Originally Posted by Seyes Bende var Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi Umarým geçen hafta Çarþamba günü almamýþsýnýzdýr.
Originally Posted by admustafa Bende var 1000 adet bugünde 3000 adet daha geliyor Keske daha yuklu alabilseydim Bugun arti 1000 bekliyorum
Originally Posted by admustafa Umarým geçen hafta Çarþamba günü almamýþsýnýzdýr. Yok 2 hafta önce almýþtým Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Umarým geçen hafta Çarþamba günü almamýþsýnýzdýr. Ben geçen hafta Çarþamba günü almýþtým [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by Webster Keske daha yuklu alabilseydim Bugun arti 1000 bekliyorum %3 yükseliþ bekliyorsunuz yani
Originally Posted by admustafa %3 yükseliþ bekliyorsunuz yani Hemen hemen ustadim 😃😃😃 Yoksa cok kan kaybeder Veysel b bunu gorecek bilgi duzeyindedir...
Originally Posted by investor35 Ben geçen hafta Çarþamba günü almýþtým [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi Umarým yüklü bir alým deðildir ve telafi eder kýsa sürede
TCD verdiði kazançlarý aldý benden bugün itibariyle. Çok sýkýntý yok o yüzden.
Forum Rules
Yer Ýmleri