tahtaci mal alana acimaz, 1 ay gecirir, sonra unutur
tahtaci mal satana da acimaz, 1 ay gecirir, sonra onu da unutur
basarinin sirri aslinda cok basit; cunku tahtaci bir ay sonra unutuyor
ben zaten borsadan hiiiiic anlamam
hep yazmisimdir bunu
acemi sansi diyelim, yaklasik 27 yillik acemi![]()
yani þimdi pazartesi ne bekleyelim ?
2 tez var çarpýþan 5250 direnç kesin döner diyorlar yarý malýnýzý orda satýn 4800 bekleyin diyorlar
Diðeri þarþýtýcý bir 5500-6000 bam bam hareketi olursa malsýz kalmayýn diyorlar
Yatay olsun bizim olsun 25 senedir talip ederim bist 100. 2001 ve 2008 %70 ve % 60 tl bakýnca düþüþlerde içindeydim uzun dönem iþlem yapmadým borsa TÜRKÝYEDE kaotik iþler 6000 gider döner 2024 3800 düþer bu hep yaþandý
Özetle koþa vade al sat sat KAÇ git maalesef türkiyede hep iþe yaramýþtýr al unut bekle ülkesi deðiliz ben uzun vade bankalardayým ama onlara da çakarlarsa acýmazlarsa 6 ay 1 sene 2 sene sonra % 60 düþüþler olursa þaþýrmam !!!
Bu hafta gap kapar inþallah ne diyelim bence temmuz aðustos kadar gap kalmaz iþ bankasý 14 tl üstü gider havasý var bu hafta 12.50 tl açýlýp 13.30 bekliyorum ama emin deðilim GELECEÐÝ bilemeyiz YTD .
12.50 direnç saðlam çýkarsa 11.20 kadar satabilirler de!!!!
þuan bu hissenin en kötü 27 tl olmasý gerekiyor . ben iskontolu olduðunu düþünüyorum ama daha ne kadar böyle sürer bilmiyorum . çünkü ülke böyle garip ... birilerinin caný ne zaman isterse o zamana kadar böyle gidecek.
Bankalarýn daha çok trade için tercih edilmelerinin sebebi çok fazla hisseleri olmasý mýdýr?
Ben isc'yi yýllarca toplayacaðým diyen biri saf mýdýr?
Teþekkürler cevaplar için þimdiden.
Yer Ýmleri