Sayfa 206/661 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Hisse PD/DD
    ISCTR : 0.62
    GARAN : 0.69
    AKBNK : 0.59
    VAKBN : 0.69
    YKBNK : 0.74
    HALKB : 0.80

2. https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=698

Ayetullahta ben oluyorum.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=711

Sayfanın ortaları 5686 no:lu gönderi tarih 10.08.2022 hisse 5,61. daha sonra verilen temettü arındırılmış şekilde hisse 12 eylül de 12,53 gördü.

Sonra o ara yazıları tek tek okuyabilirsiniz.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=728

Sayfanın en altı zaten buna yorum yok.Seviyeli Mükemmel bir analiz olmuş.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=734

SAyfa sonlarına doğru 3 hafta sonra 12,53 görülecek olan hissede 7,56 da net bir telkin geliyor.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=736

Hemen sayfanın en üstü peş peşe iki yorum. Ayetullah ben oluyorum. Vatandaşa bir kez HANs dedim çemkirmediği şekil kalmadı.

Bir de vatandaşa teşekkür edecekmişim gördüğünüz gibi mükemmel dünya üstü finansal analizleri için.

Ve sayfanın altında daha önce bir kez yazdığım bir yazıyı alıntılamış uyarı yapmışım.Sonra çok değil 3 hafta içinde o Eylül şelalesi olmuş.

Ve bu arkadaştan arada sayfaları okuyun yazdıklarını gelinen noktada bir sürü hakaret yazısı yazılmış tarafıma ve hala bu kişi herşeyi bilmiş bizde Ayetullah olmuşuz.

O yüzden hiçkimse kusurabakmasın ben olması gerektiği gibi adil bir şekilde korunmuş olsam zaten tasvip etmeyeceğim şekilde kendi haklarımı savunmak durumunda kalmazdım.

Yani şu an takınılan sevimli tavırlara kanmayın.

Sayın yönetim sözverdim ama öyle yazılar var ki en azından bu kadarını yapmadan duramadım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Sayın Zdx aslında Türkçede bir söz vardır , herkes kimin ne MAL olduğunu çok iyi biliyor , ama maalesef site yöneticileri ya siyaseten yada işlerine öyle geldiği için bilmemekte ısrar ediyor. Siz konunuzda çok haklısınız. Bu zat banada çok hakaret etti ve site yönetimi bunları görmemezlikten geldi. Adaletin kılıcı keskindir ben gerekli mercilere gerekli bildirimleri yapacağım. Site yönetiminin bundan kuşkusu olmasın.

Herşeyi sadece kendisinin bildiğini düşünen, yazı yazdığı topikleri sahiplenip başka yazılara/paylaşımlara tahammül edemeyen o kişi bana da burada bir çok kere hakarette bulundu, açığa satışla ilğili bir çok paylaşımı bilgisiz/deneyimsizliğinden dolayı sürekli eleştirdi, paylaşımlarımla diğer yatırımcıların yararlanmasını engelledi, Burada moderatöre ve site sahibine yazdım, ama yanıt alamadım, o kişinin hep korunduğunu gördüm, devam etseydi bende suç duyurusunda bulunacaktım,
    Değerli @Zdx ve başka 2 arkadaş ile bu konuda çok yazıştık, site yönetiminin adil davranmayarak o Platin Üye ye ceza vermediğine bir çok kere şahit olduk!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    Bu zat banada çok hakaret etti ve site yönetimi bunları görmemezlikten geldi.
    1 tane mesaj alintilar misin sahsina ozel hakaret ettigim?

Topige gelince hosgelmissin dedik. Bir iki kere pasta istedin, attik. Ulkenin geldigi yeri savunmak icin 50 sene once boyle idi demeye basladin, aklimizla dalga gecmenin manasi yok dedim. Baska?

Beni sikayet ettigin zat yazdiklarina itiraz etmisti!!! Bu forumda 20 kisi daha ayni sekilde sebep-sonuc iliskisi kurmana, sermaye piyasalarini Aciga-Satisa indirgemene itiraz etti. Yoksa koyulan dataya kimsenin itirazi olamaz, hatta bu hakkini ben gecmiste savunmusum millet niye koyuyorsun dediginde.

Philip Capital'den araci kurumun parasi ile gunluk islem yapiyorsun. Pek anlami olmayan verileri israrla 50 topige koyup onemliymis gibi gostererek neyi nasil manipule etmeye calistigini bilemem. Birsey manipule ediyorsun demiyorum, ama 3-5 ay ekrana bakan birisinin aciga satisin 30 hisselerinin fiyatlamalarini etkilemekten ziyade, fiyatlamalarin sonucu oldugunu anlayacak kapasitede olmamasi beni tereddutte birakiyor. Daha once gel iddiasina girelim deneyelim dedim, kabul etmedin.

Admin bu yaziya niye ceza versin. Borsanin aciga satisa indirgenmeye calisildigi her yazinin altina da yazarim gorursem.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    ACIGA SATIS ISLEMLERI 30 HISSELERINDE KIMSENIN YATIRIMINI ETKILEYECEK BIR FAKTOR OLMAMALI.
    KONULAN VERILER TAMAMEN ANLAMSIZ, YATIRIMCININ KAFASINI KARISTIRMAKTAN BASKA BIR ISE YARAMAYACAK VERILERDIR.
    Cikartilacak sonuc yazi tura atmaktan daha isabetli bir yon tayin etmeyecektir.

1) 30 hisselerinde piyasa dengesi ve likidite oldugu icin fiyat hareketleri de temel faktorlere ve trendlere gore hareket eder, birilerinin acik yapmasina gore degil.

2) Aciga satis islemleri bir tusa basmaya bakar. Cogu gun icinde mahsuplasir (ciplak acik). 1 lotu butun gun 20 milyon kere aciga sat sonra al, gun sonunu 0 lotla cik, aciga satis 20 milyon lot gorulur.

3) Gun icinde kapanmayan aciklar araci kurum tarafindan bulunmak zorundadir. Bu da Odunc Pay Piyasasinda belirlenen bir vadeye gore kiralanarak gerceklestirilir. Diyelim ki hissenizi satmiyorsunuz, uzun vade tutuyorsunuz. Kiraya verip para kazanabilirsiniz. Lot sayilari 30 hisselerinde onemsizdir. Cunku bunla ugrasanlar kucuk ve orta boylu yatirimcilardir.

4) Hisselerin yonunu (trendne gore) etkileyebilecek acik pozisyonlari ile ugrasan buyuk yatirimcilar bunu yabanci araci kurumlar araciligi ile yapar. Yabanci araci kurumlarda musterilerinin kimlikleri gorulemedigi icin, buyuk pozisyonlar bunlarla ve musterileri ile anlasilip acilir. Odunc pay piyasasinda, tahtadaki aciga satislarda orda burda gorulebilecek birsey degil bu. Normal islem cunku, yabanci araci kurum takasindan bir hesaptan otekine gecer.

Bu isle ugrasanlar da derinlige bakip "Su araci kurum bu kadar almis, su bu kadar satmis..." diye sonuc cikarilacagini sananlardan baskalari degildir. Hicbir zaman bir sonuc cikmaz cunku. A'dan alir, B'den aciga satar, C'den virmanlar... Bir musterinin nasil bircok kurumda hesabi olabiliyorsa, bir kurumun da bircok musterisi vardir.

OZETLE: Verilere bakilabilir, ama anlamsiz oldugu unutulmamali.

Hep degisimi savundum, hep guzel gunler gelecek dedim hem halkim hem borsacilar icin... ama ayni-tas-ayni-hamam. Halbuki simdi gelecege umutla bakiyor olacaktik.

Yeni bir donem artik. Artik burda yatirimla hicbir isim olmaz. BofA usulu olmayan para ve olmayan mal ile islem yapacagim. Koyun-bacak.

Sayfa 206/661 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •