Sayfa 228/548 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Zafer0134 Yazıyı Oku
    Isim halkına kimse o kadar para vermez...tamamen alınıyor duran varlıklar dahil hepsi

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu senin tahminin.DGZTE'de grup için önemli gayrimenkuller var.Doğan onları elde tutmak isteyebilir.

2. DGZTE yatırımcılar bence her halikarda çağrı hakkı elde eder.Önemli olan çağrı fiyatı kaçtan olacak?

3.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Neyseki süreç bitmek üzere. Bugun veya Haftasonu satış fıyatları belli olursa haftaya bu tartışmaların yerini "çağrı fiyatına verelimmi bekleyelimmi" alacak. Suanki borsa fiyatından ziyade 1.1 milyar usd den ne kadar pay alacağımız en önemli konu şuan.

Enaz 250- 300 milyon usd beklentim var beni. Bu gerçekleşirse cagri fiyati 10 ila 12 arasında olacak. Dış piyasaların borsanın doholun hurgz nın ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Doların yükselişi kağıda olumlu yansır.

Satış fiyatı 1.1 milyar usd burada anlaşmışlar önemli kısmı bitmiş. Şimdi oturup hangi firmaya ne yazacağız hesabı yapıyorlar. Bundada en önemli kriter özsermaye. Halka açıklık oranı en düşük kagit dgzte. Hurgzteye hissebasi 10 tl fiyat bicseler halka açık olan % 22 yide bu fiyattan almak zorunda kalacaklar. Dgzte ise çağrı maliyeti en düşük olacak kagit halka açıklık oranı dusunuldugunde. Haftaya bu iş netleşmis olur. Hedef çağrı fiyatı tahminim 10 tl civari ve bu sadece benim gorusum. Sadece borsavizyon icin söylüyorum. Yemek yeriz belki birgun güzel olur. Ama kıbrısta olsun ;)
    Bugun tam da kibris otellerine bakiyordum1.5 saatlik yol hic sikinti yok.
    Bol kazanclar dilerim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Neyseki süreç bitmek üzere. Bugun veya Haftasonu satış fıyatları belli olursa haftaya bu tartışmaların yerini "çağrı fiyatına verelimmi bekleyelimmi" alacak. Suanki borsa fiyatından ziyade 1.1 milyar usd den ne kadar pay alacağımız en önemli konu şuan.

Enaz 250- 300 milyon usd beklentim var beni. Bu gerçekleşirse cagri fiyati 10 ila 12 arasında olacak. Dış piyasaların borsanın doholun hurgz nın ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Doların yükselişi kağıda olumlu yansır.

Satış fiyatı 1.1 milyar usd burada anlaşmışlar önemli kısmı bitmiş. Şimdi oturup hangi firmaya ne yazacağız hesabı yapıyorlar. Bundada en önemli kriter özsermaye. Halka açıklık oranı en düşük kagit dgzte. Hurgzteye hissebasi 10 tl fiyat bicseler halka açık olan % 22 yide bu fiyattan almak zorunda kalacaklar. Dgzte ise çağrı maliyeti en düşük olacak kagit halka açıklık oranı dusunuldugunde. Haftaya bu iş netleşmis olur. Hedef çağrı fiyatı tahminim 10 tl civari ve bu sadece benim gorusum. Sadece borsavizyon icin söylüyorum. Yemek yeriz belki birgun güzel olur. Ama kıbrısta olsun ;)
    bu gün bende yordum biraz çapsızı

ilave etmek istediğim 265mlynluk gayrmenklu toplam 518mlyonluk kaynaga sahib firma,tek kar eden ve el değiştirince ortaya cıkıcak potansiyel,,

112mlyn dolar şu anki ve bende 200mlyondolardan aşağı beklemiyorum.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bu gün bende yordum biraz çapsızı

ilave etmek istediğim 265mlynluk gayrmenklu toplam 518mlyonluk kaynaga sahib firma,tek kar eden ve el değiştirince ortaya cıkıcak potansiyel,,

112mlyn dolar şu anki ve bende 200mlyondolardan aşağı beklemiyorum.
    Ama bu rakamlarin hic onemi yok onemli olan tavan tavan gitsin emeksiz bilgisiz herkes para kazansin.Yedirmezzlerrrr.
    Gencler bana cagri olunca haber verin de tahtaya bakmaya baslayayim.
    Asuzum da show yapmis deymeyin keyfime
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. Tahta da açık yapan oldumu arkadaşlar kontrol ettiniz mi?

7. 13 milyona yakın işlem hacmi olmuş
    SONUÇ
    Gedik 43k vakıf 14k ing 18 a1 12 tacirler 12
    Sanko 34 piramit 4 AK 177 osmanlı 14
    Şeker28 info 50 Ahlatcı 8 integral 14 alternatif 13 noor 3 SATMIŞ

İş 149 ziraat 28 finans 12 halk 4 marbaş 71
    Oyak 13 deniz 9 garanti 24 teb 65
    Burgan 25 hcbs 19 bizim 30 ALMIŞ

Yorum....

8. Son anda 4.24 kapatmaları zorlamalı oldu
    4.30 4.24 arası boştu

Sayfa 228/548 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon