merkezde bas bas borsaya göm...
yabancının alışı yok...
yerlinin yok...
bademsporla borsa yukarı...
ülkede sadece doların fiyatı gerçek onun dışındakiler yalan...
Printable View
ÇOK EFSANELER buhar oldu.SELÇUK GÖN.; 1665 ÜZERİNDE HER FİYAT SATIŞ FIRSATIDIR ,DEDİ:bravo:
Taner trentin başında ayrıldı.Bir de forumda 1-2 yıl geçmişle palaya meydan okuyan ÖZGÜVENLİ gençlik var.Bazı başarılardan dolayı direk yüksek küçük yatırımcı güveniyle gelenler..onlarda 1600 den beri seyrediyor.
Bu soruyu ben bilemem başganım, tl bazlı rallinin belki de başındayız, yada ortasında belki de sonuna yaklaşıyoruz, kimbilebilü ki.
Biz bu duruma balonu şişirme hareketi diyoruz, etkili bir alıcı yada satıcı olmadan üçgen yaparak (sen ona, o ona oda sana takarak) tahtada ki sipekler anlaşmış fiyatı tl bazlı şişirme hareketi yapalım deye :he:
bunun sınırı olmaz ve sağlıklı bir yükseliş olmaz ama yükselir mi yükselir, nereye kadar, etkili bir alıcı gelene kadar,gelir mi bence gelmez.
hedef tl bazlı sürekli yükselecek ama ben uzun vade de dolar bazlı yeni dip bekliyorum. Tutar tutmaz bilemem
Genelde güven hatası oluyor.
Mesela kişi TIP ı dereceyle kazanmış,başarılı cerrah.Yıllarca bu alandaki güven onu GENEL BİR ÖZGÜVEN sarmalına sokuyor.
Oysa bilmiyor ki PALA ne ağa der ne efendi...:)
Hele ilk işlemlerde ağzına biraz bal çalar..sonra altın vuruş...veya VOB KUMARDIR TESBİTİ:)ile eski hobilere dönmek.
Veya teveccühe mazhar bir konumda yıllarca çalışmış..yine ÖZGÜVEN SARMALI...
VE herif ense traşı yapıp gönderir..