-
Borsanın yükşeliş trendine girdiği şu zamanlarda TCD'den çıkıp hisse yoğun fonlara girmek daha mantıklı.
TCD %1 artarken bazı hisse yoğunlar aynı gün %2,5 arttı.
0 stopajda cabası.
-
Geçen haftalarda fonu arayıp bilgi alan, bu aldığı bilgiyi burda paylaşan kişiler vardı.
Keşke benzer şeyi yapan yine çıksa 
Herkese iyi forumlar
-
Gerek KERVT ve ODAS gerekse de portföydeki bankaların performanslarına göre EID'nin % 1.1 civarında artı kapatmış olması lazım.
Sallamamız burada dursun bakalım yarın kaç göreceğiz ?
-

Originally Posted by
myfinans
Borsanın yükşeliş trendine girdiği şu zamanlarda TCD'den çıkıp hisse yoğun fonlara girmek daha mantıklı.
TCD %1 artarken bazı hisse yoğunlar aynı gün %2,5 arttı.
0 stopajda cabası.
Güzel diyorsunuz, hatta yazınız için teşekkür ediyorum ama bilindik ve güvenilir bir fon bilmem gerekiyor. Bildiğiniz hisse yoğun bir fon var mı ? Paylaşırsanız konuyla ilgili araştırma yapacağım, uygun görürsem yeni alış yapabilirim.
-

Originally Posted by
ayberk_08
Güzel diyorsunuz, hatta yazınız için teşekkür ediyorum ama bilindik ve güvenilir bir fon bilmem gerekiyor. Bildiğiniz hisse yoğun bir fon var mı ? Paylaşırsanız konuyla ilgili araştırma yapacağım, uygun görürsem yeni alış yapabilirim.
Ustad
Siz zarar edeceksiniz demedi demeyin
Sabretmek lazim...
Ciktinizmi tcd den???
-

Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
Gerek KERVT ve ODAS gerekse de portföydeki bankaların performanslarına göre EID'nin % 1.1 civarında artı kapatmış olması lazım.

Sallamamız burada dursun bakalım yarın kaç göreceğiz ?

Benim fon eksi gelmiş olabilir son dağılımda kaldıysa
-

Originally Posted by
Webster
Ustad
Siz zarar edeceksiniz demedi demeyin
Sabretmek lazim...
Ciktinizmi tcd den???
Ortaklığımızı bozmam üstad 
Yeni gelen para ile alırım diyorum.
TCD Çıkıp alacağım demiyorum.
TCD Çıkmadım, en kötü ihtimalle ocak 2020ye kadar elimde tutacağım.
-

Originally Posted by
ayberk_08
İş portföy ve Ak portfoyun hisse yoğunları gayet iyi.
Dün için %2.5'u geçenler var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri