Originally Posted by
KaraKemal
araplar herkesi her zaman satarlar, sadece zordan anlarlar, bizdeki zoru da gördüler
abudabi gördü ki, gayrinizami harp işinin ustası olmuş türk özel kuvvetleri, libya- somali her yerde karşısına çıkıyor, işini bozuyor, bununla anlaşarak ilerlesem bana daha çok uyar dedi.. emirliklerin temel stratejisi herkesle iyi geçinmek, abd-israilin zaten köpeği, ruslarla petrol işi yapıyo, çine liman veriyo körfezde çaktırmadan, amerikalılar fark edince -benim haberi yoktu, bizim amcaoğlunun halt yemesi, hemen hallediyorum sir" falan diye kıvırıyor.. katar zaten hayatını borçlu, türk askeri desteği olmasa, öbürleri onu bi kaşık suda boğacaktı 3-4 sene evvel..
ülke olarak borcumuzun abd yada çine olmasını değil, araplara borçlu olmayı tercih ederim.. amerikalıya sana olan borcumu ödemiyorum de, işi savaşa kadar götürür, nükleer bile fırlatır.. gerçi o sana diyebilir -senin paranı ödemiyorum diye, sen ona diyemezsin.. çin de öyle.. araplara olan borç o kadar tehlikeli değil, ensesine vurur yollarsın -öbür ay kesin ödücem söz diye
Ahaber zehirlenmesi olsa gerek:-)
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri