Sayfa 428/1001 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Sayın akça neden borsa çıkıyor? Ben anlamıyom
    merkezde bas bas borsaya göm...

yabancının alışı yok...

yerlinin yok...

bademsporla borsa yukarı...

ülkede sadece doların fiyatı gerçek onun dışındakiler yalan...

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Okuttum, gelen kâr ile cigara aldım üç gün beleş cigara içecem
    Nerden lönklersen lönkle ertesi ki gün kazanıyorsun, ben bu kadar kolay para kazanamadım ömrüm de, enteresan geliyor bu durum ama yapcak bişii yok.
    Tam zirvede tl bazlı rekor kırmış riski alıyon parayı kapıyon. Dönerse de ayvayı yersin orası kesin
    Şimdilik para dağıtıyorlar, ne kadar kaparsan kap, büüüle fırsatlar kırkyılda bir olur
    Nereye kadar böyle gidicek. Bu ayda böyle çıktıkça cıkıcak o zaman

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    merkezde bas bas borsaya göm...

yabancının alışı yok...

yerlinin yok...

bademsporla borsa yukarı...

ülkede sadece doların fiyatı gerçek onun dışındakiler yalan...
    Saolasınız. Sonu yok bu gidişle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dolar 12 olsa... endeks(bıst100) 2.25 dolar olsa :2.700

Vob ne olur yaklaşık 2.900

bence herifin planı bu...DOLAR VE SHORTÇULAR yakıt olur.

böyle bir fantezi işte...parçala behçet gibi bir şey yani

bu da kayıtlara geçsin...bilirsek bildik derik.bilemediysem halı altına
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Short yapılır mı? Elbette güzel bir formasyon varsa neden olmasın?

Ama bu YAZ YAĞMURU gibi bir serinlik olur.

Sonuçta bu kadar sert yükselmişsse oluşacak formasyonun düşerek 30-40 puan vermesi olasıdır.

Neyse...sessizce oyun planı yapayım..
    ÇOK EFSANELER buhar oldu.SELÇUK GÖN.; 1665 ÜZERİNDE HER FİYAT SATIŞ FIRSATIDIR ,DEDİ

Taner trentin başında ayrıldı.Bir de forumda 1-2 yıl geçmişle palaya meydan okuyan ÖZGÜVENLİ gençlik var.Bazı başarılardan dolayı direk yüksek küçük yatırımcı güveniyle gelenler..onlarda 1600 den beri seyrediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    araplar herkesi her zaman satarlar, sadece zordan anlarlar, bizdeki zoru da gördüler

abudabi gördü ki, gayrinizami harp işinin ustası olmuş türk özel kuvvetleri, libya- somali her yerde karşısına çıkıyor, işini bozuyor, bununla anlaşarak ilerlesem bana daha çok uyar dedi.. emirliklerin temel stratejisi herkesle iyi geçinmek, abd-israilin zaten köpeği, ruslarla petrol işi yapıyo, çine liman veriyo körfezde çaktırmadan, amerikalılar fark edince -benim haberi yoktu, bizim amcaoğlunun halt yemesi, hemen hallediyorum sir" falan diye kıvırıyor.. katar zaten hayatını borçlu, türk askeri desteği olmasa, öbürleri onu bi kaşık suda boğacaktı 3-4 sene evvel..

ülke olarak borcumuzun abd yada çine olmasını değil, araplara borçlu olmayı tercih ederim.. amerikalıya sana olan borcumu ödemiyorum de, işi savaşa kadar götürür, nükleer bile fırlatır.. gerçi o sana diyebilir -senin paranı ödemiyorum diye, sen ona diyemezsin.. çin de öyle.. araplara olan borç o kadar tehlikeli değil, ensesine vurur yollarsın -öbür ay kesin ödücem söz diye
    Ahaber zehirlenmesi olsa gerek:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ÇOK EFSANELER buhar oldu.SELÇUK GÖN.; 1665 ÜZERİNDE HER FİYAT SATIŞ FIRSATIDIR ,DEDİ

Taner trentin başında ayrıldı.Bir de forumda 1-2 yıl geçmişle palaya meydan okuyan ÖZGÜVENLİ gençlik var.Bazı başarılardan dolayı direk yüksek küçük yatırımcı güveniyle gelenler..onlarda 1600 den beri seyrediyor.
    En azından yalan dolan pozisyon yazmıyorlar ..
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Nereye kadar böyle gidicek. Bu ayda böyle çıktıkça cıkıcak o zaman
    Bu soruyu ben bilemem başganım, tl bazlı rallinin belki de başındayız, yada ortasında belki de sonuna yaklaşıyoruz, kimbilebilü ki.
    Biz bu duruma balonu şişirme hareketi diyoruz, etkili bir alıcı yada satıcı olmadan üçgen yaparak (sen ona, o ona oda sana takarak) tahtada ki sipekler anlaşmış fiyatı tl bazlı şişirme hareketi yapalım deye

bunun sınırı olmaz ve sağlıklı bir yükseliş olmaz ama yükselir mi yükselir, nereye kadar, etkili bir alıcı gelene kadar,gelir mi bence gelmez.
    hedef tl bazlı sürekli yükselecek ama ben uzun vade de dolar bazlı yeni dip bekliyorum. Tutar tutmaz bilemem
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Genelde güven hatası oluyor.

Mesela kişi TIP ı dereceyle kazanmış,başarılı cerrah.Yıllarca bu alandaki güven onu GENEL BİR ÖZGÜVEN sarmalına sokuyor.

Oysa bilmiyor ki PALA ne ağa der ne efendi...

Hele ilk işlemlerde ağzına biraz bal çalar..sonra altın vuruş...veya VOB KUMARDIR TESBİTİile eski hobilere dönmek.

Veya teveccühe mazhar bir konumda yıllarca çalışmış..yine ÖZGÜVEN SARMALI...

VE herif ense traşı yapıp gönderir..

Sayfa 428/1001 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •