Zaten doholun gazıyla gidiyordu dohol nerde bu nerde dohol bi tavan yapmasında gör bakalım nereye gidiyor YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zaten doholun gazıyla gidiyordu dohol nerde bu nerde dohol bi tavan yapmasında gör bakalım nereye gidiyor YTD
Asabın bozulsa ne olur nasıl yatırımcıysan banane bi yorym yaptım yırtık dondan çıkar gibi çıktın millet yorum yapıyor dalga geçer gibi cevap yazıyorsun genç falan deyip durma yaşının adamı ol ona göre cevap yaz YTD
Nereye gideceğinin bir onemi varmı. 1-2 gune satış fiyatı açıklanır defter değeri bile 4.40. Çağrı fiyatı açıklandığında kimseye bakmaz demirören verir geçersin. Pd/dd 3 olan hurgz 1.70.
2 defter değeri ile fiyatlarsalar bile 8.80 yapar. Bizi düşündüğün için tesekkurler. Görmekle bakmak arasındaki ince çizgi bu kadar basit.
Dostum ugrasma 2 sayfa oncesine bakmiyor gelip bana salliyor.izlemek vakit kaybi dedik makaramizi yaptik.adam zannediyorki tavan tavan gidecek dohol tavan olunca.
Ama bu modeller 2 asansor hareketinde yok olur.
Desteginde tutan benim kagidi hareket oncesi gelip bana maval okuyor.
Neyse sizin hedefinizin bir parca yukseginde hedefim var demistim.yemek teklifim gecerlidir.
Oduncular yok olur oyuncular her zaman arenadadir diyelim ve herkese iyi haftasonlari dileyelim
Ya sen nasıl birisin ben sana laf mı söyledim sen alaycı yorumda bulununca karşılık verdim senin gibi hocaları çok gördük sıkışınca kaçan ayrıca hisse nerde kapamış bi bak YTD
O sinek vızıltısı sana ...... yaparsa görürsün adam gibi konuş ağzımızı bozdurma git hoca dediklerinin kucapına YTD
Hoca burda saygi sevgi ifadesi olarak kullanilmistir.muthis terbiyesizsiniz.
2.devrede brute girceginden bir habersiniz.defter degerini gectigi icin.siz bu tahtadaki spekulatorun bos adam oldugunu saniyorsunuz.
Neyse haftaya dohol mu dgzte mi kagit gorursunuz
Hocam bu dobur un hareketi neydi öyle. Vbts yimi fiyatladi. Ortalama 4.95. Kapanış 4.40
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyseki süreç bitmek üzere. Bugun veya Haftasonu satış fıyatları belli olursa haftaya bu tartışmaların yerini "çağrı fiyatına verelimmi bekleyelimmi" alacak. Suanki borsa fiyatından ziyade 1.1 milyar usd den ne kadar pay alacağımız en önemli konu şuan.
Enaz 250- 300 milyon usd beklentim var beni. Bu gerçekleşirse cagri fiyati 10 ila 12 arasında olacak. Dış piyasaların borsanın doholun hurgz nın ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Doların yükselişi kağıda olumlu yansır.
Satış fiyatı 1.1 milyar usd burada anlaşmışlar önemli kısmı bitmiş. Şimdi oturup hangi firmaya ne yazacağız hesabı yapıyorlar. Bundada en önemli kriter özsermaye. Halka açıklık oranı en düşük kagit dgzte. Hurgzteye hissebasi 10 tl fiyat bicseler halka açık olan % 22 yide bu fiyattan almak zorunda kalacaklar. Dgzte ise çağrı maliyeti en düşük olacak kagit halka açıklık oranı dusunuldugunde. Haftaya bu iş netleşmis olur. Hedef çağrı fiyatı tahminim 10 tl civari ve bu sadece benim gorusum. Sadece borsavizyon icin söylüyorum. Yemek yeriz belki birgun güzel olur. Ama kıbrısta olsun ;)
Sen kendini sinek viziltisi olarak mı goruyosun...ilginç...üzerine aldigina gore var bir sıkıntı..söylediklerinin aynısını iade ediyorum...herkes kendi seviyesini gösteriyor...kaç kapanmasını isterdiniz beyefendi...sanirim yuksekten aldınız ...ama sabredin kazanma ihtimaliniz yüksek....saygiyi hakeden biri olsan sana da hocam diye hitap edebilirdim en ufak harekette terbiyeni bozduguna göre????...kalite meselesi....buda sonradan olmuyor maalesef....
Hissede Çağrı olursa çağrı fiyatı neye göre belirlenir?
KAP'a bakarsanız KPMG adli uzman kuruluşun birleşme raporlarına çağrı fiyatının nasıl belirlendiğini öğrnebilir sizde hesabınızı yapabilirsiniz.
Kabaca bilgi vermek gerekirse 3 ayrı yöntemle 3 ayrı fiyat belirlenip bunların aritmatik ortalaması veya hangisi yüksekse o baz alınıyor.O rakam çağrı fiyatı oluyor.
Bunlar 1 -Yabancı borsalarda ve Bistte Benzer şirketler hangi ortalama çarpanlarla işlem görüyorsa o ortalama çarpanlara göre fiyat belirleniyor.2-Bistte son 6 ayda oluşan fiyat ortalaması 3-Doğan ile Demirören arasındaki el sıkışılan fiyat
Doğan ile Demirören arasında DGZTE'yi kaça saydılar bilinmiyor. Ayrıca satışın ne şekilde yapılacağı bilinmiyor(Gazetelerin isim hakkı mı satılıyor yoksa DGZTE köktenmi satılıyor belli değil.Daha önceden Milliyet ve Vatan gazetelerinin sadece tabeleları satılmıştı.)
Isim halkına kimse o kadar para vermez...tamamen alınıyor duran varlıklar dahil hepsi
DGZTE yatırımcılar bence her halikarda çağrı hakkı elde eder.Önemli olan çağrı fiyatı kaçtan olacak?
Tahta da açık yapan oldumu arkadaşlar kontrol ettiniz mi?
13 milyona yakın işlem hacmi olmuş
SONUÇ
Gedik 43k vakıf 14k ing 18 a1 12 tacirler 12
Sanko 34 piramit 4 AK 177 osmanlı 14
Şeker28 info 50 Ahlatcı 8 integral 14 alternatif 13 noor 3 SATMIŞ
İş 149 ziraat 28 finans 12 halk 4 marbaş 71
Oyak 13 deniz 9 garanti 24 teb 65
Burgan 25 hcbs 19 bizim 30 ALMIŞ
Yorum....
Son anda 4.24 kapatmaları zorlamalı oldu
4.30 4.24 arası boştu
Faralyalı: (Doğan Holding) Dünyada medya sektörü çok büyük değişimlerden geçiyor, biz de uygun zaman diye düşündük-Dünya
23.03.2018, 15:10:04
Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faralyalı, medya grubunun 'ucuz satıldığı' söylemlerini "Aydın Doğan iyi bir tüccardır" diyerek yanıtladı.
Dünya Gazetesi'nden Jülide Yiğüttürk Gürdamar'ın haberine göre, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, aralarında medyanın amiral gemisi olan Hürriyet'in de yer aldığı medya organlarının Demirören Grubuna satışına ilişkin soruları yanıtlayarak, 40 yıllık güzel bir yolculuk yaptıklarını ve uygun zamanda teklifi değerlendirerek satış kararı aldıklarını kaydetti. Piyasa değerinin altında bir fiyata satıldığına yönelik bir soru üzerine, "Aydın Bey çok iyi tüccardır malının değerini her zaman korumuştur. Dolayısıyla bunu öyle düşünmüyorum" yanıtını veren Doğan Faralyalı, şöyle devam etti:
"Doğan Grubu'nda Hürriyet Gazetesi 60 yıllı oldu. Birçok sektöre girdi çıktı bu da 40 yıllık güzel bir yolculuktu. Dünyada da medya sektörü çok büyük değişimlerden geçiyor. Dolayısıyla bunu da biz uygun zamanı diye düşündük. Gelen teklifi değerlendirdik."
Dergi grubu şimdilik kalacak
Satışa konu olmayan dergi grubu ile ilgili olarak Faralyalı, şu anda bir satış düşünmediklerini kaydederek, şu açıklamayı yaptı:
"Dergi grubunda şu anda bir satış yok. Blue TV'de grupta kalacak. Daha çok geleneksel medyanın dışında şeyler yapacağız. Daha çok yeni.... Oturucağız, stratejik bir plan yapacağız. Mevcut olduğumuz sektörler var enerji perakende sanayi buralarda varız. Bizim hikayemizde her zaman doğru dönemde doğru sayın alımlar yapıyoruz. Türkiyeye çok güveniyoruz inanıyoruz. Bu nedenle iyi fırsatlar çıkacaktır biz Türkiyeyiz sonuçta. "
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef teknelojik özürlüyüm
Tek tek yazabildim 3bin lot üzeri işlemleri
4.40 maliyet ne olur pazartesi açılışta bugünkü gibi eksiden artıya gecer mi yoksa direk eksi mi olur ters köşe yaptı kar vardı satmadım cok pişmanım ve bin yakın zarar var
Bence bekleyen kazanacaktır...henüz defter değerine gelmemiş olan bir şirket hissesi almissiniz...ve katar menşei bir devin demirorenin %30 ortaklığıyla devraldığı bir şirket ...bu haber bile bu sirketi normal şartlarda iki uç kat götürmesi gerekirdi...aklıma bossadaki maceram geldi... haberle 7 tl ye kadar çıkartıp basmislardi 5 kusurlere kadar...sonra bir ay kırk gün kadar siktilar hisseyi bir guzel döktüler milleti bugün 12.99 dan kapattı ...bu şirket bu haberle gitmicekte ne ile gidecek...yaklaşık onbeş yıldır bastırılmış sindirilmiş hareket etmemis bir şirket bence zincirleri kırma zamanı geldi..kar varsa zarar da var arkadaslar...kesin kazanacaz diye bir durum yok elbet...bizim borsamizda genelde beklentinin tersi gerceklesmekle beraber ne kadar kasarsa kassinlar ederini bulacaktır kanımca ....ben daha fragmanlar da olduğumuzu dusunuyorum...ama herkes kendi kararını vermeli ve riskini almalı... 30 nisanda yanlış olmasın 24 kurus kadar temettumuzu alacağız daha...tabiki bu fikirler beni bağlar...ytd ...saygılar ...
Aslında genelde öyle oldu vakkoda oyle yaptı lakin bu hissenin satilmama gibi bi seçeneği olabilir mi peki
Oturda kendin ve adamlarının terbiyesine bak benim mesajlarımda hiç bişey var mıydı bi yorum yaptım hurgaz toparladı bu toparlamadı dedim sen dalga geçer gibi %10 daki hissseye toparlamayadı diye cevap yazdın seni hoca hoca deyip koltuğunu kabartan bi insan diyemeyeceğim kişi sinek vızıltısı diyor kimmiş müthiş terbiyesiz olan haftaya görecekmişiz dohol 3. Tavanı yaptı dgzte bugün %3 4 yaptı daha neyi konuşuyorsun göreceğiz bakalım ayrıca dohol dgzte var YTD
Biz hocaları da gördük hoca diyenler şimdi onlara ağza alınmayacak küfür ediyorlar benim hisse toparlamadı demem sana ve bvizyona neden bu kadar battı ki yırtık dondan çıkar gibi çıkıo duruyorsunuz kıpadaki çağrı fiyatını gördün demi onlarda sizin gibi yüksek bekliyordu sonra nereye kadar düşürüp hisseyi toplayıp götürdüler ilk aşamada zor beklersiniz çağrı fiyatının yüksek olmasını YTD
Sinek vızıltısı.....
Bunun dergi gurubu yani satılmayan olani hangisi
Adamlarim kim ?3 gun once hisseyi gormussunuz balina almissiniz.kimsenin beni kabarttigi falan yok burdaki duzgun insanlara gencler dostlarim kardeslerim derim ara da bana hoca derler .hoca camide olur ben sadece yatirimciyim.usenmeyip 2 sayfa onceki burdaki eski ve bu isi bilen arkadaslari okusaydiniz o sizin dalga dediginiz seyin uyari oldugunu anlardiniz.
Gelelim prim meselesine borsa 3 gunde zengin oluncak yer degildir.dohol 3 tavan cekmiste yok efendim dgzte yuzde 3 yapmis da.su satisin mahiyeti aciklansin kim ne yapacak gorursunuz.
Sizinle iddaaya girelim siz cok erken trenden ineceksiniz ben de marj olarak islemsiz sizden 100 de 100 den fazla para kazanacagim.Ekstresini de koyarim hic sikinti olmaz.
Burdaki insanlari bilmeden hoca kucaga oturmak adamlari vs gibi seyleri soylerseniz terbiyesiz derim daha da kotusunu derim de banlenip siteden atilip eski dostlarla yazisma keyfini kaybetmek istemiyorum.Benimle muhattap olmayin.
Formulumu verip susuyorum.bir daha hedefime gelmeden yazilarima son veriyorum.isteyen ozelden ulasabilir.
1dgzte=6 hurgz
Bol sans ve kazanclar
Sinek vızıltısı bak efendi ol...madem ustune alıp kendini öyle degerlendiriyorsun diyecek bisey yok...burası dgzte...işine gelir alır gelmez almazsin....buranın seviyesini
dusurme benim yazilarimi alıntı yapma...seni muhatap almayan biri ile muhatap olma... sinek vızıltısı ...bir küfür değildir...sadece sinek vızıltısı....niye ustune alindinki...
İşçi74 rumuzlu arkadaş kusura bakma yanlışlıkla senin yorumu da eklemişim lafım sana değil YTD
Bak bak hocadaki mütevaziliğe vak yazmazsan yazma YTD