Sayfa 196/661 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by Vezir Yazıyı Oku
    Hala bu safsataları gündeme taşımak çok anlamlı değil.

21 yıldır iktidarda olan AKP yapabilseydi bu konuda bir tasarrufta bulunmaz mıydı ?

Hukuki olarak bunun mümkün olmayacağı konusunda yüzlerce yazı yazıldı.

Ekonomide bunca sorun varken bunun dile getirilmesi bile spekülasyondur ve zarar verir.

Yeterince mal toplayınca ve ekonomi kabinesi belli olunca kaldığı yerden devam eder merak etmeyin ��
    Aynı muhabbetleri ısrarla DYHOL-DOHOL de ısıtıp ısıtıp dile getirdiler.Yatırımcı 0,3-0,5 tl lere DYHOL-DOHOL lerini teslim etti şimdi kaç lira 8,21.

Değil mevcut iktidar hiç kimsenin bu ülkede İş bankasına el koymaya gücü yetmez.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
    Adamlar endeks yükselmesin diye 1 tane bile hisse geri alımı yapmadı,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Adamlar endeks yükselmesin diye 1 tane bile hisse geri alımı yapmadı,
    hakan hissenin almak icin yeterince ucuz olmadigini dusunuyor olsa gerek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Hisse PD/DD
    ISCTR : 0.54
    GARAN : 0.61
    AKBNK : 0.50
    VAKBN : 0.65
    YKBNK : 0.60
    HALKB : 0.75
    TSKB : 0.79
    ALBRK : 0.73
    SKBNK : 0.80
    ICBCT : 1.75

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bankalarin, ve ozellikle Is Bankasinin durumu TAMAMEN siyasi baski ile ilgilidir. Varliklarini tehdit eden bu siyasi baski yuzunden Sise ve Oyak yavrularini ilerde yabanci bir ortak almak icin birlestirmislerdir.

Ekonomimiz tamamem siyasiler yuzunden bu haldedir. Bir serefsizi televizyonlara vatansever diye cikarip kamu bankamiza 20 milyar dolarlik hayali ihracat yaptiran, ekonomimize 400 milyar dolar zarar veren yine siyasidir.

Yaptigi hayali ihracat ortaya cikinca Rahibi tutup ulkenin kurunu patlatan, sabah aksam bir yere saldirip enflasyonda bitik devletler seviyesine getiren de aynidir.

"Dolar 8 olacak" diyen yavrularimizi mahkeme salonlarinda surundurenler, milyon dolarlari vatansever(!)den alip ayakkabi kutularina dizenleri yakalayan polisi ve savcilari surenler, Adalete Guven endeksinde Angola'nin 15 kademe altinda, basina guven endeksinde 180 ulkeden 170. siraya getiren, yani ulkemizden ve BANKALARDAN kurumsal yatirimcilari kaciran da siyasidir.

Nas'la ekonomiyi yoneten, faiz-sebep-enflasyon-sonuc diye MB'sinin elini baglayan da siyasidir.

3 ayda bir Is Bankasina "El koyduk, el koyuyoruz" diye tabanlar yediren de siyasidir.

Ulkemin butun parasini carcur ettikten sonra tahti icin KETO'nun finansoru dediginden, Baltaci Kasap'tan para isteyen de siyasidir.

"Borsada benim hissem yok bana ne" deyip 3 gunde kurdan ve hisselerden bize %50 yedirdikten sonra KKM'lerdeki liralari borsaya yonlendirmek icin "Borsa ekonomimize guvenin gostergesi" diye operasyon ceken de siyasidir.

Hicbir faaliyeti olmayan, tek isi tahsisliden gelen hisseleri yatirimcilarin ustune bosaltmak olan sirketlere 20'ser milyon lotu onaylayan; batik sirketin senelerdir sabikali patronuna 40 milyon lot veren; 6 aydan once satmama sarti olmasina ragmen 3 haftada yatirimci ustune bosaltmasina engel olmayan; bundan 8 ay sonra da bu sefer 100 milyon lotluk tahsisliyi onaylayan; o lotlar bosaltildiktan sonra sirketi kottan cikaran da yine komisyonu karsiligi siyasidir.

Kagidin 3 gunde 15'ten 10'a inmesi de siyasidir.

Buyrun cikin hangisiymis yanlis siyaset konusunda itirazinizi madde madde yapin da gorelim. Yapamazsiniz.

Muhalif ayagina yatan sark kurnazinin hukumet maskesi boyle dusurulur. Sen koyun guderken ben coban seviyordum.

10 maddede siyasetin simdiye kadar Is Bankasi, bankalara ve borsaya etkilerini anlattim. 300 madde daha koyar, her birine de 3 sayfa yazabilirim ama uzatmadim.

Siyaset diye butun yazilarimi sikayet eden cikip da bir maddeye "Bu dogru degil" dedi mi? Diyemez. Cunku amac, nemalandigi sistemin gerceklerini yazani susturmak, bastirmaktir. Dogrunun ne oldugunu cunku o da bilir. Sark kurnazinda noksan olan akil degil, ahlaktir.

2 ay sonra Hisse PD/DD
    VAKBN : 1.10
    HALKB : 1.30

Gercek PD/DD
    VAKBN : 0.16
    HALKB : 0.18

Kamu bankalarinda 2 kere tahsisli sermaye artirimi yapilip hissenin fiyati artirilmadan piyasa degeri artirilmistir.
    3. su de onaylandi.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    2 ay sonra Hisse PD/DD
    VAKBN : 1.10
    HALKB : 1.30

Gercek PD/DD
    VAKBN : 0.16
    HALKB : 0.18

Kamu bankalarinda 2 kere tahsisli sermaye artirimi yapilip hissenin fiyati artirilmadan piyasa degeri artirilmistir.
    3. su de onaylandi.
    Yalancısın hani nerede kopyala bakalım şuraya 3. cünün onayını?

Kötü niyetlisin HALKB millete 5 liraya sattırttın hisselerini.Devlet sermaye koydu şimdi 12,5 yatırımcı birşey koydu mu. Senin hazımsızlığın ne? Haklı çıkamamak. HALKB de tahsislilerin peşine 2 lira hedef verenlere karşı durdun mu? Hayır. Onlarla beraber duruma çanak tuttun mu?Tuttun.Buna kim karşı çıktı. Ben.Sonuç ne oldu.Bu da sana kapak olsun. Çünkü bilgi senin siyasi heyezanlarınla yaptığın finansal atmasyonlardan üstündür. Allaha çok şükür ki bu bende var sana karşı durabildim.ve Her zaman duracağım.Arşivlerde oralarda.

Sen buralarda yazı yazmasına izin verilecek çapta biri değilsin.Kendini otorite gibi göstermeye çalışıyorsun. Değilsin. Hatta muhatap alınacak insan bile değilsin.Bunu da buraları okuyanlar bilsin diye yapıyorum.Yoksa yaptığın atmasyonlar umrumda değil bana da zarar veremez.

Yatırımcıya da zarar veremesin diye seninle muhatap olmak zorunda kalıyorum.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Halkbank ve Vakıfbank'ın tahsisli sermaye artırımına Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay çıktı.
    02:36 - 28.03.2023

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) haftalık bültenine yayınlandı.
    Kurul, Halkbank'ın 4 milyar 969 milyon 121 bin liralık, Vakıfbank'ın ise 7 milyar 111 milyon 364 bin liralık tahsisli sermaye artırımını onayladı.

Sayfa 196/661 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •