Sayfa 427/1001 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Dış politika uzmanı değilim ama araplardan borc aldığımızı amarika duyarsa kızabilür, niye benden istemediniz de araplardan aldınız diye ambargo koyabilir
    Hamdım Piştim Yandım

Dış politikamız ya herkese şirinlik
    Yada herkesi düşman ilan edip oyun dışı kalmak..
    Şimdi şirinlik zamanı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Ülke olarak Pavyona düşmüş gibiyiz...

Birgün BAE birgün katar masa masa geziyoruz...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ülke olarak Pavyona düşmüş gibiyiz...

Birgün BAE birgün katar masa masa geziyoruz...
    Sayın akça neden borsa çıkıyor? Ben anlamıyom

5. Fakirlik büüüle bişii akcay abi, bi gün şüüüle zengin bi ülke olup, bizden borc istemeye gelen olsada bizde görsek ölmeden önce, gözümüz açık gidecez bu gidişle... Her yıl bir önceki yıldan daha fakiriz.
    Bugün bir arkadaş buraya Afrikalı çocuk fotosu koymuştu,gidişat oraya doğru ilerliyor.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Fakirlik büüüle bişii akcay abi, bi gün şüüüle zengin bi ülke olup, bizden borc istemeye gelen olsada bizde görsek ölmeden önce, gözümüz açık gidecez bu gidişle... Her yıl bir önceki yıldan daha fakiriz.
    Bugün bir arkadaş buraya Afrikalı çocuk fotosu koymuştu,gidişat oraya doğru ilerliyor.
    Fakir geldik fakir gidicez. Naptın longları

merkez bankası nasıl olsa şortsa da longsa da para basar açığı kapatır diyenlere gelsin. nasıl olsa amarığa da öyle yapıyor deel mi. çoğ möhüm bir analez.

ama küçücük bir fark var. abd 2. dünya savaşının bedelini (yani binlerce asker ve mühimmat harcayarak) rezerv para olarak dünyaya kabul ettirdi.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Fakir geldik fakir gidicez. Naptın longları
    Okuttum, gelen kâr ile cigara aldım üç gün beleş cigara içecem
    Nerden lönklersen lönkle ertesi ki gün kazanıyorsun, ben bu kadar kolay para kazanamadım ömrüm de, enteresan geliyor bu durum ama yapcak bişii yok.
    Tam zirvede tl bazlı rekor kırmış riski alıyon parayı kapıyon. Dönerse de ayvayı yersin orası kesin
    Şimdilik para dağıtıyorlar, ne kadar kaparsan kap, büüüle fırsatlar kırkyılda bir olur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 427/1001 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •