-
Şimdi de OBP dağılım raporu indirdim de, hisse s. arasında USGR gördüm. Gerildim nedense. Yani tabi bu ağustosa ait, 1 ay olmus, ve bunlar profesyonel insanlar, ama yine de altin gorunce insan bir geri adım atıyor. Daha doğrusu finans forumu vs. okuya okuya bu gelişti sanırım bende.
-

Originally Posted by
admustafa
%0.25-0.50 değer artışı
Yani mk 100 ile 200 arasimi ustadim
-
Bir arkadaş sepet dağılımını yazmıştı, ama şimdi bulamadım mesajı. Webster kadar cesur olamadığım için ben de portföyü sepetlere ayırmadan duramıyorum. An itibarıyla dağılım şu şekilde :
BIST hisse senetleri %42,77 (Ağırlığına göre sıralı liste : Hekts, Soda, Tuprs, Tkfen, Eregl, Egeen, Arclk)
Gram altun %30,58
TCD Fon %13,73
GPG Fon %12,91
Syg.
-

Originally Posted by
Kartal
Bir arkadaş sepet dağılımını yazmıştı, ama şimdi bulamadım mesajı. Webster kadar cesur olamadığım için ben de portföyü sepetlere ayırmadan duramıyorum. An itibarıyla dağılım şu şekilde :
BIST hisse senetleri %42,77 (Ağırlığına göre sıralı liste : Hekts, Soda, Tuprs, Tkfen, Eregl, Egeen, Arclk)
Gram altun %30,58
TCD Fon %13,73
GPG Fon %12,91
Syg.
Kartal ustadim
Tevedcuhunuz
Benimki cesaret degil delilik
Gecmisten beni taniyan coktur burada
Nkolaya bile guvenip para baglamazdim
Ne hallere geldik 😃😃😃
-

Originally Posted by
Webster
Yani mk 100 ile 200 arasimi ustadim
Tahminim o yönde ama farklı bir değerde gelebilir
-

Originally Posted by
verytired
Şimdi de OBP dağılım raporu indirdim de, hisse s. arasında USGR gördüm. Gerildim nedense. Yani tabi bu ağustosa ait, 1 ay olmus, ve bunlar profesyonel insanlar, ama yine de altin gorunce insan bir geri adım atıyor. Daha doğrusu finans forumu vs. okuya okuya bu gelişti sanırım bende.
En son dağılımda altınla alakalı sadece 100 adet KOZAL var üstadım
-

Originally Posted by
admustafa
Tahminim o yönde ama farklı bir değerde gelebilir

Gpg bile 100 kusur diyor
Tcd nasil 100 de kalsin
-
Peki ben tahminimi yazayim
Yuzde 3 deger artisi
En iyi ihtimalle enaz 500 mk
Gönderi Kuralları