-

Originally Posted by
Kartal
Bir arkadaş sepet dağılımını yazmıştı, ama şimdi bulamadım mesajı. Webster kadar cesur olamadığım için ben de portföyü sepetlere ayırmadan duramıyorum. An itibarıyla dağılım şu şekilde :
BIST hisse senetleri %42,77 (Ağırlığına göre sıralı liste : Hekts, Soda, Tuprs, Tkfen, Eregl, Egeen, Arclk)
Gram altun %30,58
TCD Fon %13,73
GPG Fon %12,91
Syg.
Hisse senetlerimiz neredeyse aynı Sn. Kartal.
-

Originally Posted by
Webster
Gpg bile 100 kusur diyor
Tcd nasil 100 de kalsin
Kalmasın üstadım
-

Originally Posted by
Kartal
Bir arkadaş sepet dağılımını yazmıştı, ama şimdi bulamadım mesajı. Webster kadar cesur olamadığım için ben de portföyü sepetlere ayırmadan duramıyorum. An itibarıyla dağılım şu şekilde :
BIST hisse senetleri %42,77 (Ağırlığına göre sıralı liste : Hekts, Soda, Tuprs, Tkfen, Eregl, Egeen, Arclk)
Gram altun %30,58
TCD Fon %13,73
GPG Fon %12,91
Syg.
Fiyata bakmaksızın sürekli yatırım amaçlı iseniz hisseler ve fon dağılımınız süper erken emekli eder bunlar
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Kartal
Gram altun %30,58
TCD Fon %13,73
GPG Fon %12,91
Syg.
Şu anki dağılım 
%10 Hisse (Eregl, Petkm, Thyao, Trkcm)
%38 GPG
%50 IST
%2 GL1
-

Originally Posted by
admustafa
Şu anki dağılım

%10 Hisse (Eregl, Petkm, Thyao, Trkcm)
%38 GPG
%50 IST
%2 GL1
Gl1 temkinkimiydi ustad
-

Originally Posted by
Webster
Gl1 temkinkimiydi ustad
Hisse yoğun fon üstadım
-

Originally Posted by
John Dutton
borsa 0.60 artı 101212 tcdd fon günlük hisse portföyü 18.10 kapanış itibariyle değişim artı 0.05 tabiki diğer elindeki 11 trilyona yakın nakitin durumu ne pozisyon aldılar ve türev pozisyonlar yok ons ise sabaha göre 1495 1500 aralığında idi şuan için 1505te buna göre tahminleri alalım
Fonda 11.000.000₺ nakit olduğunu nereden anladınız
-

Originally Posted by
ayberk_08
Fonda 11.000.000₺ nakit olduğunu nereden anladınız
Tahmin ediyor ustadim
Hisse dagilimini dahi bilmiyoruz
Burada blackhawkin tcd yorumlari tutuyor
Takip ediniz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız