GPG günü tahminen yüzde 0,25 değer artışı ile 1,277659 seviyesinde tamamladı
Varlık Dağılımı
Repo Mevduat Vb % 74,7
Bono % 11,2
Net Hisse Senedi % 5,6
Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 10,3
Printable View
Veri nerden hisse kapanışlarına göre mi? SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa 0.60 artı 101212 tcdd fon günlük hisse portföyü 18.10 kapanış itibariyle değişim artı 0.05 tabiki diğer elindeki 11 trilyona yakın nakitin durumu ne pozisyon aldılar ve türev pozisyonlar yok ons ise sabaha göre 1495 1500 aralığında idi şuan için 1505te buna göre tahminleri alalım
gayet iyi bir oran.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd günlük portföy hisse günlük artış 0.15 gerçekleşti.Son anda Durdo atağı ile .Tahmini 0.25 ile 0.5 arası artış olabilir.Endekse paralel bir yükseliş yaşanmadı maalesef.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi de OBP dağılım raporu indirdim de, hisse s. arasında USGR gördüm. Gerildim nedense. Yani tabi bu ağustosa ait, 1 ay olmus, ve bunlar profesyonel insanlar, ama yine de altin gorunce insan bir geri adım atıyor. Daha doğrusu finans forumu vs. okuya okuya bu gelişti sanırım bende.
Bir arkadaş sepet dağılımını yazmıştı, ama şimdi bulamadım mesajı. Webster kadar cesur olamadığım için ben de portföyü sepetlere ayırmadan duramıyorum. An itibarıyla dağılım şu şekilde :
BIST hisse senetleri %42,77 (Ağırlığına göre sıralı liste : Hekts, Soda, Tuprs, Tkfen, Eregl, Egeen, Arclk)
Gram altun %30,58
TCD Fon %13,73
GPG Fon %12,91
Syg.
Peki ben tahminimi yazayim
Yuzde 3 deger artisi
En iyi ihtimalle enaz 500 mk
Borsanın yükşeliş trendine girdiği şu zamanlarda TCD'den çıkıp hisse yoğun fonlara girmek daha mantıklı.
TCD %1 artarken bazı hisse yoğunlar aynı gün %2,5 arttı.
0 stopajda cabası.
Geçen haftalarda fonu arayıp bilgi alan, bu aldığı bilgiyi burda paylaşan kişiler vardı.
Keşke benzer şeyi yapan yine çıksa :)
Herkese iyi forumlar
Gerek KERVT ve ODAS gerekse de portföydeki bankaların performanslarına göre EID'nin % 1.1 civarında artı kapatmış olması lazım.:) Sallamamız burada dursun bakalım yarın kaç göreceğiz ? :)
Sn admustafa aslinda surada takıldım,
2. Sayfada GUSGR yazıyor. Onun anlamı nedir acaba? Altın sanmıştım.