Sayfa 425/1001 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Arkadaslar bugun piyasalari pek takip edemedim.
    MB bugun kurlara mudahele ettimi ??

FDOW'da zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Ya doğrudan yukarı ve yeni zirve, ya da bir kez daha son dibin altına yani 33800 civarına bir iniş daha ve sonra yukarı ve yeni zirve.
    Yani düşüncemde hala bir değişiklik yok.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

daire içine aldığım yerdeki gibi pati mevcut Dow da.
    yukarda 35100 üzeri haftalık kapanışlarda V çıkışının devamı görülebilinir.
    Yalnız şuanda 200 günlük ortalamada pati çektiği yakın bölge 34400 altı çoklu haftalık kapanışlarda ÇANAK formasyonu devreye girebilir.
    İzlemeye devam kolay gelsin.
    hafta sonu belirttiğimiz gibi 35100 üzeri kapanışlarda V çıkışı

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Long yazmışım. Spotta 1700 adet GUBRE
    400 Adet TOASO var.
    Tabi ki Viop 5 şortta.

Biraz verdim. Bugün.

Aklım karışık bankalar ucuz kaldı. XLBNK larla F_XU030. Birini al birini sat yapacağım. Endeks durulunca bankacılık sabit kalıp ya da daha az düşer mi?

Ucuzu al pahalıyı sat mantığı. İşler mi?
    Spotta 1600 adet GUBRE,
    400 adet TOASO,
    10 Şort F_XU30,
    10 Long F_XBANK,

Yola devam.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    FDOW'da zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Ya doğrudan yukarı ve yeni zirve, ya da bir kez daha son dibin altına yani 33800 civarına bir iniş daha ve sonra yukarı ve yeni zirve.

Sayım-indikatör uyumuna göre doğrudan zirve olasılığı %49, bir dip daha (33800) ve yeni zirve olasılığı ise %51.
    Dikkatli olunması gereken yerdeyiz.

Genel anlamda durum ise hala aşağıdaki şekildedir (sayımlar çok benzer olduğundan FSPX sayımını verdim)

Son düzenleme : JAS; 06-12-2021 saat: 19:01.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kemal ben düşüncemi önceden belirttim gerekçemle , dolar sarmalına girmemek için Araplara gidiyorlar.
    gazeteci ne diyor para istemeye mi geldiniz , sen sanıyormusun o gazeteci kendi kafasından o soruyu soruyor
    Bak bu araplar iki dakikada bizi satarlar , tarihte mevcut .
    araplar herkesi her zaman satarlar, sadece zordan anlarlar, bizdeki zoru da gördüler

abudabi gördü ki, gayrinizami harp işinin ustası olmuş türk özel kuvvetleri, libya- somali her yerde karşısına çıkıyor, işini bozuyor, bununla anlaşarak ilerlesem bana daha çok uyar dedi.. emirliklerin temel stratejisi herkesle iyi geçinmek, abd-israilin zaten köpeği, ruslarla petrol işi yapıyo, çine liman veriyo körfezde çaktırmadan, amerikalılar fark edince -benim haberi yoktu, bizim amcaoğlunun halt yemesi, hemen hallediyorum sir" falan diye kıvırıyor.. katar zaten hayatını borçlu, türk askeri desteği olmasa, öbürleri onu bi kaşık suda boğacaktı 3-4 sene evvel..

ülke olarak borcumuzun abd yada çine olmasını değil, araplara borçlu olmayı tercih ederim.. amerikalıya sana olan borcumu ödemiyorum de, işi savaşa kadar götürür, nükleer bile fırlatır.. gerçi o sana diyebilir -senin paranı ödemiyorum diye, sen ona diyemezsin.. çin de öyle.. araplara olan borç o kadar tehlikeli değil, ensesine vurur yollarsın -öbür ay kesin ödücem söz diye

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

Çaya badanan bisküi mi gene

Yazılarımı sildirme bak ..beni engellli listesine de alma ..haa cezai ehliyetim yok -engelliyim ,zaten kendim defalarca deklare ettim ..seni severim ..sayarım da bilirsin şakayı da severim ve ben sevdiklerime şaka yazarım ..dün, borsa dışı senden beklediğim gibi çok klass iki yazın var ..maalesef kota yetmedi ama gereğini yaparım bilirsin
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Gılaçtaroglu racon kesiyor)))
    Ne hareket yaptı? Kaçırdık

Sayfa 425/1001 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz