Yolun açık olsun robot işlem filan yapacaksan elin taşı kuşu kredisi filan bize de öğret üstat bak hala müzikal dernek kurma telaşım var para lazım son çare mektup yazmak zenginlere …
Alın teriyle trade edip stabıl artan geliri robotla yakalamak isteriz nispeten
Hayırlı kazançlar bol şans 666
2 milyon dolar lazım bu parayı Özkaynak ile değil elin yalı elin kuzuydu koyunu ile kazanabiliriz ama ponzi olmaz adamın parasını aldıysak namusla trade etmek şart banka kredisi alıp bastıranlar ödemeyen yurtdışına kaçanlar veya şntşhar edenler de çok duyduk , namus ve dürüstlük en önemlisi bu dünyada !!!
Paramla İstanbul Kemerburgazdan 1 bahçeli daire zor alıyorum sınırlı teknoloji ve ekiple halk eğitim merkezleri misali merdiven altı müzik akademisi veya okulu ,kurmak istemiyorum
Bir 2 sistem önerdiler baktım bist 100 uygun değil hayır dedim 15 dk grafikte aslında trade edilse ciddi kar almak mümkün hacimli tahtalardan !
Sanırım 666 ile yollarımız kesişiyor ben de dede baba mirası bekleyip 60-70 yaşıma gelene kadar ELİN PARASIYLA trade etmek veya bankadan kobi destek kredisi akıp ticari bir dahiyane iş planı yapmaktan başka çarem kalmadı ,
Dedem de babam da ölümsüz insanlar açıkça para beklentim sanat için sadece sanat için amaç o …. Garip şekilde miras torunlara kalacak diye korkuyorum , onlar da sanatı kuşa benzetir umursamaz ise anlamı da olmayacaktır , zaten Mehmet Şimşek ciddi vergi korsa devlete kalır müzik işim yine 2030 senesine kadar ötelenir sinir bozucu olaylar neticede …
Benim yaş oldukça ilerledi ,para ile gülünç bir ilahi imtihanım var maalesef , mevcut sanat okul bünyelerinde eğitim vermek de bir opsiyonum olacak hayırlısı artık … imza atamadık sektöre bir türlü ::((
İsctr den bir araba parası kazanınca çok sevinen insanlar oluyor ben aza hiç sevinemiyorum bir sound record mixer mastering ve editor odası ve ses kayıt odası maliyeti 250.000 dolar oldu arkadaşlar inşaat + kurulum fiyatı …
Allah başka dert vermesin.
Haklısın Allah çocuk çocuğa dert vermesin sağol,
Bu hafta pala 5250 gösterip 4750 düşürecek sentimenti var %80 profesyoneller bunu düşünüyorsa tersini 5500 çıkartıp 5000 kadar da satabilir pala her b…kuuu daha iyi biliyor milletten …
Bakalım nolcak
Yer İmleri