Ne önemi var, R*E 100% ile kazandı seçimi.
Printable View
Mommy ne demişti "bizi ölüm ile sıtma arasında bir tercih yapmaya zorluyorlar" :kahkah:
rus hackerlar mı zorlamış ?
adam istihbarat almış ki konuşuyor :he:
bütün elitiz tayfasını trollediler.
ne diye küçümsedilerse fazlasını yaşattılar..
yaşananlar siyaset tarihine girdi hemde öyle böyle değil.
Sn zaf doğu oy kullanmadınız sanırım
Yok oy verseniz de eleştiri hakkınız elbet var.Benim misal bu kk ya son oy verişimdi.Bir daha asla kk lı bir chp ye oy vermem.Reis e karşı vazo dan aşağı bir konuma düştüler.Bu seçimde çok iş çevirdiler.Seçim kaybedilebilir ona hiç bir şey demezdim.Halkın bilinç düzeyi malum.Ama sandıklara bilerek sahip çıkmamanın usulsüzlüklere hiç değinilmemesinin mazareti bu kadar önemli bir seçimde olamaz.
Heh bunu da iyi hatırlattınız unutmuştum.
Seçime
"Tuvalet terliği bile aday olsa ona oy vereceğiz ve anketlere göre 60% oyla kazanacak." ile başlayıp
:kahkah:
"Keşke tuvalet terliği aday olsaydı seçimi kazanmıştı" ile bitirdik :kahkah:
Aynen öyle oldu cidden.Yahu oraya telefon rehberinden sıradan bir isimi başkan adayı olarak koy,bu adayın da tek söylemi olsun,desin ki ben başkanlık yetkilerini kullanmıyacağım memleketi daha evvel açıkladığımız protokol rehberliğinde güçlendirilmiş parlementer sisteme götüreceğim,o zamana kadar eski usül fahri korutürk gibi sembolik bir cumhurbaşkanı olacağım dese başka tek kelime etmese şu anda reis emekliydi.
Hala anestezi devam ediyor ,iktidar mehmet şimşekle veriyor anesteziyi,ekonomik yıkım başladı zamlar konuşulmasın diye bakanlar kurulu mehmet şimşek falan diye kendi tabanını uyutuyor.Bizim cenahta da myk değişecek kk belediye seçimine kadar ağzımızın tadı kaçmasın ben durayım yerimdeyi yuttururmuyum derdinde.Bunlar tamamen iki ayrı ekol ayrı tabanları var ,ama kullanılan yöntemler falan hepsi aynı.Aynı ,aynı ,aynı bilmem şeedebildim mi ,pusulada aslında dört tane reis seçeneği vardı:)))))))))))))
Dolandırıcıların kullandığı tantanacılık diye bir yöntem var.Beş altı kişi kendi aralarında kavga çıkarıyorlar,bağrış çağrış itekleme vs bu esnada seyreden meraklılardan biri araya alınıyor.Onun cüzdan çalındıktan sonra tantana aniden kesiliyor ,zavallı kurban cüzdansız ortada bırakılıp kaçılıyor.Siyaset aslında tüm dünyada bu.Demokrasi iki kurt ve bir kuzunun öğle yemeği için oylama yapmasından ibaret.
Mehmet Barlas ölmüş. Nasıl bilirdiniz ben iyi bilmezdim.
Politikayı boşverin gitsin....Hırsız dedikleri adamdan medet mi umuyorlar mış....:oleyo:
Kara şimşekin adamları 200 kağıdı sisteme sokacak kadar aptal olsalar bunu ilk olarak borsada görürdük...Orada giren adamlar malı can havliyle tabandan verip gittiler...
Ülkenin düze çıkmasının 2 yolu var ;
1-Devlet devlet olduğunu hatırlayıp kendini düzene sokarak gidip 200 kağıt nakit para bulup eksi bakiyeyi sıfırlayıp kalanıda işletme sernayesi olarak kasada tutmak...,
2- Milletin DDKKM ve KKM sine karşılık 5-10 yıllık kağıt vererek onunla yola devam etmek...,,
Gerisi boş iş...
Bu gün ddkkm de %40+ opsiyon hala devam ediyorsa ponzi sistem çok kısa zamanda patlar...
Biraz para, biraz mevkii için bir ömür boyunca kim iktidarda ise kimilerinin köpekliğini, tetikçiliğini yapmak ne büyük bir şahsiyetsizlik.
Zannediliyorki biz 100 yaşına kadar öyle yaşayacağız.
Allah bu kıç yalayacılarına, onursuzlara gereken cezaları veriyor.
Bu KK bir yere gitmez anlaşıldı. Daha iktidara vereceği belediyeler var. İşlem tamamlanmadı henüz.
Komünizm Putinle fazla yakın ilişkisi olan bazı ülkelerde tam gaz devam ediyor.
Kuzey Kore gibi ülkelerde seçim yapılsa yine halkına eziyet eden başkanları seçilir.
Neden?
Dünyaya tamamıyla kapalıdırlar.
O ülkede sesini çıkaranı derhal bertaraf ederler.
Halkın iktidardan ödü patlar.
Yurtdışına çıkıp halkın daha iyisini görmeleri engellenir.
Dış ülkelere seyahat yasaktır.
İzin olsa bile zaten vize alamazlar.
Paraları o kadar değersizdir ki kişilerin yurt dışına çıkmasına izin verilse bile o ülkedeki insanların aldıkları 10-20 dolar maaş ile uçağın kapasına bile yaklaşamazlar.
Her şey kapalıdır. Ekonomileri de öyle.
Halk kendine daha iyi bir yaşamı yakıştıramaz.
Et alamazlar, araba alamazlar.
ancak yine de başkanlarına taparlar.
Başkanları yatalak olsa yine seçimi kazanır.
Bu ülkelerde Göbel halt etmiştir.
Beşikten mezara tek yanlı bombardımanla propaganda yapılır.
Diktatörler kapalı ekonomileri ve düşman yaratmayı ve bekayı öne çıkarmayı çok severler.
Güney Kore gibi Mutlaka komşu ülkelerle hiç bitmeyen savaşları, sorunları vardır.
Şehitlerinden beslenirler. Halklarını böyle uyuturlar.
21’i igneliyor 3 defa
Flamada yapıyor
https://i.hizliresim.com/po80zwb.jpeg
Konunun KK ile hiçbir ilgili yok.
CB Mansur da olsa, Ekrem de olsa KAZANAMAZDI.
AKP nin her yerde tam bir hakimiyeti var.
Onların seyrettikleri en az 40-50-60 TV kanalı- sosyal medya kanalı ile insanları dışa tamamıyla kapatmış.
Et en az 300 de olsa yine kazanıyor.
Gece yarısı zıplaması da yeni moda çıktı..
Son dakika alabilsen swap yersin elde var sıfır..
Para hatun gibidir. Kalbini kırdın mı gönlünü almak aylar yıllar sürer ve asla kendine yapılanı unutmaz.
İki kez 21.16 ya iğne attı. Gece cikartip bütün gün sabit tutuyorlar.
Bence olan şu gece parmağı düğmede olan eleman uyuya kalıyor anlık , sonra hass** diyip yeniden basıyo.
Dolar bugün ingiliz şimşek i takip edecek
Şöyle bir yerden 76 milyar bir şey bulsa da MB rezervimiz sıfıra ulaşsa.
Kulislerde konuşulanlar, CB yardımcısı değil, Hazine ve Maliye Bakanı olmak istediği, illa CB yardımcısı olacaksa Hazine ve Maliye bakanlığına Cevdet Yılmaz’ın getirileceği, faizlerin ilk aşamada % 25’e yükselmesi gerektiğini söylemesi ama reisin kabul etmediği, MB başkanlığı için de üç kamu bankasının Genel Müdürlerinin adının geçtiği.
deli deli deli
deli deli deli
deli deli gönlüm deli
Yeni kabine nedir yav ,zihniyet eski olduktan sonra ... Kurumların özerk olma ihtimaline %1 şans veren var mı içinizde?
mehmet bohçacı kızar bu işe
önden yapınca iyi yapıyordu
arkadan yapınca millet dağılır
https://www.facebook.com/watch/?v=10156552808810439