben de dede baba mirası bekleyip 60-70 yaşıma gelene kadar ELİN PARASIYLA trade etmek veya bankadan kobi destek kredisi akıp ticari bir dahiyane iş planı yapmaktan başka çarem kalmadı ,
Dedem de babam da ölümsüz insanlar açıkça para beklentim sanat için sadece sanat için amaç o …. Garip şekilde miras torunlara kalacak diye korkuyorum , onlar da sanatı kuşa benzetir umursamaz ise anlamı da olmayacaktır , zaten Mehmet Şimşek ciddi vergi korsa devlete kalır müzik işim yine 2030 senesine kadar ötelenir sinir bozucu olaylar neticede …
Benim yaş oldukça ilerledi ,para ile gülünç bir ilahi imtihanım var maalesef , mevcut sanat okul bünyelerinde eğitim vermek de bir opsiyonum olacak hayırlısı artık … imza atamadık sektöre bir türlü :::(((
İsctr den bir araba parası kazanınca çok sevinen insanlar oluyor ben aza hiç sevinemiyorum bir sound record mixer mastering ve editor odası ve ses kayıt odası maliyeti 250.000 dolar oldu arkadaşlar inşaat + kurulum fiyatı …
Allah başka dert vermesin.
Haklısın Allah çocuk çocuğa dert vermesin sağol,
Bu hafta pala 5250 gösterip 4750 düşürecek sentimenti var %80 profesyoneller bunu düşünüyorsa tersini 5500 çıkartıp 5000 kadar da satabilir pala her b…kuuu daha iyi biliyor milletten …
Bakalım nolcak
tahtaci mal alana acimaz, 1 ay gecirir, sonra unutur
tahtaci mal satana da acimaz, 1 ay gecirir, sonra onu da unutur
basarinin sirri aslinda cok basit; cunku tahtaci bir ay sonra unutuyor
ben zaten borsadan hiiiiic anlamam
hep yazmisimdir bunu
acemi sansi diyelim, yaklasik 27 yillik acemi :whistling:
yani şimdi pazartesi ne bekleyelim ?
2 tez var çarpışan 5250 direnç kesin döner diyorlar yarı malınızı orda satın 4800 bekleyin diyorlar
Diğeri şarşıtıcı bir 5500-6000 bam bam hareketi olursa malsız kalmayın diyorlar
Yatay olsun bizim olsun 25 senedir talip ederim bist 100. 2001 ve 2008 %70 ve % 60 tl bakınca düşüşlerde içindeydim uzun dönem işlem yapmadım borsa TÜRKİYEDE kaotik işler 6000 gider döner 2024 3800 düşer bu hep yaşandı
Özetle koşa vade al sat sat KAÇ git maalesef türkiyede hep işe yaramıştır al unut bekle ülkesi değiliz ben uzun vade bankalardayım ama onlara da çakarlarsa acımazlarsa 6 ay 1 sene 2 sene sonra % 60 düşüşler olursa şaşırmam !!!
Bu hafta gap kapar inşallah ne diyelim bence temmuz ağustos kadar gap kalmaz iş bankası 14 tl üstü gider havası var bu hafta 12.50 tl açılıp 13.30 bekliyorum ama emin değilim GELECEĞİ bilemeyiz YTD .
12.50 direnç sağlam çıkarsa 11.20 kadar satabilirler de!!!!
şuan bu hissenin en kötü 27 tl olması gerekiyor . ben iskontolu olduğunu düşünüyorum ama daha ne kadar böyle sürer bilmiyorum . çünkü ülke böyle garip ... birilerinin canı ne zaman isterse o zamana kadar böyle gidecek.
Bankaların daha çok trade için tercih edilmelerinin sebebi çok fazla hisseleri olması mıdır?
Ben isc'yi yıllarca toplayacağım diyen biri saf mıdır?
Teşekkürler cevaplar için şimdiden.
https://www.msn.com/tr-tr/yasam/seya...07f3fe21&ei=12
Mesela bu habere niye bloomberght de yer verilmiyor.
Dünya uyandı aslında 22 yüzyılda Çin ABD ab ötesinde ortak para biriminin alt yapısı hazırlanıyor
Doların ve ABD hegomanyasıjın devri kapandı ABD halkı ve dünya barışı için güçler birliği şart ABD liderliği için resmî bir teşekkürü ise mağdur halklar ABD askeri operasyonları yüzünden Irak Vietnam Afganistan ve Afrika’da pek de candan edemezler ABD ye teşekkür ederiz doların devrini kendi dış politika ayakları ile dünyada kendileri polis ve askeri zorba politikaları ile iyice nefret ederek olanaksız hale getirdiler
Öyle yanlış politikalar izledi ki ABD çini dört güç yapmakla kalamadı çok kutuplu bir dünya kurdu be kendi gücünün dinamiklerini yok etti aslında Çin’e meydan okumasa bile askeri ekonomik gücünü paylaşarak genişletebilirdi şu an 1990 lardan daha zayıf kalan bir ABD dış politikası ve doları var bence yapılması gerekenler yapılmadı
Tayvan’ı paket yapıp çüne elbette veremez çoğu konuda düşmanlaştırıcı askeri poltikalar zaten askeri silah endüstri çıkarı mi politik zemin kaybı gerçeklik mi tartışmalı konular var
Çin Afrika’yı ve Ortadoğu’yu hatta İsrail’i ABD elinden aldığı gün ABD dünyada artık süper güç olma unvanını da kaybedecektir
İlk uyarı dolar ile gelir ÇİN -Rusya Afrika ve Ortadoğu’ya yerleşir o zaman burda konuşuruz 40 sene sonra belki de başka konuları …
Ben dolara keyfimden karşı değilim ülkeme 2 milyon ABD turisti bile gelip nakden katkı sunmuyorsa dolarla en ufak çıkarım bile yoksa ne
Halt etmeye taşıyorum hamal gibi Meksika olsak Kanada olsak 🇨🇦 Meksika 🇲🇽 dolara bakışım farklı olurdu rızkımı ABD vermiyorsa dolar aşkı nedendir ???
LA FONTAINE den masallar. Amerikan hegemonyasının yıkıldığını torunlarınızın torunları görür belki, o da bir ihtimal. O değil de yarın piyasanın nasıl olacağını saat 24:00 da USD açılışı bir nebze belirler diye düşünüyorum. Bakalım herkes dolarlarını satıp borsaya koşacak mı ? izleyelim ve görelim.
Masalı S.G A.Y T.Ş D.A A.K B.A M.M Ö.D dinleyenlere sormak lazım.
Kim neyi görür bilmem ben en az 2 senedir birilerinin yanlış konuştuğunu birilerininde masallara kanarak onların peşinden gittiğini bilirim gerisini de anlamam.
Çok değil bu topicte Naci Ağbal dan sonra neler konuşulduğunu ben çok iyi biliyorum. Benim pozisyonum full borsa idi. Gördük sonra ne olduğunu kimin ne kadar kazandığını.
Benim en sevdiğim Ardensenden masallar anlatıldığı zamanlardır. Çünkü ;
En iyi mal en ucuz fiyata ancak birileri o masalları dinlerken alınır.
Herkesi de o masallara kanmayın diye uyardığım için benim vicdanım rahat.
Abi hegemonyası yıkıldı kardeş sen masal dünyasına yaşamaya devam et Çin Rusya dünya savaşı çıkartsa ABD diye bir ülke kalır kalır ama 3 eyaletten oluşur .
Dünya savaşı çıkmasın diye Rusya’ya kaç tane yaptırım yapabildi ABD hegemonya imiş senin gibi ABD ti dev aynasında görenler yüzünden Türk milleti doları bi bok zannediyor zaten dolar da ABD fe kusura bakma korkuluk gibi bir güce dönüşecek silahlı gücü zayıflıyor ABD nin bu istihbaratınız yok ..
Abd bizi yönetiyorsa dünyayı yönetiyorsa hadi her istediği işi yapsın da görelim saçma sapan abd avukatlığı yapmayın gidin abd de kariyer yapın da anlayın gerçekleri !!!
And ye sadece insan hakları ve demokratik değeri için saygın duyun parası ve gücü olduğu için değil bu akıl tutulması güce tapınmacılıktır ben güce saplantılı insanlara değer vermem ancak acırım
Gerçekleri söylemek lazım abd kendisi de biliyor zayıfladığını görece dünyanın aradaki farkı kapandığını
1980 lerde Çin bir basit 3 dünya ülkesinden halliceydi Hindistan’dan beterdi şimdi abd ye kafa tutar oldu 30 seneye kadar Hindistan ekonomisi abd ti geçerse ben de fark kapanmaz diyenlere çok çok güleceğim teknolojisi asker anlamda Rusya ve çinin geride ama fark da kapanıyor ekonomide zaten ab Çin Rusya ilerde …
Hegemonya göremiyorum CİA bile bunu savunmuyor CİA DYEMİYOR BİZ FARK ATTIK 200 sene diye …
Abimin sirketine algo yazdiriyorum, maliyetim yok yani. Bu hafta araci kurumlar ile teknik detaylari gorusecegim. Ustune ustluk yok saydigim 4 dolardan once satmayacagim Halk Bankasi hisselerimi teminat gostererip mal tasimadan kendim islem yapacagim. Dedelerin son kullanma tarihi dolup hukumet gitmeden bir kurus parami tutmam da getirmem de. Bitti. Evlerimizin fiyati bile 3 kat artmis Ruskiler sayesinde 1 senede, yatirim yerine uckagatcilik uzerine kurulu bir duzende parami korumaya calismakla ugrasamam.
Belirtmek isterim ki para kazanma derdi yok, zevkine. Bu islerle ugrasanlar profesyonel, iki tarafli islem yapiyorlar. Duzenli bir gelir olacak diye dusunuyorsan hayal kirikligi ile sonuclanir benim kanaatimce bizim gibi amatorler icin. Benim boyle bir derdim yok. Yatirim yapiyorsan orta vadeli dusunmek en iyisi gibi. Senin de gonlune gore versin Deniz kardes.
Bankalar ekonominin aynasidir. Sermaya piyasalarinin, yani paranin, en cok isi para olanla, yani bankalar ile ilintili olmasindan daha normal ne olabilir.
Likidite olmasinin sebebi de yine para ile ugrasanlarin (faiz, kredi, swap, vs) bankalarda pozisyonlari, teminatlari, varliklari olmasidir.
Toplayip toplamamak sahsi kararin, herkezin finansal durumu sartlari degisik, bankalar hicbir sekilde buralari haketmiyor, ama hukumet degismeden getirilerinin sanayiden daha fazla olacagini dusunmuyorum sahsen. Her zamanki gibi tek hisse yerine fazla yayilmadan torba yapmak (1 banka, 1 kus, 1 tech vs) yatirim icin en iyisidir. En azindan bir sektor tokezlediginde psikolojik olarak destek olur. Koyun-bacak.
Senin zaten bir Algo yazabilecek kapasiten yok boşa kendini yorma.Madem paran çok Algo yazdık diye ortalıkta gezen çok adam var bastır parasını al. Ha bu arada bir Algo yalanıdır gidiyor Bofa & YKB işi algo falan değil zaten.Sen de bunu kavrayabilecek bilgi düzeyinde değilsin hiçbir zamanda olamayacaksın.
Not: Ağlanıyordun kuş ta pandemiden önce 23 ler. Vicdanım el vermedi 40 olacak yazdım özeline.Bana mal mı pazarlıyorsun yazdın.Gördün mü mal pazarlamayı?Sen bir de benim gibi birine teşekkür edeceğine bu topiclerde saygısızlıklar yaptın.Kazık mı çakacaksın bu dünyaya.Ben sana hakkımı helal edecekmiyim?Git şimdi istediğin Algo yu yazdır seni kurtarsın.Yok gelmezmiş şunu yapmazmış yok oymuş yok buymuş mübarek Türkan Şoray kanunları maşallah. Kaç kez yapmam dediğin neleri yaptığını biz çok gördük bu topiclerde hala kayıtlı kuyutlu duruyor.Sanıyorsun ki millet saf esas derdin ne anlamıyor. Hisse nette sadece kafa ütülüyorsun yıllardır.
Nick değiştir nick tek kurtuluşun bu. Candyshop kankana da selam söyle
Zdx hocam
Burda hic yokken , isbankasina el konulacak diye kampanya düzenleyen insanlara korktup elindeki hisseleri sattirmaya yönelik yazan takım vardı,
Seninde cevaben hicbirsey olmaz postun,
simdi bulamiyorum, adamlar twittere cevirdi burayi akılları sıra yazılan postlar arada kaybolsun diye
Sana zahmet onun öne alsana,
Sürec seni yine hakli cikardi :))
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=196&p=6434505
Linki de bu. Emrin olur Sayın Dvk_Psh. İyi ki sende varsın buralarda. Benim açıkçası çokta bir şey yaptığım yok burada.
Dış seslerden arınan biraz tecrübeli biri zaten böyle düşünür. Ama sosyal medya falan zehri alanın işi zor bu piyasada.
Robot işlemlerle alakalı açıklamalar için sağolun ..
Dolar bu seviyelerde hareketine başladığı için ciddi bir banka fiyatlaması bekliyorum ..
Hayırlısı artık
Ya sen o kişi değilsin ya ayrı bir dünyadasın. Hatta dahasını bile sana ne dediğimi bence çok iyi hatırlıyorsun. Aynen öyle ben kuşun ciğerini bilirim şu kadarlık mal taşıyorum falan fıstık bu şartlarda 40 olması çok zor da dedin.İşim yok bunca yaptıklarından sonra senin 3-5 yıllık mesajını saklıcam.Yalan mı söylüyorum?Sorması ayıp neyime faydası olur ki yalan söyleyeyim.Hatta o ara pandemiden önce çok iyi performans göstermedi çevremdeki güvendiğim abilerime de fikir sorduğumu ısrarla 40 ları bekle dediklerine kadar dedim sana.Ben seni kestim attım hayatımdan ama anlamadın.O yüzden sana tavsiyem burada sadece hisse ile ilgili yaz ekstra ne yazsan dibine kadar irdelerim.Nokta.
Huyumu da bilen bilir reel hayatımda.Ben başkalarına benzemem.
Bir ithamda bulunuyorsan onu ispatlayacaksin. Ispatlayamiyorsan susacaksin.
Ben gencim, ne dedigimi de, ne yaptigimi da cok iyi biliyorum o mesajlari gormeden. Ama sen devamli hakkimda zirvalayip duruyorsun. Lutfen muhatap olma.
Ben sana başka şeylerde yazdım özeline öyle ki :
Öyle bir kişiye ayetullah yazdığında ona k.für etmiş gibi olmuş olacağına kadar sen farkındasın. Muhatap olmam merak etme. Hisse ilgili yaz ne yazarsan yaz bana ne. Benim burada kimseye de yazı yazma demek haddime değil.