Alýntý Originally Posted by kwon3 Yazýyý Oku
Bence bekleyen kazanacaktýr...henüz defter deðerine gelmemiþ olan bir þirket hissesi almissiniz...ve katar menþei bir devin demirorenin %30 ortaklýðýyla devraldýðý bir þirket ...bu haber bile bu sirketi normal þartlarda iki uç kat götürmesi gerekirdi...aklýma bossadaki maceram geldi... haberle 7 tl ye kadar çýkartýp basmislardi 5 kusurlere kadar...sonra bir ay kýrk gün kadar siktilar hisseyi bir guzel döktüler milleti bugün 12.99 dan kapattý ...bu þirket bu haberle gitmicekte ne ile gidecek...yaklaþýk onbeþ yýldýr bastýrýlmýþ sindirilmiþ hareket etmemis bir þirket bence zincirleri kýrma zamaný geldi..kar varsa zarar da var arkadaslar...kesin kazanacaz diye bir durum yok elbet...bizim borsamizda genelde beklentinin tersi gerceklesmekle beraber ne kadar kasarsa kassinlar ederini bulacaktýr kanýmca ....ben daha fragmanlar da olduðumuzu dusunuyorum...ama herkes kendi kararýný vermeli ve riskini almalý... 30 nisanda yanlýþ olmasýn 24 kurus kadar temettumuzu alacaðýz daha...tabiki bu fikirler beni baðlar...ytd ...saygýlar ...
Aslýnda genelde öyle oldu vakkoda oyle yaptý lakin bu hissenin satilmama gibi bi seçeneði olabilir mi peki

SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.